@Elitar Stary - ja bym się schował w piach po tym jak dziewczyna Ci dojrzale odpisała i jeszcze zaproponowała na koniec abyś dołączył do niej.
No zostałem tak zniszczony, że się nie podniosę. Podaj adres, z chęcią wyskoczę z Tobą na gołe pięści. I nie mów do mnie per "stary" - nie jesteś moim znajomym.
Kim jestem? Teoretycznie jedynie 17 letnią dziewczyną ktora własciwie nic nie moze zdziałac. W praktyce jestem osobą upartą, mam wizje dot. całości. Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu. Oczekujesz liderów, znam realia - wiem jak dzialają klany- nie uważasz jednak, że zeby stworzyć sekcje, oddzialy jak zwał tak zwał, trzeba najpierw włożyć chomiki do kółka, które napędzą maszynę? "Badź kozakiem w danej grze" klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć, a dane sekcje ktorych liderow znajdziemy po ogarnięciu wszystkiego, będą mogły brać udzial w turniejach pod nazwą naszego klanu. Wracając do pytania "kim ja jestem", fakt, ani ze mnie streamer, ani youtuber, ani zadna inna gwiazdeczka, ale kim będą ludzie dołączający do nas? Muszą być fejmami? Może wystarczy już organizacji nastawionych na samoreklame, bo ludzie biorą sobie do "składu" osoby slawne. Chce zebrać wszystkich Kowalskich i Kowalskie by mogli/mogły wykazać się i znaleźć bratnią duszę w naszych czterech kątach. Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów? Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło
"Nie napisałam nigdzie, że nie mam zadnego planu" - nie sprecyzowałaś też nigdzie żadnego planu.
"Nie negujesz mojego planu, bo go nie znasz, negujesz jedynie chęć stworzenia czegoś. Dlaczego? Bo nie mam 200k subów?" - neguję Twój plan, gdyż jesteś nikim. Dokładnie to co napisałem. DLACZEGO ludzie mają za Tobą podążąć ? CO MA ICH ZACHĘCIĆ ? Ludzie wchodzą w takie akcje, gdyż ALBO im się to opłaca finansowo, ALBO całość jest obserwowana przez "sławną" osobę. Każda inna osoba, która nie podlega temu wzorowi wymięknie szybko, gwarantuję Ci to. I to nie jest spekulacja - to się wydarzy. Być może dzięki temu, że napisałem coś takiego ludzie będą skłonni wytrzymać dłużej, ale to nic nie zmieni na dłuższą metę.
"Klan multigamingowy nie ma na celu uczestniczenia jedynoe w turniejach, jest to miejsce gdzie ludzie mogą wspolnie pograć" - znalezienie ekipy do grania jest bardzo łatwe i nie wymaga "multigamingu".
" Tak, jestem osobą charyzmatyczną. I uwazam ze bede w stanie skupić wokół siebie dojrzale i odpowiednie osoby. Widze, że znasz sie na temacie, mimo, że starannie probujesz mnie zniechęcić, przemyśl może czy nie zechcialbyś, wraz ze mną tego poprowadzic;). Pozdrawiam ciepło" - Udowodnij, że jesteś osobą charyzmatyczną. Nie dla mnie, bo jeb*ć internetowego hejtera (mnie), udowodnij ludziom, których chcesz poprowadzić kim jesteś. Nie próbuję Cię zniechęcić, jedynie sprowadzić na ziemię.
Osobiście bardzo kibicuję tego typu akcjom, ale też wiem jak one się kończą.
Również pozdrawiam ciepło, oby spełniły się Twoje marzenia.