Stara Gwardia - Tibia OTS / Hexana

Witam odezwe sie w ciagu kilku dni poniewaz musze odzyskac swoje stare konto juz napisalem do supportu 10 letni staz w tibie chyba sie na da?

Od biedy ujdzie. :]

hehe :D czuje sie urazony ^.^

ktos gra wogole w tej gildi?:P

oczywiscie :) gram od 2 dni w tej gildii i juz zdazylem poczuc mila atmosferke :D zachecam jak najbardziej :)

moj nick Mayestic grywam najczesciej do 18 bo potem praca ;/

a ja dopiero mam zamiar zacząć grę, mam 19 lat, jutro pewnie zassam klienta

Pozdrowionka :D

lpq4.jpg

hehe gz ;] w weekend lecimy na hunt ;D

hej zaczynam gre

Nick Bronkss

Lat 18

profa pall

Lvl 8 :D

Mamy ts'a ??

hej zaczynam greNick BronkssLat 18profa pallLvl 8 Mamy ts'a ??

oczywiście że tak :D nasz gm podeśle Ci na priv :) w weekend lecimy z huntami :D

hehe gz ;] w weekend lecimy na hunt ;D

a dziękuję :)

Zachęcam do grania :)

c75b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gratulacje lvla :D kurcze mnie cały czas omija wieczorne granie...

Zaczynam grać

Nick: Dainty

Lat: 19

Prof: Pall

lvl: ?

Ja szczerze mówiąc pasuje, skończyła mi się Tibijska nostalgia, jednak potrzebuje czegoś nowego. :]

Ale wam życzę dobrej zabawy i teamspeaka oczywiście też możecie sobie używać.

po namawiales ludzi do gry a teraz idziesz w pizdu nice

A to dla mnie ludzie grają, czy dla przyjemności ? :P

Stara Gwardia

http://hexana.net/

Ostatnio pogrywam sobie z jednym znajomym w tę grę, tak w Tibie. Mamy po 25+ lat i z sentymentem powróciliśmy do tego kultuwego i znienawidzonego zarazem tytułu. Nie jesteśmy mega ogarami/koksami znającymi temat na wylot, na globalu nie udało nam się dobić nawet tego 50 lvl (ale dużo nie brakowało;] ). Pomyślałem, że może i na tym forum znalazł by się ktoś, kto chciałby poexplorować ten bądź co bądź gigantyczny świat w poszukiwaniu epic itemzorów i jedynych w swoim rodzaju tibijskich questów.

Dlaczego OTS, dlaczego Hexana?

OTS z większym niż oficjalnie exp rate, dlatego, że nie ździerżylibyśmy po raz enty wbijania tych samych niskich lvli i odwiedzania tych samych co 10 lat temu spotów. Hexana, ponieważ wydaje się to solidny serwer z wysoką populacją.

Kogo szukamy, jakie są nazwijmy to umownie "wymagania"?

Szukamy ludzi najlepiej 18+, którzy mają ochotę na "casualową" grę w Tibie opartą w głownej mierze na eksploracji nowych terenów/questach/w ewentualnej przyszłości rajdach. Oczywiście bez teamspeaka ani rusz.

Jak się skontaktować?

Napisz w temacie, że jesteś zainteresowany dołączeniem do naszej skromnej inicjatywy, a ja wyślę Ci namiary na teamspeaka drogą PW.

Stara Gwardia ingame nick's:

1. Xon'Egard

2. Xon'Verdas

3. Neonleto

4. Sieje Syf

5. Guuts

6. Orzeszko