Witam odezwe sie w ciagu kilku dni poniewaz musze odzyskac swoje stare konto juz napisalem do supportu 10 letni staz w tibie chyba sie na da?
Od biedy ujdzie. :]
Witam odezwe sie w ciagu kilku dni poniewaz musze odzyskac swoje stare konto juz napisalem do supportu 10 letni staz w tibie chyba sie na da?
Od biedy ujdzie. :]
hehe czuje sie urazony ^.^
ktos gra wogole w tej gildi?
oczywiscie gram od 2 dni w tej gildii i juz zdazylem poczuc mila atmosferke
zachecam jak najbardziej
moj nick Mayestic grywam najczesciej do 18 bo potem praca ;/
a ja dopiero mam zamiar zacząć grę, mam 19 lat, jutro pewnie zassam klienta
Pozdrowionka
hehe gz ;] w weekend lecimy na hunt ;D
hej zaczynam gre
Nick Bronkss
Lat 18
profa pall
Lvl 8
Mamy ts'a ??
hej zaczynam greNick BronkssLat 18profa pallLvl 8 Mamy ts'a ??
oczywiście że tak nasz gm podeśle Ci na priv
w weekend lecimy z huntami
hehe gz ;] w weekend lecimy na hunt ;D
a dziękuję
Gratulacje lvla kurcze mnie cały czas omija wieczorne granie...
Zaczynam grać
Nick: Dainty
Lat: 19
Prof: Pall
lvl: ?
Ja szczerze mówiąc pasuje, skończyła mi się Tibijska nostalgia, jednak potrzebuje czegoś nowego. :]
Ale wam życzę dobrej zabawy i teamspeaka oczywiście też możecie sobie używać.
po namawiales ludzi do gry a teraz idziesz w pizdu nice
A to dla mnie ludzie grają, czy dla przyjemności ?
Stara Gwardia
Ostatnio pogrywam sobie z jednym znajomym w tę grę, tak w Tibie. Mamy po 25+ lat i z sentymentem powróciliśmy do tego kultuwego i znienawidzonego zarazem tytułu. Nie jesteśmy mega ogarami/koksami znającymi temat na wylot, na globalu nie udało nam się dobić nawet tego 50 lvl (ale dużo nie brakowało;] ). Pomyślałem, że może i na tym forum znalazł by się ktoś, kto chciałby poexplorować ten bądź co bądź gigantyczny świat w poszukiwaniu epic itemzorów i jedynych w swoim rodzaju tibijskich questów.
Dlaczego OTS, dlaczego Hexana?
OTS z większym niż oficjalnie exp rate, dlatego, że nie ździerżylibyśmy po raz enty wbijania tych samych niskich lvli i odwiedzania tych samych co 10 lat temu spotów. Hexana, ponieważ wydaje się to solidny serwer z wysoką populacją.
Kogo szukamy, jakie są nazwijmy to umownie "wymagania"?
Szukamy ludzi najlepiej 18+, którzy mają ochotę na "casualową" grę w Tibie opartą w głownej mierze na eksploracji nowych terenów/questach/w ewentualnej przyszłości rajdach. Oczywiście bez teamspeaka ani rusz.
Jak się skontaktować?
Napisz w temacie, że jesteś zainteresowany dołączeniem do naszej skromnej inicjatywy, a ja wyślę Ci namiary na teamspeaka drogą PW.
Stara Gwardia ingame nick's:
1. Xon'Egard
2. Xon'Verdas
3. Neonleto
4. Sieje Syf
5. Guuts
6. Orzeszko