Robimy tak że osoba nie ma przyciskać na ankietke tylko teraz ma się wypowiedzieć i wybrać 2-3 gry
A jak osoba jakaś sobie tak byle co wygada to sobie ja sprawdzę
Czasy jeszcze 1 godzina !!!
Robimy tak że osoba nie ma przyciskać na ankietke tylko teraz ma się wypowiedzieć i wybrać 2-3 gry
A jak osoba jakaś sobie tak byle co wygada to sobie ja sprawdzę
Czasy jeszcze 1 godzina !!!
no i dobry pomysł zobaczymy co wygra ja najchetniej zagralbym w Nostale jak juz wcześniej wspomnialem ale zobaczymy
Ziomeczki Flyff to gra dla hardcorów (global) więc sobie odpuście.
Polecam Wam Metina 2 i na tą grę zagłosowałem.
Właśnie dlatego chce grać we FlyFF'a. Poszukuje takiej gry w której będe musiał się wyśilićm zresztą są servery prywatne .
Właśnie dlatego chce grać we FlyFF'a. Poszukuje takiej gry w której będe musiał się wyśilićm zresztą są servery prywatne .
Na Prywatnych Serwerach to juz nie to samo co na globalu wieć jak macie zamiar grać w coś na Privie to ja odpadam
Nawet jeżeli i tak gra jest trudna to nic nie szkodzi po to chcemy zrobić Gildie/Team żeby każdy drugiemu pomagał a jak to mówią " W grupie siła "
Nostale
Szczerze właśnie jak wybierzemy już grę to żadnych privów gramy na orginalnych Wolę się trochę potrudzić żeby gra była ciekawsza
dajcie już jakiegoś ts'a dla tych co by chcieli sie poznać ;D
noo jak najbardziej podajcie tsa mozna wbic i pogadać ;D
Ma ktoś bo staszekkk załatwi na jutro dopiero
Ci co nie napisali którą grę by chcieli zagrać niech piszą
Ja nic nie mówie że chce graćna prywatnym, napomniałem tylko gdyby znalazł się jakiś casual. Jeśli zagramy we FlyFF'a to gram YoYo Jesterem ;>
Loureg spoko
Ale teraz ci co przeglądają temat i nie wypowiedzieli się a zainteresowało ich to niech wypowiedzą się !!!
Zostało 20 minut i koniec
Ja tam mogę zagrać Tylko, żeby była zgrana ekipa i nie rozpadła się. A tak po za Tym mogę pograć w : WSZYSTKO
Przepatrzyłem i sprawdzam to tak:
Pierwsze miejsce mają: Flyff i Nostale - po 4 głosy
Drugie miejsca mają : Kal Online i Mu Online - po 3 głosy
Jakoś nam to idzie
zmieniam mój głos na nostale
Mój TS już gotowy pisać do mnie o passy.
Już raz głosowałeś na nostale
Teraz jeszcze zależy od innych graczy może jeszcze ktoś zagłosuje na jakąś grę oczywiście ci którzy nie pisali niech napiszą
ja na mu glosowalem ;p
Głosowałeś na MU i na Nostale więc 2 policzyłem każdemu
Niech jeszcze kilka osób innych napisze jaką grę by wybrali