Starsze Anime

No coz. Pierwszy raz mi sie to zdarza ale chcialbym zebyscie mi doradzili jakis tytul. Ale to nie wszytko. Jako jestem jeszcze mlodym czlowiekiem. Nie za duzo obejrzalem anime ktore sa "starsze". I tu jest moja prosba : szukam "starszego" anime najlepiej akcji(jakos tak mnie ochota naszla na akcje :D).

I nie, nie bede podawal anime jakie obejrzalem bo lista jest zbyt dluga :P.

Jeśli nie przeszkadza ci całkiem głupkowaty (komediowy) klimat przemieszany z fantasy, to może Slayers?

Przemysle to ale narazie czekam na dalsze propozycje.

I oczywscie dziekuje za wypowiedz :D!

Rycerze Zodiaku też jest dobre i z tego co pamiętam są 3 sezony

Jak chcesz akcji to polecam Rurouni Kenishin

Inne dobre anime to Golden Boy ale to już przygodówka jest.

Berserk fajna siekanina w średniowiecznym świecie.

Bez przesady panowie : Dragon balla obejrzalem wszystkie serie i to po kilka razy (az tak mlody nie jestem :D[16 lat])

Rycerzy tez jakis tam obejrzalem. Hellsing jakos mi nie podeszlo ( nie wiem dlaczego... moze nie moje klimaty)

Mysle nad berserkiem i tym golden boyem. A i FMA tez obejrzalem :P jeszcze jak lecialo na hyperze :D(i nie, nie jest to stare anime chociaz tez bardzo dobre)

Ja od siebie moge polecić 3 tytuły: Ghost in the Shell, Yu-Gi-Oh i Capitan Tsubasa. :P

Wszystko widzialem :)

Great Teacher Onizuka

Shingetsutan Tsukihime

Elfen Lied

Tez widzialem i zgadzam sie z toba :D.

Jeszcze możesz zobaczyć Full Metal Panic!

A właśnie, nie wiem czy to jest stare, ale bardzo pozytywne anime : Shijou Saikyou no Deshi Kenichi

To co wyżej Inkh(GTO) + Shonan Junai Gumi(Young GTO).

Ja dodam Detective Conan, Initial D, "Yaiba Legendarny Samuraj", "Tygrysia Maska".

Wszystko widzialem
Tak myślałem :D

Hehehehe czy jest ktos kto moze mnie jakims tytulem zaskoczyc ?! XD bo juz trace nadzieje.

http://anime.tanuki.pl/strony/anime/lista/year/1/?noalt=1

Ogladaj po kolei.

HAHAHAHAH od najstarszego jakie tam jest xD?! No nie powiem zaskoczony jestem.

Może Elfen Lied, krwawe i bardziej psychologiczne, ale też ma sporo akcji.

Widzialem i to nie jest chyba starsze. prawda?

może być komedia? Proponuje Gigi niestety prawie nie do znalezienia heh :(, anime o dziecku które próbuje różnych sportów(głównie koszykówki) a po drodze straszy psa mamutem w różowych majtkach ;)