Witam, przyszedłem znowu błagać was o pomoc Otóż moja xperia arc s strasznie się muli, ale to strasznie! Wciśnięcie klawisza home podczas uruchomionej jakiejś aplikacji równa się dwudziesto sekundowemu czekaniu aż się wszystko załaduje! Animacje są niepłynne, o pisaniu smsa czy czegokolwiek nie wspomnę bo to prawdziwa udręka (literki wciskają się po czasie i w ogóle) Dodatkowo fejsbukowy messenger wyłącza się często podczas pisania co jest prawdziwym utrapieniem kiedy piszę jakąś długą wiadomość a tu bum! I muszę włączać go od nowa i od nowa pisać poemat
Błagam o pomoc, to jest tak irytujące że trudno to opisać, nie można nawet normalnie korzystać z tego telefonu! O graniu w cokolwiek nie wspomnę bo na samą myśl o tych ścinach mnie nosi! Błagam o jakąś pomoc
Zapomniałem dodać: wersja andka to 4.0.4 jak i również mam zablokowany ten cały wihajser (nie pamiętam jak się to nazywa) że nie mogę wgrywać tych nieoficjalnych androidów :/
PS: Przepraszam, że pisze to na takim białym tle Nie wiem co zrobiłem, chyba coś mi się wcisnęło xD