Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry

i o to mi własnie chodzi . jemu coś się nie podoba i odrazu obraża i grajcie z takimi ludźmi

To Tobie się nie podoba wiek ludzi będących w Twoim wieku bo zapewne masz mutacje i jesteś w ich wieku :) Mam prawo chyba napisać co myślę o tym.

18 lat i mutacja ? mhmm inteligenty to ty nie jesteś ...

Ja Osobiście również bym mogł zagrać w Nostale grafika dla mnie nie ma znaczenia ważne zeby byl Ts i Ekipa

Myślę że w każdym aspekcie jestem bardziej obeznany od Ciebie no może oprócz tych bajeczek co tam masz w avatarze więc proszę o mojej inteligencji nie piszmy :) Ja po prostu nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli masz 18 lat to powinieneś wiedzieć o co mi chodzi no chyba że jesteś takim chłopczykiem jak Ci inni co piszą tak jak Ty .

Ja jestem za Flyff i ROSE Online. Obe gry nastawione na gre w party i gildiach. W obydwóch jestem rozeznany(choć dawno w nie nie grałem, może się coś zmieniło).

nostale nie ma złej grafiki na swój styl gry ma bardzo dobrą .

Nostale, Flyff, Elsword (którego nie ma na liście) :D

Chodzi mi o to że jeżeli wszyscy napiszą jaką by chcieli zagrać grę z tych 12 to potem się wszystkich osób wypowiedzi podsumuje i potem się stwierdzi czego było najwięcej to w to gramy :D

elsword nie jest gra na duze teamy

Metin2 napewno odpada. Jestem zrażony do gry. Może wejdziemy na jakiś ts i się dogadamy?

Dobry pomysł

Myślę że to jest decyzja większości a nie jednostki :P

Ja Równiez niechce grać w metina2 gralem 3 lata i mi starczy

No jest już tak ci co się wypowiedzieli dzięx czekam na innych niech podawają decyzje o grach. :D

A na razie z tego co widzę co pisaliście to 3 głosy na Flyff i Nostale, 2 głosy na Mu i Kal Online :)

no wszystko pieknie ladnie ale kiedy zaczynamy grać????

Myślę że od jutra, ponieważ jeśli wybierzemy np, Flyffa to jeszcze musimy wybrać server.

Loureg ma racje najlepiej od jutra :D

Teraz musimy poczekać gdzieś jeszcze do 21.00 albo 21.30 żeby się jeszcze wypowiedzieli ci którzy nic nie pisali no i gra która będzie miała najwięcej głosów wygra :P a jak będzie remis to wtedy już przynajmniej będziemy mieli łatwiej do wybrania z najlepszych faworytów.

jak dla mnie ma sensu sonda bo ktos napisze do znajomych aby klikali na to i co wtedy? ...

sadistik napisał że ma TS'a ale jakby coś mu nie wypaliło z TS'em to ja już mówię że załatwiłem TS'a na jutro na cały nawet rok albo więcej :D

Spoko ja się zgadzam mogę poczekać tą jeszcze godzinkę żeby była jasność w co zagramy :D:P