To trochę żałośnie świadczy o swojej kulturze, że na forum portalu, przeznaczonego grom mmorpg, reklamujesz swój portal o tej samej tematyce. Nie ważne, jaki poziom tam będzie, lepszy, czy gorszy, przez twoją polaczkowatość i chamstwo tam nie zawitam. Jednak zajrzałem. Co widzę? Takie same newsy jak na mmorpg.org, tylko inaczej napisane. Szkoda słów, poniżej krytyki.
Drogi forumowiczu,
Jakoś nie potrafię zrozumieć w jaki sposób reklamowanie swojej pracy może żałośnie świadczyć o czyjejś kulturze - tym bardziej, że znajdujemy się w dziale "Pochwal się" - racja sam link jest niezgodny z regulaminem, ale pomijając ten fakt , może mi odpowiesz, gdzie w takim razie powinna osoba ruszająca z portalem się zareklamować, jak nie w miejscu odwiedzanym przez osoby zainteresowane daną tematyką.
Co do "polaczkowatości" - jeżeli za polaczkowatość uważasz spróbowanie dokonania czegoś no to mam złą wiadomość - coś takiego zwykle jest chwalone. Prędzej, właśnie z twojej strony widać "cebulactwo", kiedy lepiej jest kogoś zgnoić za wymyślone powody.
Co do newsów - no cóż... rozumiem, że wszelkie portale informacyjne, wiadomości TV, wiadomości w Radiu też dla Ciebie są poniżej krytyki bo wszędzie jest to samo - tylko inaczej napisane. Dziedzina MMO jest na tyle ograniczona, że trudno jest nie dawać newsów które w jakimś stopniu się nie pokrywają z innymi portalami (czy to oficjalnymi stronami wydawców, portalami typu onrpg.com itp. - skąd de facto pełne newsy się biorą).
Kończąc pragnę przypomnieć o jednym - to konkurencja powoduje, że klient z czasem otrzymuje produkt o lepszej jakości - a o to nam wszystkim chodzi.