Streamer

Zwróć uwagę na poprzednie posty i zauważ, że niektórzy po prostu nie potrafią trzymać język za zębami. Ok, rozumiem możecie wyrazić swoje niezadowolenie, ja w tej sprawie nie mam nic innego do powiedzenia.

Rimejk jest git i niech zostaje <3

Temu Panu już podziękujemy. Strasznie słabe streamy robi.

Zresztą ja sam do niego nic nie mam więc jak macie coś do niego to go nie oglądajcie i tyle .

Rimejk jest taką zapchaj dziurą, nikt konkretny nie zgłosił się na to stanowisku, więc on je zajmuje i pewnie póki nie napłyną inne podania będzie pełnił to stanowisko zwiększając niezadowolenie "tłumu" :).

Guru pewnie go pociesz, nie martw się mnie też nie lubią :), z tym że większość portalu jest za nim, a u Rimejka jest odwrotnie :)

Do niego jako człowieka nic nie mam, ale jako streamer chyba nie wie co ma robić, jak się oglądało streamy graby, to się już do jakiegoś poziomu przywykło i zamiast iść do przodu patrzę, że się cofamy.

Wyciągnęlibyście wioski z mojego tematu o piractwie, był to temat przedstawiający sprawę na pograniczu prawa. Jak wiecie nic z tym nie zrobiono, a portal pomimo oficjalnych deklaracji że nie popiera piractwa, nadal reklamuje piractwo. Myślę że i w tym przypadku nic się nie zmieni, to nie jest portal który ma na uwadze opinie swoich użytkowników, tutaj na użytkownikach się tylko zarabia i nic więcej. Skończcie płakać bo nic tutaj nie pomoże.

A nigdy w życiu Rimejk to przeciętniak a nie steamer osobą która do tego się nadaje jest Graba i przede wszystkim komunikuje się z widzami. Mam nadzieje że macie trochę oleju w głowie i wyrzucicie tego pana R... który nic swoją osobą nie wnosi a zaczniecie współpracę z Grabą który jest o niebo lepszy i widać że gry są jego pasją oraz ma świetny głos który bardzo pasuje do steamowania oraz współpracuje z również świetną osobą jaką jest RockAlone2k. Ale z tej akcji i tak nic nie wyjdzie bo administracja wie najlepiej ale już niedługo będzie się otwierał nowy portal o grach mmorpg i am nadzieje że ten już nie będzie się liczył i wtedy zrozumie administracja swój błąd że nigdy nie słuchali użytkowników który na tym portalu są najważniejsi.

Administracja,zawsze będzie broniła swoich,nawet jeśli robią fuszerkę ;) , Graba robiąc Stremy zawsze mie przyciagał od początu do końca,a ten Rimejk nie dość że pierdzieli coś pod nosem lub cisza i wybucha jakims niezrozumiałym zdaniem,to jeszcze trzyma tego smiesznego epapierosa wyglądajacego jak długopis,jeśli już się chce chwalić że Pali niech zapali normalnego Szlugasa będzie przynajmiej wygladał jak facet ;)

*Dla jasności sam palę 8 lat i mam wyrobione zdanie o Epapierosach :)

@up, dla jasności, przez 8 lat nie byłeś najwyraźniej w stanie dociec po co się e-papierosy w ogóle pali, gg...

@ot, streamer słaby, ale z tego powodu po prostu go nie oglądam. Nauczcie się w końcu, że płaczem nic nie zdziałacie, nigdy. Wasze hejty potęgują kolejne, to podjudza następnych płaczków do sprawdzenia streama i z kilkunastu widzów, którzy powinni przysługiwać streamerowi tego pokroju, robi się parę setek, do czego swoją cegiełkę sami dokładacie.

QQi taki wariat , a pewnie sam napierdala na crackowanym windowsie ;d

@Soniawka111 uwierz, że QQi jest jednym z nielicznych normalnych osób na tym portalu/forum. Nazywa rzeczy po imieniu, więc szacun dla niego.

Co do Rimejka to mam bardzo mieszane uczucia. Dawniej streamy były ciekawsze. Rimejk nie ma tego czegoś i irytuje mnie trochę jego całokształt.

Gdyby obecny streamer był "ok" to by nie powstał ten temat. Oglądałem tylko przez chwile bo nie za bardzo mnie zaciekawił a wręcz zirytował cwaniactwem i wspomnianym tu juz e-papierosem.

Moja opinia co do rimejka jest taka, ze robi srednie streamy (nie sa zle, ani nie sa dobre) niszczy je tym, ze probuje "kupic" widzow, codziennie rozdaje gry, zeby nabic widzow, i zdobyc partnera, a ludzie wchodza po klucze, i wiecej nie wracaja, bo poza kluczami nie ma tam nic ciekawego ot caly sekret.

Jakie klucze? Chyba do doty, smite i innych łatwo dostępnych gier. :D

Wg. mnie jest słaby i tyle na dodatek niewychowany. To co robi przed kamerką jest aroganckie i nieinteligentne. Dlatego też nie oglądam i nie zamierzam.

Gry z Humble Bundle rozdawal masowo.

Co do stremera to podstawowe wymogi spełnia cudy to nie są ale ujdzie, napewno 3x lepiej od graby który w czasie trzygodzinnego streama około 1 godzinę robi żarcie dla siebie i dziewczyny . do dzisiaj najbardziej mnie urzekł onybic.

Ja najbardziej lubie ogladac Tompsien'a i Soushibo :)

Założyciela tego tematu już zbanowali ahahah, jestem za wycofaniem Rimejka ;0

Up- Też się zdziwiłem. Jakoś nie łamał regulaminu.

Bo to jest mulltikonto KoneseraGier, chyba już 6.