Stworzenie klanu multigamingowego

Taka mała teoria nadal się sprawdza że cokolwiek powstanie na tym forum wytrzymuje góra tydzień, ba tutaj nawet 2 dni nie było a projekt znikł ... Przynajmniej ludzi udało mi się dodać z którymi da się normalnie grać, jakiś plus tego projektu przynajmniej.

no to zaproś tych ludzi tu i twórzmy nadal to co było bez spin :)

https://discord.gg/2RkB3ek

Tak właśnie myślałem że to żądna władzy niestabilna emocjonalnie dziewczyna :)

Budowanie społeczności to mozolna praca i raczej nie uda się większości osób, które myślą że są w stanie to zrobić. Problem polega na tym, że główna kierowniczka bałaganu ubzdurała sobie w głowie jakąś wersje i nie dopuszczała do siebie żadnego słowa krytyki. Banowała ludzi, za to że jej zwracali na coś uwagę w uprzejmy sposób. Zabrała się za multigejming od d*py strony zrzeszając losowych ludzi, zamiast całe klany. Multigejming jak nazwa wskazuje zrzesza klany, a nie ludzi szukających kogoś do gry. Zresztą chyba ta Pani oczekiwała, że ona zrobi miejsce i zbierze ludzi, a reszta będzie sama działała i ona ręki już nie musi przykładać. Takie super zapowiedzi, że ma charakter, charyzmę. d*pa. Zwykła baba, kolejna do kolekcji, która poza płcią nie ma nic do zaoferowania. Nawet jak widać samozaparcia o którym mówiła

Jak chcecie coś pograć to włączcie gre i znajdźcie tam społeczność, przynajmniej macie pewność że to ludzie, którzy w dany tytuł grają, a nie ktoś kto znudzi się po pięciu sekundach. Jeszcze nikomu z forum tutej nie udało się zebrać drużyny na dłużej bo zazwyczaj po dwóch trzech dniach już się ludzie wykruszają. Pograsz dzień i zostajesz sam. Lepiej szukać w samej grze ludzi

Czyli nie tylko mnie wywaliło :D cóż, dobrze że wczoraj nie zrobilem tego loga ^^

Budowanie społeczności to mozolna praca i raczej nie uda się większości osób, które myślą że są w stanie to zrobić. Problem polega na tym, że główna kierowniczka bałaganu ubzdurała sobie w głowie jakąś wersje i nie dopuszczała do siebie żadnego słowa krytyki. Banowała ludzi, za to że jej zwracali na coś uwagę w uprzejmy sposób. Zabrała się za multigejming od d*py strony zrzeszając losowych ludzi, zamiast całe klany. Multigejming jak nazwa wskazuje zrzesza klany, a nie ludzi szukających kogoś do gry. Zresztą chyba ta Pani oczekiwała, że ona zrobi miejsce i zbierze ludzi, a reszta będzie sama działała i ona ręki już nie musi przykładać. Takie super zapowiedzi, że ma charakter, charyzmę. d*pa. Zwykła baba, kolejna do kolekcji, która poza płcią nie ma nic do zaoferowania. Nawet jak widać samozaparcia o którym mówiła

Jak chcecie coś pograć to włączcie gre i znajdźcie tam społeczność, przynajmniej macie pewność że to ludzie, którzy w dany tytuł grają, a nie ktoś kto znudzi się po pięciu sekundach. Jeszcze nikomu z forum tutej nie udało się zebrać drużyny na dłużej bo zazwyczaj po dwóch trzech dniach już się ludzie wykruszają. Pograsz dzień i zostajesz sam. Lepiej szukać w samej grze ludzi

Niestety to prawda ale spróbować coś zrobić stworzyć discord dla ludzi szukających czegoś nie koniecznie multigejmingowy ale poprostu kompanów do gry w która się grało i grać bedzie a nie zaczyna od nowa

wbijać tutaj jeśli nadal coś mamy stworzyć :)

https://discord.gg/2RkB3ek

A mnie besztali za brak kompetencji... Jakie to przykre. Sama kolezanka sie przyznala ze ma 17 lat, czas otworzyc oczy i odpowiedziec sobie na pytanie. Jak dziecko moze prowadzic multigaming? Moj gaming stał pare miesiecy, a ten dzień. Chociaż u mnie na discordzie ludzie mieli by pewnosc ze bedzie stabilnie ( discord stoi juz ok roku ).

A mnie besztali za brak kompetencji... Jakie to przykre. Sama kolezanka sie przyznala ze ma 17 lat, czas otworzyc oczy i odpowiedziec sobie na pytanie. Jak dziecko moze prowadzic multigaming? Moj gaming stał pare miesiecy, a ten dzień. Chociaż u mnie na discordzie ludzie mieli by pewnosc ze bedzie stabilnie ( discord stoi juz ok roku ).

Ale z ciebie każdy ma bekę na forum, już wolę być w grupce jakiejś 17 latki nić u keszuły

Ale z ciebie każdy ma bekę na forum, już wolę być w grupce jakiejś 17 latki nić u keszuły

Jesli komus moja osoba sprawia radosc lub odraze to sie ciesze bardzo. Dlatego wrocilem na forum :) Zas ty gościu usun to multikonto bo jestes irytujacy. Randomowa osoba z ktora nigdy nie mialem do czynienia nie pisala by w ten sposob i raczej by siedziala cicho. Tylko moge sie domyslac kim jestes :)

Jesli komus moja osoba sprawia radosc lub odraze to sie ciesze bardzo. Dlatego wrocilem na forum   Zas ty gościu usun to multikonto bo jestes irytujacy. Randomowa osoba z ktora nigdy nie mialem do czynienia nie pisala by w ten sposob i raczej by siedziala cicho. Tylko moge sie domyslac kim jestes  

Jestem twoim starym co 20 lat temu wyszedł po fajki i nie wrócił

teraz śledzę twoją działalność w internecie i nie nadążam z zażenowania

ale niczego nie żałuję

Jestem twoim starym co 20 lat temu wyszedł po fajki i nie wrócił

teraz śledzę twoją działalność w internecie i nie nadążam z zażenowania

ale niczego nie żałuję

A ja wiem ze jestes @Maqes W koncu VPN Ci nie pomoze i pożegnasz sie z forum. Zycze milego dnia :)

Skoro autorka nie ma zamiaru dalej prowadzić "multigamingu" temat zamykam, robi się tu niepotrzebny spam.

Cześć, tak jak widzicie po tytule, chciałabym znaleźć kilka osób do stworzenia klanu multigamingowego. Jest to "projekt" długoterminowy w tym znaczeniu, że chciałabym żeby klan przetrwał dłuższy okres czasu niż pół roku. Jeśli lubisz grać z innymi, jesteś osobą pomysłową i chcesz być częścią czołówki klanu która stworzy całą reszte, odezwij się w komentarzu, napiszę do Ciebie. Zwracam się do ludzi dojrzałych, powiedzmy, że granica minimalna to 16-17 lat. (Jeśli chodzi o ekipe tą "zarządzającą").

Miłego dnia!:) Edit: Szukam narazie osób które zajełyby sie wraz ze mną organizacją(tj. Ustalenia dot. Sekcji, ts, forum, administracja) nie szukam członków do jeszcze nieistniejącego klanu. Chętne osoby zapraszam na discorda, w razie pytań, zaczepcie kogoś z bordowym nicknamem :).

https://discord.gg/Mwe27XS