Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry

RODE .!!!!!!!!! :)

<< krótki opis :>

Wybraliscie juz jakas gre, czy nadal "faza dyskusji" ?

Tak od siebie:

Flyff, calkiem spoko gierka nie mialem okazji dluzej w nia pograc, ale ma swoj klimat.

KALOnline, z tego co wiem to juz powoli podupada, co raz mniej graczy a wybicie sie teraz, zaczynajac od 0 nie wiem czy bedzie takie proste.

Conquer, nie mialem okazji pograc ale z filmikow MNIE sie podoba :D

Tak jak juz ktos wczesnij powiedzial, najwazniejsze zeby byl klimat i ogarnieta ekipa. Jak cos to wysljcie mi TS'a o/

Jakikolwiek FPS

Wszyscy pogłosowali na gry a i tak nikt nie wbił na ts,a więc jest nas tylko 4-5 i gramy od 3-4 dni w tibie :)

Rozumiem :s Tibia to jedyna gra w ktora juz mi sie nie chce wiecej grac :P

Osobiście zaczełem próbować z maple story :) kto chce sie przyłączyć prosze bardzo Pw ;)

nie ma to jak team do wymarlych gier :)lub z niemozliwoscia dogonienia top graczy :)

Ja chce tylko sobie pograć a nie odrazu top 1 ...

Granie to zawsze była rywalizacja (zdrowa rywalizacja), dlatego nie dziw się że gracze chcą grać w stare tytuły, na nowych serwerach. Podobnie jak przywódcy (np. multi-gamingowych zespołów) chcą zebrać ekipę na "nowe ziemie do pobicia".

Sam bym zagrał gdzieś na jakimś nowym serwerze jakiegoś starszego mmo, ale mało która firma ogłasza się z uprzedzeniem albo w ogóle mało kto stawia teraz nowe serwery :(

granie to nie zawsze rywalizacja tylko miłe spędzenie czasu w grze ze znajomymi .

granie to nie zawsze rywalizacja tylko miłe spędzenie czasu w grze ze znajomymi .

No taak, nie przeczę gdy gra się ze "znajomymi", a nie randomową ekipą (radnomową przynajmniej na początku wspólnej gry). Ale dalej, nower serwery to także dobry motyw aby zacząć tworzyć od nowa historię na serwerze, a na początku jest o wiele ciekawiej. Ile było słynnych gildii w niejednym mmo ? O ilu graczach się gadało na forach L2 (wiele lat temu gdy to dalej był jednoroczny grind), a do dzisiaj pamiętają ich tylko starzy fani tego mmo ?

To jest dość istotną częścią gry, ale wiadomo, że każdy do grania w cokolwiek ma inne podejście. Ważne aby było to zdrowe podejście ^^

I aby jeśli już ktoś szuka ekipy lub zakłada to niech sie przyłoży do gry a nie znudzi mu sie po 3-4 dniach i bedzie miał gdzieś team i sie wszystko rozleci jak to było tu .

I aby jeśli już ktoś szuka ekipy lub zakłada to niech sie przyłoży do gry a nie znudzi mu sie po 3-4 dniach i bedzie miał gdzieś team i sie wszystko rozleci jak to było tu .

I mówi to ktoś, kto rano napisał, że gra w tibie od 3 dni, a popołudniu pisze, że zaczyna grać w maple story.

Agent jakiś? Prowokator? :D

ze zaczełem w maple story to nie oznacza ze w tibie nie gram ... Nie musze chyba grać w 1 gre ?

ze zaczełem w maple story to nie oznacza ze w tibie nie gram ... Nie musze chyba grać w 1 gre ?

Po pierwsze: Zacząłem.

Po drugie: Zaprzeczasz sam sobie (:

no z czym se zaprzeczam ?

Powiem inaczej: Granie w dwie gry naraz i tworzenie tam teamów nie ma sensu. Nie lepiej poświęcić się jednej, a porządnie? ^.^

do tibi i tak nie ma teamu wszyscy pograli i im sie znudziło .. wiec popykuje sobie sam i szukam teamu do jakies gierki . a w tibie nie gram na realu ze potrzebuje dużo czasu na nią

A co byscie powiedzieli o Lineage 2 na privach? Otwarty swiat, grindowka, fajne pvp. Jedyny problem to taki ze w ta gre nie gralem, wiec przydal by sie ktos ogarniety w tym temacie.

Plan na potem jest taki by znalezc konkretow, NIE duzo chcacych, po prostu ludzi konkretnych. Nastepnie wybralo by sie dowolna gre, chociaz l2 na privach wydaje mi sie byc najbardziej rozsadnym wyborem sposrod wszystkich tych wyzej wymienionych w ankiecie.

TS tez by sie przydal staly, bo rozumiem ze niektorzy nie sa wstanie dostosowac sie pozniej do scisle okreslonych godzin w ktorych trzeba sie stawic na "obrady".

Jesli ktos jest za takim rozwojem wydarzen prosze o sygnal w temacie, pokminimy cos.

Ja odpadam :P grałem chwile i nie mój klimat ;P