Stworzenie klanu multigamingowego

Wybacz, ale to, że Ty nie dostałeś żadnej informacji, nie znaczy, że nikt jej nie dostał. Dziekuje, ze sie przed nami otworzyłeś 

To podeslij discorda wobec tego. Skoro kilka osob przyszla na podanego ktorego na szybkiego stworzylem to oznacza ze partia ludzi zostala olana mimo zgloszenia?

Osobiscie moge udostepnic swojego discorda lub postawic nowy stricte multigamingowy. Oczywiscie czat glosowy nie byl by wymagany, bo discord to swietny komunikator ala forum lub gg. Czat glosowy jedynie bylby wymagany w trakcie spotkan organizacyjnych lub jakis tam eventow jak konkursy lub wspolne wyprawy w danym tytule. Oczywiscie nie chce sie bardzo angazowac bo zycie priv bardzo mnie pochlania, ale wsparcie kilku osob by sie przydało. Kolezanka fajny pomysl miala, ale dluzsza nieobecnosc i brak konkretow powoduje lekka niechec. Działamy?

https://discord.gg/keEyycY  - wbijać i pisać. Tam sie ogarnie wsio. Link bez ograniczen - Selekcja pozniej.

ty jesteś jakiś pojebany typie?

po ch*j się wpierdalasz w czyiś temat?

Kolega chciał po prostu "przejąć interes" bazujác na ludziach którzy zainteresowali się moją wizją, nie jego...

Posiadam Discorda swojego gdzie jest duzo wiecej ludzi niz ta grupka zebranych kolegow. Nie chciałem wyjsc na dupka, ale tak wyszlo bo zawsze znajdzie sie ktos kto dorzuci do pieca i robi sie gównoburza. Uznalem ze zareaguje w ten sposob i bedzie ok. W koncu pare osob wpadlo na tego nowego discorda.

Moim zdaniem to sianie dezinformacji i fermentu - przypomina to akcje sabotażowa spowodowana persolnymi pobudkami i konkurencja na rynku multigamingowym.

Posiadam Discorda swojego gdzie jest duzo wiecej ludzi niz ta grupka zebranych kolegow. Nie chciałem wyjsc na dupka, ale tak wyszlo bo zawsze znajdzie sie ktos kto dorzuci do pieca i robi sie gównoburza. Uznalem ze zareaguje w ten sposob i bedzie ok. W koncu pare osob wpadlo na tego nowego discorda.

Sam powodujwsz problemy pakując sie tam gdzie nie powinieneś, kilka osób weszlo na twoj discord, być moze specjalnie, być moze sami nie wiedzieli juz gdzie mają sie udac w sprawie klanu, właśnie dzieki twojemu postowi. Odpowiednie osoby do nas dotarły, dotrą i kolejne, jeśli będą miały ochotę. Polecam udać sie na spoczynek i odpuścić sobie odgrywanie ważniaka ;)

@Halmee no niestety pan queshua już taki jest, pare miesięcy temu zrobił swój multigaming na konkurencyjnej stronie o grach no i niestety jedyna sila w tym przedsięwzięciu była jedna gildia już nawet nie pamiętam w jakiej grze która po krótkim czasie zrezygnowała z takiej "reklamy" i uciekla. a sam multigaming znikł bez słowa pożegnania ^^ myślę że ta krótka przygoda idealnie podsumowuje postawę tego pana ^^

Jeżeli chodzi o mnie to liczył bym o kontakt gdyż ostatnio może sporo czasu nie mam na granie ale chęci ogromne zwłaszcza w jakimś gronie czy to mniejszym czy większym.

@Elitar Stary - ja bym się schował w piach po tym jak dziewczyna Ci dojrzale odpisała i jeszcze zaproponowała na koniec abyś dołączył do niej.

No zostałem tak zniszczony, że się nie podniosę. Podaj adres, z chęcią wyskoczę z Tobą na gołe pięści. I nie mów do mnie per "stary" - nie jesteś moim znajomym.

Kim jestem? Teoretycznie jedynie 17 letnią dziewczyną ktora własciwie nic nie moze zdziałac. W praktyce jestem osobą upartą, mam wizje dot. całości. Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu. Oczekujesz liderów, znam realia - wiem jak dzialają klany- nie uważasz jednak, że zeby stworzyć sekcje, oddzialy jak zwał tak zwał, trzeba najpierw włożyć chomiki do kółka, które napędzą maszynę? "Badź kozakiem w danej grze" klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć, a dane sekcje ktorych liderow znajdziemy po ogarnięciu wszystkiego, będą mogły brać udzial w turniejach pod nazwą naszego klanu. Wracając do pytania "kim ja jestem", fakt, ani ze mnie streamer, ani youtuber, ani zadna inna gwiazdeczka, ale kim będą ludzie dołączający do nas? Muszą być fejmami? Może wystarczy już organizacji nastawionych na samoreklame, bo ludzie biorą sobie do "składu" osoby slawne. Chce zebrać wszystkich Kowalskich i Kowalskie by mogli/mogły wykazać się i znaleźć bratnią duszę w naszych czterech kątach. Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów? Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło

"Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu" - nie sprecyzowałaś też nigdzie żadnego planu.

"Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów?" - neguję Twój plan, gdyż jesteś nikim. Dokładnie to co napisałem. DLACZEGO ludzie mają za Tobą podążąć ? CO MA ICH ZACHĘCIĆ ? Ludzie wchodzą w takie akcje, gdyż ALBO im się to opłaca finansowo, ALBO całość jest obserwowana przez "sławną" osobę. Każda inna osoba, która nie podlega temu wzorowi wymięknie szybko, gwarantuję Ci to. I to nie jest spekulacja - to się wydarzy. Być może dzięki temu, że napisałem coś takiego ludzie będą skłonni wytrzymać dłużej, ale to nic nie zmieni na dłuższą metę.

"Klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć" - znalezienie ekipy do grania jest bardzo łatwe i nie wymaga "multigamingu".

" Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło" - Udowodnij, że jesteś osobą charyzmatyczną. Nie dla mnie, bo jeb*ć internetowego hejtera (mnie), udowodnij ludziom, których chcesz poprowadzić kim jesteś. Nie próbuję Cię zniechęcić, jedynie sprowadzić na ziemię.

Osobiście bardzo kibicuję tego typu akcjom, ale też wiem jak one się kończą.

Również pozdrawiam ciepło, oby spełniły się Twoje marzenia.

Myślę że przejście na Discord w jak najszybszym tempie będzie dobrym rozwiązaniem, biorąc pod uwagę rozpoczynającą się tutaj nie potrzebną kłótnie w celu uniknięcia zniechęcenia kogokolwiek zainteresowanego ów przedsięwzięciem.

No zostałem tak zniszczony, że się nie podniosę.  Podaj adres, z chęcią wyskoczę z Tobą na gołe pięści. I nie mów do mnie per "stary" - nie jesteś moim znajomym.

"Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu" - nie sprecyzowałaś też nigdzie żadnego planu.

"Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów?" - neguję Twój plan, gdyż jesteś nikim. Dokładnie to co napisałem. DLACZEGO ludzie mają za Tobą podążąć ? CO MA ICH ZACHĘCIĆ ? Ludzie wchodzą w takie akcje, gdyż ALBO im się to opłaca finansowo, ALBO całość jest obserwowana przez "sławną" osobę. Każda inna osoba, która nie podlega temu wzorowi wymięknie szybko, gwarantuję Ci to. I to nie jest spekulacja - to się wydarzy. Być może dzięki temu, że napisałem coś takiego ludzie będą skłonni wytrzymać dłużej, ale to nic nie zmieni na dłuższą metę.

"Klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć" - znalezienie ekipy do grania jest bardzo łatwe i nie wymaga "multigamingu". 

" Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło"  - Udowodnij, że jesteś osobą charyzmatyczną. Nie dla mnie, bo jeb*ć internetowego hejtera (mnie), udowodnij ludziom, których chcesz poprowadzić kim jesteś. Nie próbuję Cię zniechęcić, jedynie sprowadzić na ziemię.

Osobiście bardzo kibicuję tego typu akcjom, ale też wiem jak one się kończą.

Również pozdrawiam ciepło, oby spełniły się Twoje marzenia.

hm... widzisz "wioskowy głupku" , nie wiesz co to ? nie szkodzi , spytaj "dojrzałych graczy" :) Chyba znowu cyrk przyjechał do Polski skoro takie klauny piszą na forum... " Neguje Twój plan, gdyż jesteś nikim"? poważnie ? każdy jest kimś nawet taki "nikt" jak Ty jest kimś.. i stara się to udowodnić swoimi wypocinami :) widzę , że znasz się na życiu jesteś albo materialistą albo liżesz "pupaje" sławnym ludziom , dobrze znać swoje miejsce w szeregu :)

"znalezienie ekipy do grania jest bardzo łatwe i nie wymaga multigamingu" ale widocznie tego oczekuje właściciel założenia tego posta ... to akurat logiczne także skąd ta Twoja mądrość ?:)

"Również pozdrawiam ciepło, oby spełniły się Twoje marzenia" jeśli według Ciebie taki "projekt" to marzenie człowieka żyjącego na tym świecie.... to strach się dowiedzieć jakie Ty masz. odlepienie gumy ze spodni "? kupienie chleba i dostaniu znaczka gratis ? Ty i te Twoje "marzenia".....

Witam, może teraz coś o mnie, bo tak mnie rozśmieszył pan wyżej , że nie zdążyłem nic o sobie napisać. Alan 35 lat, grałem w większość mmo w części byłem nawet nr 1 Knight online lub wow swego czasu, nie mam już tyle czasu na granie ale chętnie dołączę do tego "planu" :) Jak znajdzie się miejsce dla starego wygi :)

Pozdrawiam.

Witam, może teraz coś o mnie, bo tak mnie rozśmieszył pan wyżej , że nie zdążyłem nic o sobie napisać. Alan 35 lat, grałem w większość mmo w części byłem nawet nr 1 Knight online lub wow swego czasu, nie mam już tyle czasu na granie ale chętnie dołączę do tego "planu"  Jak znajdzie się miejsce dla starego wygi  

Pozdrawiam.

Oczywiście znajdzie sie miejsce dla Ciebie :D zapraszam na discord, aby dowiedzieć się więcej. https://discord.gg/YpZ44mf

Z powodu braku(niechęci) własnych znajomych do grania, bardzo chętnie znajdę nowych. (Niestety najczęściej po tygodniu, dwóch stwierdzali, że jednak nie chcą grać, a ja zostawałam sama). Preferuję grać w gry MMO, mam spore doświadczenie głównie jako support, do tego się przyzwyczaiłam i to lubię. Mam 21 lat, jeśli chodzi o czas to z nim może być różnie, patrząc na to, że studiuję dziennie.

Życzę miłego dnia oraz niektórym więcej pewności siebie oraz mniejszego negatywizmu!

@Halmee no niestety pan queshua już taki jest, pare miesięcy temu zrobił swój multigaming na konkurencyjnej stronie o grach no i niestety jedyna sila w tym przedsięwzięciu była jedna gildia już nawet nie pamiętam w jakiej grze która po krótkim czasie zrezygnowała z takiej "reklamy" i uciekla. a sam multigaming znikł bez słowa pożegnania ^^ myślę że ta krótka przygoda idealnie podsumowuje postawę tego pana ^^

Jeżeli chodzi o mnie to liczył bym o kontakt gdyż ostatnio może sporo czasu nie mam na granie ale chęci ogromne zwłaszcza w jakimś gronie czy to mniejszym czy większym.

Wszystko wyssane z paluszka jak talala. Ludzie byli i grali ciagle. Gildia ktora odeszla szybko sie rozsypala bez wsparcia naszego gamingu wiec o co wieljkie halo? Gaming zostal zamkniety z powodu zawieszenia dzialalnosci owego portalu z ktorym wspoloracowalem. Zas do dnia dzis czesc ludzi ze mna urzeduje na moim discordzie. Po za tym po co kopiecie takie smieci? Nie macie 100% o informacji a i tak postujecie. Tylko aby komus zaszkodzic a innym dac fun z lajkowania posta. Chyba czas pojsc do pracy i spowazniec.

Hej, bardzo chętnie bym dołączył do tej społeczności . Po krótce o mnie , mam na imię Damian i mam 21 lat , głównie gram w cs:go , hots i czasami w lola. Ostatnio zacząłem też grać w Secret world legends . Kiedy tylko mam wolną chwilę od pracy mógłbym wpaść . Pozdrawiam wszystkich Polaków :)

HALO GDZIE SERWER DO JASNEJ k**wy MIAŁEM GRAĆ W MARGONEM

Czyżby to koniec przygody z multigamingiem? xD

Czyżby to koniec przygody z multigamingiem? xD

MIAŁEM EKIPĘ DO MARGONEM JUŻ A TU PACH NIE MA SERWERA CZAISZ TO

ADMIN TO JAKIŚ DEBIL CHYBA POZDRO

Wymieniłem z pania Haleme 5 zdań, narzucała mi coś czego nie napisałem dosłownie 3 linijki tekstu wyżej, napisałem że w ten sposób mnie obraża, po czym napisałą na ogólnym dowidzenia wszystkim i serwer znikł :( no bardzo dorosła osoba nie ma co ^^

Wymieniłem z pania Haleme 5 zdań, narzucała mi coś czego nie napisałem dosłownie 3 linijki tekstu wyżej, napisałem że w ten sposób mnie obraża, po czym napisałą na ogólnym dowidzenia wszystkim i serwer znikł  no bardzo dorosła osoba nie ma co ^^

Ja widziałem bany za krytykę, nie za hejt, a za krytykę

żart nie serwer tyle w temacie

Jeśli ktoś nadal chce grać z ekipą i tworzyć tą społeczność to zapraszamy tutaj z biegiem czasu stworzymy coś więcej ale trzeba czasu.

https://discord.gg/2RkB3ek

Taka mała teoria nadal się sprawdza że cokolwiek powstanie na tym forum wytrzymuje góra tydzień, ba tutaj nawet 2 dni nie było a projekt znikł ... Przynajmniej ludzi udało mi się dodać z którymi da się normalnie grać, jakiś plus tego projektu przynajmniej.