i o to mi własnie chodzi . jemu coś się nie podoba i odrazu obraża i grajcie z takimi ludźmi
Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry
To Tobie się nie podoba wiek ludzi będących w Twoim wieku bo zapewne masz mutacje i jesteś w ich wieku Mam prawo chyba napisać co myślę o tym.
18 lat i mutacja ? mhmm inteligenty to ty nie jesteś ...
Ja Osobiście również bym mogł zagrać w Nostale grafika dla mnie nie ma znaczenia ważne zeby byl Ts i Ekipa
Myślę że w każdym aspekcie jestem bardziej obeznany od Ciebie no może oprócz tych bajeczek co tam masz w avatarze więc proszę o mojej inteligencji nie piszmy Ja po prostu nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli masz 18 lat to powinieneś wiedzieć o co mi chodzi no chyba że jesteś takim chłopczykiem jak Ci inni co piszą tak jak Ty .
Ja jestem za Flyff i ROSE Online. Obe gry nastawione na gre w party i gildiach. W obydwóch jestem rozeznany(choć dawno w nie nie grałem, może się coś zmieniło).
nostale nie ma złej grafiki na swój styl gry ma bardzo dobrą .
Nostale, Flyff, Elsword (którego nie ma na liście)
Chodzi mi o to że jeżeli wszyscy napiszą jaką by chcieli zagrać grę z tych 12 to potem się wszystkich osób wypowiedzi podsumuje i potem się stwierdzi czego było najwięcej to w to gramy
elsword nie jest gra na duze teamy
Metin2 napewno odpada. Jestem zrażony do gry. Może wejdziemy na jakiś ts i się dogadamy?
Dobry pomysł
Myślę że to jest decyzja większości a nie jednostki
Ja Równiez niechce grać w metina2 gralem 3 lata i mi starczy
No jest już tak ci co się wypowiedzieli dzięx czekam na innych niech podawają decyzje o grach.
A na razie z tego co widzę co pisaliście to 3 głosy na Flyff i Nostale, 2 głosy na Mu i Kal Online
no wszystko pieknie ladnie ale kiedy zaczynamy grać????
Myślę że od jutra, ponieważ jeśli wybierzemy np, Flyffa to jeszcze musimy wybrać server.
Loureg ma racje najlepiej od jutra
Teraz musimy poczekać gdzieś jeszcze do 21.00 albo 21.30 żeby się jeszcze wypowiedzieli ci którzy nic nie pisali no i gra która będzie miała najwięcej głosów wygra a jak będzie remis to wtedy już przynajmniej będziemy mieli łatwiej do wybrania z najlepszych faworytów.
jak dla mnie ma sensu sonda bo ktos napisze do znajomych aby klikali na to i co wtedy? ...
sadistik napisał że ma TS'a ale jakby coś mu nie wypaliło z TS'em to ja już mówię że załatwiłem TS'a na jutro na cały nawet rok albo więcej
Spoko ja się zgadzam mogę poczekać tą jeszcze godzinkę żeby była jasność w co zagramy