Stworzenie klanu multigamingowego

Cześć, tak jak widzicie po tytule, chciałabym znaleźć kilka osób do stworzenia klanu multigamingowego. Jest to "projekt" długoterminowy w tym znaczeniu, że chciałabym żeby klan przetrwał dłuższy okres czasu niż pół roku. Jeśli lubisz grać z innymi, jesteś osobą pomysłową i chcesz być częścią czołówki klanu która stworzy całą reszte, odezwij się w komentarzu, napiszę do Ciebie. Zwracam się do ludzi dojrzałych, powiedzmy, że granica minimalna to 16-17 lat. (Jeśli chodzi o ekipe tą "zarządzającą").

Miłego dnia!:) Edit: Szukam narazie osób które zajełyby sie wraz ze mną organizacją(tj. Ustalenia dot. Sekcji, ts, forum, administracja) nie szukam członków do jeszcze nieistniejącego klanu. Chętne osoby zapraszam na discorda, w razie pytań, zaczepcie kogoś z bordowym nicknamem :).

https://discord.gg/Mwe27XS

Multigaming? Zacząłem grać 2 dni temu w TESO + M , odezwij sie na pw jak chcesz, mam TS-a, moge pobrac discorda.

jasne czemu nie 19lat posiadam ts3/discord

Mam 18lat. Swoją przygodę zacząłem od Metina 2, tam właśnie były pierwsze miłości, pierwsze nerwy no i grania nocami. Później, gdy trochę dorosłem zacząłem grać w League of Legends, zabrało mi to kilka ładnych lat życia i co najlepsze nie zamierzam przestawać. Jeżeli chodzi o czas wakacyjny to mam go sporo. Natomiast jeżeli wspominając o czasie szkolnym to może to ulec zmianie, gdyż będzie przede mną czekała zmora każdego ucznia, czyli MATURA. Oto kilka słów o mojej osobie. Do klanu starałbym się włożyć całe moje serducho jak nie więcej. Także byłoby to ciekawe doświadczenie w moim życiu.

Obecnie grywam w OV, jak wyżej wymieniłem League of Legends, a także od czasu do czasu w Don't Starve Together. :)
.

też poszukuję jakiegoś mmo które mnie wciągnie.Do tej pory wszystko mnie odpycha,chciałbym dołączyć :)

Z chęcią się przyłączę, grywam w League of Legends głównie, jednak jak coś będzie na lapka niezbyt mocnego to z chęcią pogram z Wami.

piszę się ziomeczku here z chęcia pogram w sporo gier :) i sporo mam też za sobą więc z miłą chęcią czekam na pw

@Halmee kim Ty w ogóle jesteś ? Jakimś sławnym graczem, streamerem, youtuberem ? Jakąkolwiek charyzmatyczną osobą potrafiącą skupić ludzi wokół siebie ? Masz jakikolwiek plan na każdą możliwą sekcję ? Masz gotowych liderów na konkretne gry, którzy poprowadzą innych ?

Powiem Ci tak - albo bądź kozakiem w danej grze, stwórz w niej drużynę i dalej rozwijaj ten projekt, albo posiadaj pieniądze wystarczające, żeby stworzyć taki "multigaming" - nie ma innej opcji. W tym momencie masz parę chętnych osób, ale tak naprawdę zero konkretów i jak zostaniesz zapytany "co dalej?" to wymiękniesz, gdyż nie masz nawet 1 drużyny, która by sobie poradziła w czymkolwiek. Mało kto też w to wejdzie i cały projekt się "zesra" niedługo.

Pisze się na to :D

@Halmee kim Ty w ogóle jesteś ? Jakimś sławnym graczem, streamerem, youtuberem ? Jakąkolwiek charyzmatyczną osobą potrafiącą skupić ludzi wokół siebie ?  Masz jakikolwiek plan na każdą możliwą sekcję ? Masz gotowych liderów na konkretne gry, którzy poprowadzą innych ?

Powiem Ci tak - albo bądź kozakiem w danej grze, stwórz w niej drużynę i dalej rozwijaj ten projekt, albo posiadaj pieniądze wystarczające, żeby stworzyć taki "multigaming" - nie ma innej opcji. W tym momencie masz parę chętnych osób, ale tak naprawdę zero konkretów i jak zostaniesz zapytany "co dalej?" to wymiękniesz, gdyż nie masz nawet 1 drużyny, która by sobie poradziła w czymkolwiek. Mało kto też w to wejdzie i cały projekt się "zesra" niedługo.

Kim jestem? Teoretycznie jedynie 17 letnią dziewczyną ktora własciwie nic nie moze zdziałac. W praktyce jestem osobą upartą, mam wizje dot. całości. Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu. Oczekujesz liderów, znam realia - wiem jak dzialają klany- nie uważasz jednak, że zeby stworzyć sekcje, oddzialy jak zwał tak zwał, trzeba najpierw włożyć chomiki do kółka, które napędzą maszynę? "Badź kozakiem w danej grze" klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć, a dane sekcje ktorych liderow znajdziemy po ogarnięciu wszystkiego, będą mogły brać udzial w turniejach pod nazwą naszego klanu. Wracając do pytania "kim ja jestem", fakt, ani ze mnie streamer, ani youtuber, ani zadna inna gwiazdeczka, ale kim będą ludzie dołączający do nas? Muszą być fejmami? Może wystarczy już organizacji nastawionych na samoreklame, bo ludzie biorą sobie do "składu" osoby slawne. Chce zebrać wszystkich Kowalskich i Kowalskie by mogli/mogły wykazać się i znaleźć bratnią duszę w naszych czterech kątach. Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów? Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło

Z chęcią się przyłączę do takiego projektu. Mam już za sobą dużo gier MMO więc raczej doświadczenia mi nie brak!

Zwracam się do ludzi dojrzałych, powiedzmy, że granica minimalna to 16-17 lat.

Może wy dziewczyny dojrzewacie szybciej, ale my chłopcy to tak trochę później. 21 to minimum uważam.

Mogę dołączyć 21lat posiadam ts3/discord

@Elitar Stary - ja bym się schował w piach po tym jak dziewczyna Ci dojrzale odpisała i jeszcze zaproponowała na koniec abyś dołączył do niej.

Biorąc kilka kwestii pod uwagę, rzecz jasna chciałbym również przynależeć do tejże grupy.

Dawid, lat 25. Jednakże chciałbym być traktowany z góry jako rezerwa, bowiem mam swoją firmę, bardzo często pracuję (nienormowany czas pracy) i nie zawsze będę mógł być na zawołanie. Tak jak Was złapię, tak chętnie pogram.

Może zacznę od tego iż mam 23 lata, preferuję głównie grę na X1, ale gra na PC również wchodzi w grę, co do samego pomysłu, no cóż przede wszystkim życzę powodzenia oraz dużo samo zapału w dążeniu oraz osiągnięciu wyznaczonego sb celu, a jeśli "coś" z tego wyjdzie, to proszę autora tematu o info. na PW, z chęcią przyłączę się i wspomogę to przedsięwzięcie swoją osobą, na ile to oczywiście będzie możliwe. A co do gier, no cóż aktualnie gram w OV (z przerwami) na X1 oraz Marvel Heroes Omega (X1).

Ps. Co do mojego doświadczenia, gram aktywnie w gry MMORPG jak i SP od ok. 12 lat, swoje największe osiągnięcia miałem w Talisman Online za czasów świetności tejże gry, w sumie spędziłem w ów grze, 5 lat grając z kuzynami, kumplami, miałem okazję również okazję poznać parę osób z gildii w realnym świecie =3.

Może wy dziewczyny dojrzewacie szybciej, ale my chłopcy to tak trochę później. 21 to minimum uważam.

Byłabym hipokrytką wymagając powiedzmy tego 21 roku życia majac 17... Tak jak napisałam, to granica minimalna i liczyłam na dojrzałe osoby. Wiek ustaliłam tylko i wyłącznie po to aby nie pisali do mnie 12 latkowie, nie umniejszam nikomu, jednak wolalabym starsze osobniki, bo traktuje to jak najbardziej poważnie

@Elitar Stary - ja bym się schował w piach po tym jak dziewczyna Ci dojrzale odpisała i jeszcze zaproponowała na koniec abyś dołączył do niej.

Biorąc kilka kwestii pod uwagę, rzecz jasna chciałbym również przynależeć do tejże grupy.

Dawid, lat 25. Jednakże chciałbym być traktowany z góry jako rezerwa, bowiem mam swoją firmę, bardzo często pracuję (nienormowany czas pracy) i nie zawsze będę mógł być na zawołanie. Tak jak Was złapię, tak chętnie pogram.

Mile widze dojrzałe osoby. Powtorze sie ale szukam ludzi do zbudowania tego "czegoś" napisze na pw i podam link do discorda to się zgadamy:)

Poproszę o pw.

28 lat, dosw. w prowadzeniu gildii ( i multigamingu powiedzmy :) ), preferuje Discorda jako komunikator.

Może zacznę od tego iż mam 23 lata, preferuję głównie grę na X1, ale gra na PC również wchodzi w grę, co do samego pomysłu, no cóż przede wszystkim życzę powodzenia oraz dużo samo zapału w dążeniu oraz osiągnięciu wyznaczonego sb celu, a jeśli "coś" z tego wyjdzie, to proszę autora tematu o info. na PW, z chęcią przyłączę się i wspomogę to przedsięwzięcie swoją osobą, na ile to oczywiście będzie możliwe. A co do gier, no cóż aktualnie gram w OV (z przerwami) na X1 oraz Marvel Heroes Omega (X1).

Ps. Co do mojego doświadczenia, gram aktywnie w gry MMORPG jak i SP od ok. 12 lat, swoje największe osiągnięcia miałem w Talisman Online za czasów świetności tejże gry, w sumie spędziłem w ów grze, 5 lat grając z kuzynami, kumplami, miałem okazję również okazję poznać parę osób z gildii w realnym świecie =3.

Dziekuje i oczywiście dam info, ale cały proces troche potrwa, chce to dopiąć na ostatni guzik.

Poproszę o pw.

28 lat, dosw. w prowadzeniu gildii ( i multigamingu powiedzmy  ), preferuje Discorda jako komunikator.

Gra grą, widzisz się jako powiedzmy, administratora?

Damian, lat 19. Jestem bardziej graczem MMORPG, więc w tych grupach czuję się najpewniej. Mam doświadczenie w prowadzeniu gildii i kontaktach z osobami dużo starszymi ode mnie. Przez jakiś czas prowadziłem team speaka, ale bardziej preferuję Discorda, boty dają dużo możliwości. Grałem w sporo gier, od lineage 2 po black deserta teraz, a największym doświadczeniem dysponuję przy Terze online. Z MOBAmi też mam styczność, a przynajmniej ze smitem i paragonem.
Chętnie wspomogę projekt moimi doświadczeniami. :)

@Halmeena Qeshue radze uważać - twierdzi, że ma doświadczenie, tymczasem każdy jego projekt szybko padał, dodatkowo sam osobnik jest bardzo tokstyczny.

Ja jestem niedojrzały i nieodpowiedzialny, więc do mnie nawet nie warto pisać, ale powodzonka w projekcie!