Stworzenie klanu multigamingowego

No witam. Artur, lat 20. Jeśli potrzebujesz pomocy w organizacji to możesz się zgłosić do mnie. Od listopada moderuję forum, wcześniej też już udawałem, że coś robię. Radziłbym założyć kanał na Discordzie zamiast na Teamspeaku. Jest banalny w użyciu i bardziej czytelny przy większej ilości osób.

@Halmee Ja się zgłaszam. Jednak preferuje tylko discord, nawet mogę pomóc go ogarnąć.

Następnym razem nie pisz post pod postem, znaj moje dobre serce i nie dostaniesz tym razem ostrzeżenia.

Poproszę o pw.

28 lat, dosw. w prowadzeniu gildii ( i multigamingu powiedzmy  ), preferuje Discorda jako komunikator.

Elówa mam 17lat w swoim życiu grałem w dużo giereczek, preferuje bardziej MMORPG, ale w Lolu mam 3,5k godzin i diament 5 (byłem w 3). Bardzo długo szukałem takiej ekipy do multigamingu ale niestety nie było takiej ;/ mam wszystkie komunikatory discord, ts3, skype, curse(twitch). Mogę w każde MMORPG zagrać jak będzie ekipa :) PS; nigdy nie byłem w zorganizowanej gildi :<

W sumie też się podepnę, aktualnie grywam głównie w TESO, ale we wszystko mogę grać, jeżeli jest fajna ekipa. Jeśli chodzi o doświadczenie w organizacji, to moderowałam na kilku większych forach i prowadziłam gildie w niektórych grach. Komunikator mi obojętny.

@Halmeena Qeshue radze uważać - twierdzi, że ma doświadczenie, tymczasem każdy jego projekt szybko padał, dodatkowo sam osobnik jest bardzo tokstyczny.

Ja jestem niedojrzały i nieodpowiedzialny, więc do mnie nawet nie warto pisać, ale powodzonka w projekcie!

Zdziwił byś się :) Prowadziłem gildie w takich produkcjach jak Mythos ( rok ), Eligium ( rok ), TERA ( sumujac z przerwami to 2 lata ), C9 ( rok na chinolu, 1,5 na EU ) - Oczywiscie z malymi sukcesami. Gamingi byly krotkie i dosc srednio udane, ale to z winy toksycznych ludzi ktorzy specjalnie wcielali sie do gamingu aby popsuc atmosfere. A ze pewna pula ludzi na forum mnie nie lubi to juz ich problem i wcale z tym nie musza sie afiszowac. Ja do nich nigdy nie piłem.

Skoro nie chcesz współpracować to po jakiego grzybka się udzielasz? :) Nie znam Ciebie, nigdy nie miałem z tobą konfliktu, a jeśli tak to nie pamiętam lub byłeś osoba postronną która znalazła się w niewłaściwym miejscu i czasie.

@HalmeeZobaczymy jak to się rozwinie :) Najpierw discord, a potem reszta.

21 lat trochę doświadczenia w prowadzeniu gildii. Komunikator obojętnie jaki.

18 lat :D Zadziorny, miły ale z poczuciem humoru. Uwielbiam pomagać jak i jestem bardzo komunikatywna osoba :D Śmiało możesz pisać na PW :D Dogadamy się co i jak

Chętnie się przyłączę :) Mam 18lat, aktualnie gram w World of Warcraft i League of Legends, ale chętnie pogram w inne gry, jeżeli będzie dobra ekipa :)

@Halmee Ja się zgłaszam. Jednak preferuje tylko discord, nawet mogę pomóc go ogarnąć.

Następnym razem nie pisz post pod postem, znaj moje dobre serce i nie dostaniesz tym razem ostrzeżenia.

Dziekuje za to, ze mnie nie ukrzyżowaleś. Nie widziałam, że to publikuje sie w taki sposób, korzystam z telefonu, w dodatku z innej przegladarki bo z mojej głównej nie moge nawet zacytować kogoś :/.

I jak tam? Jakies konkrety? Discord juz stoi ( pewniak! - ts3 lipa )?

Ja także mogę pomóc. 23 lata, doświadczenie w grach, gildiach (gracz jak i w "zarządzie") jest więc myślę, że się nadam. Jakby co priv ;)

Siemka wszystkim z chęcią wziął bym udział w tym projekcie. Mam 20 lat piszcie jakieś info PW z jakimiś namiarami :)

Kiedy będzie ta ekipa robiona?

Osobiscie moge udostepnic swojego discorda lub postawic nowy stricte multigamingowy. Oczywiscie czat glosowy nie byl by wymagany, bo discord to swietny komunikator ala forum lub gg. Czat glosowy jedynie bylby wymagany w trakcie spotkan organizacyjnych lub jakis tam eventow jak konkursy lub wspolne wyprawy w danym tytule. Oczywiscie nie chce sie bardzo angazowac bo zycie priv bardzo mnie pochlania, ale wsparcie kilku osob by sie przydało. Kolezanka fajny pomysl miala, ale dluzsza nieobecnosc i brak konkretow powoduje lekka niechec. Działamy?

https://discord.gg/keEyycY - wbijać i pisać. Tam sie ogarnie wsio. Link bez ograniczen - Selekcja pozniej.

Trochę wyleciałeś do przodu. Autorka każdemu wysłała już PW z innym discordem.

@Qeshua Bruh... autorka tematu szuka ludzi do założenia nowego multigamingu, ty ja zapraszasz do już istniejącego.

@Qeshua Bruh... autorka tematu szuka ludzi do założenia nowego multigamingu, ty ja zapraszasz do już istniejącego.

Kolega chciał po prostu "przejąć interes" bazujác na ludziach którzy zainteresowali się moją wizją, nie jego...

ja nie prowadze zadnego gamingu...

Osobiscie moge udostepnic swojego discorda lub postawic nowy stricte multigamingowy. Oczywiscie czat glosowy nie byl by wymagany, bo discord to swietny komunikator ala forum lub gg. Czat glosowy jedynie bylby wymagany w trakcie spotkan organizacyjnych lub jakis tam eventow jak konkursy lub wspolne wyprawy w danym tytule. Oczywiscie nie chce sie bardzo angazowac bo zycie priv bardzo mnie pochlania, ale wsparcie kilku osob by sie przydało. Kolezanka fajny pomysl miala, ale dluzsza nieobecnosc i brak konkretow powoduje lekka niechec. Działamy?

https://discord.gg/keEyycY  - wbijać i pisać. Tam sie ogarnie wsio. Link bez ograniczen - Selekcja pozniej.

Wybacz, ale to, że Ty nie dostałeś żadnej informacji, nie znaczy, że nikt jej nie dostał. Dziekuje, ze sie przed nami otworzyłeś ;)