Stara Gwardia - Tibia OTS / Hexana

Kapynovsky ma racje. Ciężko nam będzie na Hexanie coś zrobić jak latają po 1k lvl'e zresztą na ShadowCores też nie mamy po co iść bo tam nas masówki zjedzą.

Proponuje ten serwer:

http://lunarforce.twifysoft.net/

Stabilny, nie upadnie. Jak widać tworzą ją te same osoby co ShadowCores.

Też się piszę.

Klasa: Druid

Pozdrawiam.

18 ed

Kto powiedział że zadaniem grupy będzie osiągnięcie nie wiadomo czego?

Kto powiedział że zadaniem grupy będzie osiągnięcie nie wiadomo czego?

Sorry, ale nie rozumiem?

No bo napisałeś że na hexanie latają 1k lvl :). Co w związku z tym? Jeśli nie będziemy się mieszać jakoś strasznie w sprawy " dyplomatyczne " nie będą raczej nam zagrażać :).

No bo napisałeś że na hexanie latają 1k lvl . Co w związku z tym? Jeśli nie będziemy się mieszać jakoś strasznie w sprawy " dyplomatyczne " nie będą raczej nam zagrażać .

Widzę że w Tibie mało co grałeś... Uwierz mi, że raz dwa będą nas huncić. Np. za to że zabijemy jego kolegę :)

Po drugie chcesz tam grać jak latają 1k lvl po co? Jak w PvP popadamy jak szmaty.

Pozdrawiam.

Tak tylko zauważ, że mało już jest OTS'ów które będą się trzymać tak długo jak hexana. Teraz postawią OTS'a na tydzień, wpadnie parę zgranych ekip, potłuką, potłuką, i oto jest koniec gry.

Nic nie trwa wiecznie, tak samo będzie z Hexaną, myślisz że wytrzymają drugie tyle? Nie, zrobią nową edycje za rok :)

Też poczytaj mój pierwszy post, że dałem propozycje serwer'a, który tak nie upada a swoje już stoi.

Pozdrawiam.

Cytuję ze strony Hexany

" Serwer wystartował 05.08.2010!

Nie będzie ŻADNYCH RESTARTÓW na świecie Hexany. "

Być może faktycznie będzie trudno sprostać wojnom, ale myślę że trochę sprytu i jakoś się uchronimy przed tym.

Zresztą to nie moja decyzja, gdzie będziemy grać :). Musimy zaczekać co powie Yangelegend

Cytuję ze strony Hexany" Serwer wystartował 05.08.2010!Nie będzie ŻADNYCH RESTARTÓW na świecie Hexany. "Być może faktycznie będzie trudno sprostać wojnom, ale myślę że trochę sprytu i jakoś się uchronimy przed tym.

Sprytu? Jeden war, oni sobie zrobią mass ue i śpimy. A stackować nie będziemy bo nas pojedynczo zjedzą.

No to może serwer ustoi jeszcze jakieś 2-3 lata. Nowych graczy po roku tam już nie przybędzie.

Swieży screen z wczoraj. Gram sobie Palldaynem. Serwer polecam i to bardzo!

j7ugq9.jpg

Gramy na Hexanie, nic się nie zmienia - nie będziemy się nigdzie przenosić, mamy tu już fajną małą (ale wciąż rozwijającą) się grupkę - i to jest w tym interesie najważniejsze. Będą nas huncić? - Trudno, takie życie tibijskie, nikt nie będzie przecież płakał z powodu pikselków, to nie tego typu gildia.

Na Hexanie biegają 1000 lvle to prawda, ale ja przecież się nie zamierzam z nimi ścigać. Na razie przynajmniej gildia nie jest też nastawiona na PvP, co nie znaczy, że w ogóle go nie będziemy grać.

Btw. Syf'ie wysłałem invite do gildii :]

Ja bym z wami z chęcią pograł. 18 mam skończone, TS'a też używam.

Poszły kolejne PW'y, z tego co wiem dzisiaj wieczorem też będzie kilka osób do pogrania. :]

Dobra, to ja jednak podziękuje.

Miłego grania i expienia.

Pozdrawiam.

Yanglegend obczaj to (Zapowiedz mojego autorstwa) :

http://tibia.net.pl/threads/560886-Ashengard-Check-new-unique-features!?p=1572889#post1572889

Jak już macie grać to ogarnijcie sobie team na tej hexanie i wbijcie tutaj, Ci sami autorzy, więcej możliwości.

Nie chcę się narzucać, tak tylko podpowiadam.

Nick : Guuts

Profka : Knight

Startowe miasto :Yala

Witam ;) ja chętnie dołącze

nick: Orzeszko

profesja: sorc

aktualny lvl: 43 ;]

oczywiście ts jest ;]

czekam na info :)

Poszło, ja będę najprawdopodobniej ingame dopiero wieczorem, invite do gildii zaraz też będzie. ;]

Atm. brakuje druidów !

Witam odezwe sie w ciagu kilku dni poniewaz musze odzyskac swoje stare konto juz napisalem do supportu :) 10 letni staz w tibie chyba sie na da?:D