Streamer

Bo to jest mulltikonto KoneseraGier, chyba już 6.
He,he.dobry "herbatnik" z tego konesera.W sumie,całkiem inteligentny człowiek ,nieżle się zakamuflował. Nick GierKoneser ,trudno rozgryść któż się może za tym kryć.Szczwany lis z niego ;p

Tu nie chodzi i nick, bo mógłby być to ktoś inny. Tylko o IP.

Można było się domyśleć :D. Dziwny człowiek.

Wracając do tematuuuu, streamów prawie nie oglądam, ale mniejsza oto. Graba był w porządku, chociaż strasznie denerwował mnie jego dziwny, sztuczny głos. Co do Rimejka to ermm... myślę, że było by wielu lepszych na to stanowisko, w końcu to podobno największy serwis o tej tematyce w Polsce. A on po prostu siedzi i gra. Jakby ktoś chciał trzy godziny oglądać jego facjatę, i czekać aż łaskawie coś powie. Myślę, że streamerem powinien być ktoś sympatyczny, kto ma coś do powiedzenia, ze sporym zasobem wiedzy o grach i nie tylko.

To tylko moje zdanie, i tak streamów za często nie oglądam.

Zauwazylem ze niektorzy tu pisza ze wkurza ich palenie jakieos tam e-papierosa przez streamera, a ja mam takie pytanie czy podczas streamingu nadawca wogole musi pokazywac swoja "gebe" nie wystarczy ze widzimy jak gra ?? bo wiecie moze gdyb ni jego image bylaby inna ocena streamera :). Tak tylko pisze bo i tak go nie ogladam.

polecam na streamera soushibo. Gosc ma gadane, jajcarz z niego ale tez ciekawie mówi.

Polecam.

No dobra już mnie nie błagajcie ja bd streamował tylko kupcie mi kompa z NASA i neta tak z 200mb/s i po sprawie

A tak na serio to Rimejk nie jest aż taki bardzo zły niech tylko micro przyciszy i się weźmie za siebie bo i tak to jest pewne że go nie zmienią.

Żeby zaczął chociaż coś gadać o tym co streamuje, rozmawiać z ludźmi i odpowiadać na pytania, a nie tylko ze swoimi koleżkami przez komunikator.

Masa ludzi na niego gada, a on zamiast wziąć sobie to do serca to co ludzie piszą, dalej robi to co robił, mi to wygląda jak by miał wszystko w d*pie.

Ja już swoje zdanie wyraziłem ale:

Po jaką cholerę czepiacie się o tego e-papierosa? Jak człowiek jest uzależniony to ma prawo sobie zaciągać dymek. Już lepsze to niż co chwilowe odpalanie kolejnego normalnego papierosa lub wychodzenie by zapalić. Nie wiem czy to aż tak wam przeszkadza czy po prostu jesteście zazdrośni o tego e-papierosa?

szukają czegoś czego można by było się zaczepić

Może szukamy czegoś czym można by było sie zaszczepić?Przeciwko wściekliżnie;]

to było tak suche i głupie że udam że tego nie było

Sami nie wiecie czego chcecie.Wiadomo każdy wychodzi z założenia "Ja bym to zrobił lepiej" ale naprawdę zastanówcie się czy na pewno. I do każdego kto ma do Rimejka wyrzuty proponuję zróbcie lepszego stream'a i potem się wypowiadajcie...

Up- Jak się do tego zgłosił to niech robi to jak należy. Poza tym po co mamy robić stream jak ktoś inny się zgłasza. Pomijam , że robi to nieudolnie.

Kto wychodzi z takiego zalozenia niby? Ja jestem jedynie przekonania, ze jak coś już sie robi to trzeba to robić porządnie.

Po co płaczecie na forum. Lepiej będzie napisać prosto do niego, bo to co tutaj jest namazane to niego raczej nie trafi. Albo podajcie zaraz link z waszym streamem i jazda.

Ja uważam, że lepiej, aby był jakikolwiek streamer niż jego brak. Pamiętacie poprzednią rekrutacje na streamera? Było tylko kilka zgłoszeń, a Onybic zrezygnował bardzo szybko, więc kto ma zając miejsce Rimejka? Ja do niego nic nie mam ale wątpie, że po nim ktoś przyjmie tą niewdzięczną posade.

Komus streamer sie nie podoba? To nie ogladac lub samemu ruszyc tylek i zrobic streama, no tak, ale polaczkom wszystko przeszkadza. Beda dawac tysiac zlotych - to bedzie hejt czemu tysiac a nie dziesiec tysiecy. Ktos mowi ze rimejk jest slaby itp? To niech zajmie jego miejsce i po problemie

Zrobić ankietę, jak ludziom nie będzie pasować to otworzyć nabór i nie przyjąć jakiegoś świeżaka(nie mówie, że obecny jest) tylko kogoś kto w tym siedzi.

Rimejk powinien:

- Przed włączeniem streama odpalić grę i obcykać o co chodzi,

- Poczytać o niej,

- W miarę możliwości objaśniać co się dzieje na ekranie, nawet kiedy bierze głupiego questa,

- Może nie powinien brać gier, których nie trawi? To widać, kiedy ktoś robi coś, bo mu się podoba, a kiedy robi to z przymusu.

I będzie GIT MAJONEZ.

Zauważyłem, że Rimejkowi nikt nie podrzuca pomysłów, tylko hejt.

Proszę nie porównywać Rimejka do Guru, to zupełnie inna liga. Zresztą, dla Guru podrzucaliśmy już pomysły co zrobić, żeby być normalnym.

Wiem, jak bardzo męczy tłumaczenie dzień w dzień newsów z języka angielskiego, wyszukiwanie ich i jeszcze napisanie, żeby nie było to tylko zwykłe przetłumaczenie i że przez ponad 3 lata można się wypalić, no i za to dostępy do beta testów i pewnie jakieś gadżety, ale bez kasy (Guru srs?). W takim razie po co pisać?

Sam za streamami nie przepadam, obejrzę bardzo rzadko. Ostatnio chciałem obejrzeć RYL-a, ale Rimejka nie było, a Chocapicc akurat sapał, nie wiem czy się zmęczył czy co, to wyłączyłem.

@Avitus

Wystarczyło przeczytać to, co jest nad "Proszę nie porównywać", ale wiem, że to może być trochę trudne.

Temat o streamerze a ten wyjeżdża o redaktorze. Ja pie****e.