Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry

Robimy tak że osoba nie ma przyciskać na ankietke tylko teraz ma się wypowiedzieć i wybrać 2-3 gry :D

A jak osoba jakaś sobie tak byle co wygada to sobie ja sprawdzę :D

Czasy jeszcze 1 godzina !!! :P

no i dobry pomysł zobaczymy co wygra ja najchetniej zagralbym w Nostale jak juz wcześniej wspomnialem ale zobaczymy

Ziomeczki Flyff to gra dla hardcorów (global) więc sobie odpuście.

Polecam Wam Metina 2 i na tą grę zagłosowałem.

Właśnie dlatego chce grać we FlyFF'a. Poszukuje takiej gry w której będe musiał się wyśilićm zresztą są servery prywatne :).

Właśnie dlatego chce grać we FlyFF'a. Poszukuje takiej gry w której będe musiał się wyśilićm zresztą są servery prywatne .

Na Prywatnych Serwerach to juz nie to samo co na globalu wieć jak macie zamiar grać w coś na Privie to ja odpadam

Nawet jeżeli i tak gra jest trudna to nic nie szkodzi :D po to chcemy zrobić Gildie/Team żeby każdy drugiemu pomagał a jak to mówią " W grupie siła " :P

Nostale <3

Szczerze właśnie jak wybierzemy już grę to żadnych privów gramy na orginalnych :D Wolę się trochę potrudzić żeby gra była ciekawsza :P

dajcie już jakiegoś ts'a dla tych co by chcieli sie poznać ;D

noo jak najbardziej podajcie tsa mozna wbic i pogadać ;D

Ma ktoś bo staszekkk załatwi na jutro dopiero :)

Ci co nie napisali którą grę by chcieli zagrać niech piszą :D

Ja nic nie mówie że chce graćna prywatnym, napomniałem tylko gdyby znalazł się jakiś casual. Jeśli zagramy we FlyFF'a to gram YoYo Jesterem ;>

Loureg spoko :D

Ale teraz ci co przeglądają temat i nie wypowiedzieli się a zainteresowało ich to niech wypowiedzą się !!! :P

Zostało 20 minut i koniec :)

Ja tam mogę zagrać :) Tylko, żeby była zgrana ekipa i nie rozpadła się. A tak po za Tym mogę pograć w : WSZYSTKO

Przepatrzyłem i sprawdzam to tak:

Pierwsze miejsce mają: Flyff i Nostale - po 4 głosy

Drugie miejsca mają : Kal Online i Mu Online - po 3 głosy

Jakoś nam to idzie :D

zmieniam mój głos na nostale ;)

Mój TS już gotowy pisać do mnie o passy.

Już raz głosowałeś na nostale :D

Teraz jeszcze zależy od innych graczy może jeszcze ktoś zagłosuje na jakąś grę :D oczywiście ci którzy nie pisali niech napiszą :P

ja na mu glosowalem ;p

Głosowałeś na MU i na Nostale więc 2 policzyłem każdemu :D

Niech jeszcze kilka osób innych napisze jaką grę by wybrali :D:P