Streamer

Dodaj do tego, ze ma rozdawac gifty za darmo, zaproszenia do ver.beta gier, ktorych jeszcze nie ma zapowiedzianych i mowic w 20 jezykach.

A ja mam swoje rozwiązanie. W ogóle nie oglądam streamów! Proste i efektywne! I wiecie co? Nie marnuje wtedy czasu na takich patałachów w streamowaniu pokroju Graby lub wspomnianego Rimejka.

^up kwintesencja tematu =]

OWACJE NA STOJACO !

Nie będę się rozpisywał, po prostu wyrażę swoją opinię, gość mi nie podchodzi, jestem na nie.

^up kwintesencja tematu =]OWACJE NA STOJACO !

Radzę przeczytać mój post jeszcze raz. Miałem z nimi styczność i mi nie podeszli swoim niskim poziomem więc teraz ich nie oglądam.

Czytam 5 raz i dalej nie rozumiem :D Gdybys wspomnial ze OGLADALES i juz nie ogladasz to mialo by to sens :)

Tak napisales ze nie ogladasz streamow i jednoczesnie obraziles solidnie 2 streamerow ktorych NIE OGLADASZ wiec nawet nie wiesz co sie tam dzieje :D

Bzdura bzdure pogania :)

Nie martw się. Tyle czasu co ich oglądałem wystarczyło by wyrobić opinie. Po prostu robią cholernie nierzetelną robotę. I nie tylko ja tak sądzę jak widać. Przepraszam, ale ludzie są raczej po stronie usunięcia tych miernot.

Niech wiec zajma sie tym te osoby ktore tak hejtuja :) Zobacza jak to wyglada po drugiej stronie.

Mi sie wydaje ze podstawowy blad jaki wiekszosc osob robi to ocena sytuacji.

Jest roznica miedzy streamowaniem a robieniem recenzji gry.

Streamujac gra sie poprostu w dana gre i tyle, ciezko opowiadac, dyskutowac czy utrzymywac 200% kontakt z czatem kiedy gra sie w Dote, Diablo na hardkorze czy inna gre ktora wymaga jednak troche uwagi i ostroznosci.

Wiec albo ogladacie jak ktos gra w gre i dobrze sie przy tym bawi, albo idziecie szukac recenzji na jutubie zeby sie czegos o grze dowiedziec. Proste.

Ps. Zapomnialem ze wiekszosc oglada zeby wylapac cos za darmo :)

@AnalizaMoczu Hejt, a jakaś uzasadniona, konstruktywna krytyka, to różnica. Do obu panów nic nie mam, niech robią co chcą, bo i tak zawsze w jakimś momencie ktoś coś spieprzy (póki co) i nadal brakuje tego czegoś, co przyciągałoby do ogladania. Taka tam moja tycia uwaga.

@Misiael, podaj mi przykład streamera, którego Ci się przyjemnie oglądało.

Wszystko beee i fuuuj....i tak cały czas aż do końca świata.A co musicie oglądać akurat stream portalu? Przecież jest tysiąc innych streamerów online...ludzie ogarnijcie się...

2Up-Rozwiń. Chodzi ci o ogół streamerów czy tylko np polskich?

Mi przypadł OrzelStream mało znany ok 20 osób ma. Stramuje bo to lubi gra w diablo 3 robi często givełaje zaprasza ludzi do gry odpowiada praktycznie na każde pytanie.

Jak ma 20 osób online to nie trudno odpowiedzieć na każde pytanie. Podejrzewam, że jakby miał 220 osób online to byłby już problem.

Zastanawiam się co na to władzę portalu jak na razie zero odzewu.. Mi osobiście Rimejk nie podoba się wolałem Grabę, trochę mi się nie podoba ton wypowiedzi Misiael'a zwłaszcza tekst z "patałachem" jak dla mnie powinieneś zachować takie coś dla siebie nie chodzi o to, że jestem obrońcą tych dwóch, ale chyba takie określenia są zbędne ;p tak sądzę

Nie wiem jaki ma ten pan poziom grania, ale poziom wysławiania się i zachowania na wizji ma żałosnie niski. Palenie fajki, włosy przetłuszcozne i twarz jakby się nie mył. Oczy jakby był naćpany albo spity. NIc do powiedzenia.

Naprawde nikt nie potrafi się wysłowić i miec coś do powiedzenia żeby te 90 minut raz w tygodniu zrobić?

Oglądałem tylko kilka "stremów" i nie mam zastrzeżeń co do dzisiejszego stanu. Na prawdę nikt was nie zmusza do oglądania, jak napisał Karthas macie setki innych w internecie. Graba nie streamuje bo współpraca została zerwana, a szczegóły nie muszą być dla wszystkich znane. Zresztą moja opinia i zdanie nie jest istotne bo ja zajmuje się tylko forum, a nie portalem i proszę o konstruktywną i przede wszystkim kulturalną krytykę bo nie powinniście w taki ordynarny sposób go obrażać jak np. pellen @up.

@Misiael Możesz podać Polski i jakiś tam zagraniczny :)

Rim_ejk Nie dziękuje ...

Hmm.,argument,że w necie jest setki innych streamów nie jest do końca trafiony.Można równie dobrze powiedzieć,nie podoba ci się jakiś artykuł na portalu ,bo na przykład redaktor bardzo stronniczo hejtuje którąś z gier to idż na inny portal,albo nie podoba ci się polityka naszego rządu ,ok wyjedż z kraju np. do RPA tam jest ciepło ,ładnie i żyje się dostatnio.Chodzi mi o to ,że jeśli jesteśmy użytkownikami i fanami zarazem tego portalu,widzimy info:dzisiaj streamujemy gre x czy y zapraszamy do oglądania.Więc oglądamy,bo lubimy oglądać streamy w dodatku na naszym ulubionym forum.Zauważamy jednak,że zatrudniony przez portal streamer jest,jak by to powiedzieć niekompetentny,nieprofesjonalny,mało uzdolniony w kierunku działalności jaką jest streamowanie gier,więć zdecydowanie wyrażamy swoją opinię.