Star Wars Galaxies Emu (powrót!)

Załatwi ktoś kanał na Team Speak 3? Bo jak rozmawiam z tymi administratorami to mnie krew zalewa...

Ja mogę się tego podjąć dziś ale dopiero jak wrócę z pracy :P (wieczorem)

btw. gram dopiero po wpie

Witam. Panowie jutro wipe ,które zacznie się o 15.00 , potrwa kilka godzin toteż możliwe ,że spotkamy się w grze dopiero wieczorem lub w najgorszym wypadku we wtorek. Gramy oczywiście na Basilik, Oto dane do kanału Team Speak 3:

Adres: 77.79.250.219

Nazwa kanału: SWGEmu

O hasło proszę pisać do mnie na priv.

image0013237037005771w1d5p.jpg

<17:10:39> You were banned for 920 minutes from the server by the Server (You received too many complaints)

<17:10:39> Disconnected from server

wygląda na to że pogadam na ts dopiero za parę godzin

mnie tez zbanowali... coś nie tak jest z tym serwerem niestety

Załatwię tą sprawę. Zapomniałem napisać ,że grę zaczynamy na planecie Corellia. Dziś jest meczyk i myślę ,że wielu nas nie będzie na TS :)

@Edit

Sprawa z banami na Team Speaku jest załatwiona. Jutro będę na TS o 19.00. Wbijać! :)

Nie umie się zalogować ?? ktoś wie co jest grane ??

Może serwer offline? Rozpisz się.

cześć też mam ochotę pograć wszystko ok tylko że nie mogę wejść na żaden serwer ciągle idzie mi connecting i nic się nie dzieje może wie ktoś o co chodzi?

Na stronie gry w prawym górnym rogu zobacz jaki jest status serwera bo często ,gdy jest u amerykańców noc serwery są offline bo przeprowadzają prace.

patrzyłem i jest online bazyliszek i ten testowy i d*pa zalogować się to się zaloguje ale jak serwer wybieram to wtedy d*pa

edit:

dobra wystarczyło że pare razy próbowałem wbić i wkońcu weszedł

Sporo polaków grywa ? Od wczoraj rozpocząłem zabawę i tak wbijam co jakiś czas na mojego rzemieślnika. Nie myśleliście o założeniu polskiej gildii ?

mam pytanie po której stronie konfliktu i w którym mieście grywacie?

Fajny temat, fajna gra z chęciom zagram, tylko takie jedno pytanko: Na 100% da się grać na wersji z torrentów? Pytam, ponieważ na stronie wyczytałem że potrzebna jest tylko i wyłącznie orginalna wersja.

ja gram na wersji z torrentów dlatego tak da się grać na wersji z torrentów i nadal pytanko gdzie gromadko gracie?

Ja gram na Korelli. Żadnej gromadki nie ma, bo jestem sam i już mi się odechciewa takie granie.

Ja siedzę na Tatooine, rozwijam tam moje rzemieslincze zdolnosci i mysle, ze za jakis czas podlecialbym tam do Ciebie na Korellie ;)

Fajna sprawa z tym SWG tylko nie bardzo mogę się połapać w samej grze, mógłby ktoś skrobnąć jakieś informacje nt. podstaw gry? bo tutka przeszedłem i nie wiem co dalej :D

Crracked myślę że lepiej przenieść się na tatooine tam czuć masówkę przynajmniej i wydaję mi się że to jedna z tych map w których łatwo się połapać, a jeśli chodzi o miasto to najwięcej chyba w Mos Eisley siedzi :)

Na Korelli też jest sporo osób ,a póki co mam inne wydatki, zresztą mniej już gram.