Do zarządu MMORPG.org.pl
Droga administracjo portalu MMORPG.org.pl, piszę do was z prośbą, o zmianę aktualnego stream'era jakim jest Rim_ejk.
Jak widzicie, my użytkownicy i czytelnicy tego jakże znakomitego portalu, nie trawimy tego pana, który pali swoją e-fajkę.
Dlaczego nam to robicie i nie słuchacie naszych próśb?
Już woleliśmy Grabę jako streamera...
Chłopak olewa całkowicie oglądających, gada sobie na TeamSpeaku, nie opisując w ogóle aspektów gry itd.. a aktualny stream trwa od 21minut..
Naprawdę zróbcie to dla nas... chociażby spójrzcie na komentarze ... :
obloard napisał(a): haha koles prawie nic nie gada tylko czasem jakies dziwny dzwiek wyda i koniec a w tle jakaś łupanka leci. Dobra robota !
Melidiar napisał(a): Weźcie wy znajdźcie innego streamera... flaki z olejem.
mikolaj922 napisał(a): nie lubię Rimejka.
Serit odpowiedział/a 3 dni temu No i jeszcze przerywa grę bo mu się nudzi wtf ? Pamiętam jak był stream B&S chyba ozonek go robił i mimo, że gra go nudziła wytrzymał deklarowane 1h30min.
mictlan656 napisał(a): Znów ten pajac...? Dlaczego, powiedzcie dlaczego.
czatas123 napisał(a): znowu ten kretyn?zmieńcie streamera!!
kicksaw napisał(a): Ja mam nadzieję, że przez takich pacanów bez talentu stracicie trochę subskrybentów, ludzi odwiedzających oraz lajków, to może zmądrzejecie..Jaki ten typ jest ŻAŁOSNY. Autentycznie. Nie wiem co gorsze, to że siedzi i jęczy co jakiś czas a w tle dubstep, czy to, jak on pierdzieli farmazony w stylu "mama mówiła że będzie za 3 godziny i mam sobie zrobić pierogi". Kur** mać. Siedzi na TSie, gada do kolesi zamiast do ludzi na streamie..I ten angielski.. MELE, Rindż, co to do diaska ma być? Albo mówi się po "polskiemu" albo po angielsku. A nie jakiś poliszenglisz.
Tanatos napisał(a): Graba był lepszy.Miał kontakt z graczami, wyjaśniał co nie co o grze, komentował praktycznie cały czas a u Rimejka:cisza.... kurde......cisza.....kurde....Streamuje jakby grał dla siebie, a nie dla widzów.
ISmokeBleezys napisał(a): HeH to są jakieś jaja napisałem że już Grabe wolałem i dostałem Bana na czat.Nic nie gada z widzami.Krzyczy aż uszy bolą.Za głośno micro.100% Żeby graba wrócił
Tymeria napisał(a): Wyrzucić ze steama tego Rimejka on jest dramatyczny i żałosny. ten portal dzięki takim osobom spada na psy. Mam nadzieję że inni użytkownicy tak samo myślą i zrobicie z tym coś.
On tylko siedzi z włączoną kamerką i TeamSpeakiem i gra, nie usłyszałem od niego jeszcze co dla niego się podoba w tej grze a co nie, w czym jest lepsza od swoich konkurentek a w czym gorsza itd.. tylko głupie krzyki "aaa triple kill" "kurde no" czy odpowiedzi do kumpli na komunikatorze czy jakieś tam mruczenie pod nosem.
Osoba podejmująca się tego zdania, powinna utrzymywać kontakt z oglądającymi na portalu jak i bezpośrednio na twichu.
Myślę, że nie muszę więcej cytować i przedstawiać argumentów a także, mam nadzieję, że droga administracja weźmie sobie to do serca, bo myślę ,że priorytetem jest zadowolenie czytelników tego portalu, a na obecną chwilę nie są oni zadowoleni..
...