Stara Gwardia - Tibia OTS / Hexana

Stara Gwardia

http://hexana.net/

Ostatnio pogrywam sobie z jednym znajomym w tę grę, tak w Tibie. Mamy po 25+ lat i z sentymentem powróciliśmy do tego kultuwego i znienawidzonego zarazem tytułu. Nie jesteśmy mega ogarami/koksami znającymi temat na wylot, na globalu nie udało nam się dobić nawet tego 50 lvl (ale dużo nie brakowało;] ). Pomyślałem, że może i na tym forum znalazł by się ktoś, kto chciałby poexplorować ten bądź co bądź gigantyczny świat w poszukiwaniu epic itemzorów i jedynych w swoim rodzaju tibijskich questów.

Dlaczego OTS, dlaczego Hexana?

OTS z większym niż oficjalnie exp rate, dlatego, że nie ździerżylibyśmy po raz enty wbijania tych samych niskich lvli i odwiedzania tych samych co 10 lat temu spotów. Hexana, ponieważ wydaje się to solidny serwer z wysoką populacją.

Kogo szukamy, jakie są nazwijmy to umownie "wymagania"?

Szukamy ludzi najlepiej 18+, którzy mają ochotę na "casualową" grę w Tibie opartą w głownej mierze na eksploracji nowych terenów/questach/w ewentualnej przyszłości rajdach. Oczywiście bez teamspeaka ani rusz.

Jak się skontaktować?

Napisz w temacie, że jesteś zainteresowany dołączeniem do naszej skromnej inicjatywy, a ja wyślę Ci namiary na teamspeaka drogą PW.

Stara Gwardia ingame nick's:

1. Xon'Egard

2. Xon'Verdas

3. Neonleto

4. Sieje Syf

5. Guuts

6. Orzeszko

a w jakich czasach macie zamiar grać ? :P

Ja się chętnie zgłoszę. Przyznam, że w tibie grałem z 10minut w życiu lecz chętnie bym spróbował ze względu na tak wychwalane pk.

Jednakże musicie się liczyć, że będę zadawać multum pytań. No i niestety będę grać na raz w 2gry(o ile w końcu uda mi się uruchomić haven&hearth)..

Ja też bym się chętnie zgłosił tylko zależy mi na tym ile będziecie grać bo ja lubiee sobię dłuugo pograc ;P ale jeśli sam bede grał to mi sie pewnie znudzi ;/

Hmm jeśli wypali z chęcią dołączę do was.

Klasa Druid/Sorcerer

Czekam na info ;)

Szkoda, ze mam 16 lat. ;/

Napisali że Najlepiej nie koniecznie więc masz szanse :)

ja tam bym się cieszył, możesz legalnie zaliczać laski

Info o teamspeaku/ingame nickach dodam koło 18, o tej też godzinie proponowałbym dzisiaj jakieś granie. :]

Hmm jeśli wypali z chęcią dołączę do was.Wiek:21Klasa Druid/SorcererCzekam na info

W takiej formie bym preferował właśnie zgłoszenie, na chwilę obecną mamy w teamie 80lvl rp, 80lvl ms i 130 ek. (jak ktoś jest w miarę obeznany to taki lvl to kwestia kilku godzin, oczywiście początkujący mogą liczyć na nasz support - ale jak pisałem wcześniej sami też nie jesteśmy żadnymi koksami, także cudów z tym supportem itemowym/wiedzowym nie będzie).

Nick: Pyrcio

Klasa knight/paladin

w tibie gram już sporo sporo czasu więc mniej więcej ogarniam grę :) Wrazie czego jeśli będę potrafił pomóc to walic do mnie śmiało :)

privy poszły, 1 post edytowany

Podawajcie też ingame nicki ;]

Czyli wszyscy co dostali priv dostali się do grupy ta ?

czyli ja się nie dostałem ;/ szkoda bo bym se pograł z kimś

Czyli wszyscy co dostali priv dostali się do grupy ta ?

Dokładnie, jak chcesz info to napisz ze 2 zdania na wzór pozostałych tutaj albo na PW

czyli ja się nie dostałem ;/ szkoda bo bym se pograł z kimś

Sry, ale analizując Twoje forumowe wypowiedzi stwierdzam, że raczej byśmy się nie dogadali.

Oczywiście .. nigdy ze mną nie rozmawiałeś i już że byśmy się nie dogadali ... nikt jakoś nigdy nie narzekał ale oke jak tam chcesz ...

Raczej odpuszczę sobie tą grupę jeśli w ten sposób szukacie ludzi patrząc się na ich wypowiedzi na forum

Yang a czemu nie grasz dalej w Allodsa ;P zreszta od każdej gry czasami trzeba zrobić małą przerwe

Stary dobry 8.6 klient ( tak wiem że 7.6 był najlepszy).

Grałem na hexanie jak zaczynała w 2011r i zabawiłem tam z 4 miesiącem chyba najlepiej rozbudowany ots w historii.

wtedy była tylko jedna mapa "asylum" .

Szukamy ludzi najlepiej 18+, którzy mają ochotę na "casualową" grę w Tibie opartą w głownej mierze na eksploracji nowych terenów/questach/w ewentualnej przyszłości rajdach. Oczywiście bez teamspeaka ani rusz.

tak tak tak jasne, przecież wiadomo że takie otsy (nienawidzę exp stage) polegają tylko na exevo gran mas frigo/ SDki (i sioch od druida bądz exura vita ) ;)) stojąc na środku miasta i spamując ue i m'walle

No przynajmniej kiedyś na pvp/hunt szło się z dwoma backpackami SDków i 4 backpackami UHów.

No dobra przyznaje Hexana jest orginalna i ma dużo raidów.

przepraszam, że Ci tak zaśmieciłem temat moimi wspomnieniami mam nadzieję, że Cię to nie uraziło :))

Ahh te czasy gdy combo 60 ludzi leciało na 3 ;3 Przyjemnie się grało, lecz znerfili Tibie, przez co przestałem grać, a szkoda, bo zapowiadacie się nieźle, życzę udanego pkowania ;p

Yang a czemu nie grasz dalej w Allodsa ;P zreszta od każdej gry czasami trzeba zrobić małą przerwe

W Allodsa nie gram już od roku, po prostu mi się przejadło - teraz szukam bardziej sandboxowych klimatów. ;]

tak tak tak jasne, przecież wiadomo że takie otsy (nienawidzę exp stage) polegają tylko na exevo gran mas frigo/ SDki (i sioch od druida bądz exura vita ) ) stojąc na środku miasta i spamując ue i m'walle

A to już zależy z kim grasz i jak grasz, ja np. preferuje grać sobie bez botów - kontentu PvE, acziwmentów, bossków jest dużo i mnie to w miłym towarzystwie bawi. :]

przepraszam, że Ci tak zaśmieciłem temat moimi wspomnieniami mam nadzieję, że Cię to nie uraziło )

Proszę bardzo, nie mam za bardzo wiedzy o ots'ach, ale widzę, że dobrze wybrałem. :P

Shadowcores

na hexanie biegaja 1k+ lvle.