Zawsze można podyskutować. Teraz wszelakie ustalenia na TS. Nie róbmy nie potrzebnego zamieszania w temacie.
Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry
Dokładnie bo to jest bez sensu będziemy grę wybierać 5 dni?
przecież to autorzy tematu wybierają grę poprzez nasze sugestie a nie ja :-]
Ja tylko podaje argumenty dlaczego metin 2. Może się wytworzy tutaj gildia multiganingowa i metin 2 będzie 2 dywizja której liderem będę ja hehe
Nie no zróbmy tak ci którzy chcą zagrać w Nostale niech wejdą na TS3 sadistik'a o 15.00 a ci którzy by chcieli to omówić o 15.30
I wtedy się zobaczy jeżeli mało przyjdzie o 15.00 a więcej na 15.30 to będzie obgadać o innej z tych gier.
Madre rozwiązanie :-]
Lecz niestety będę w godzinach wieczornych... Ale uwzglednijcie mój glos na M2:-]
Jestem za metin2 . Najlepiej na jakimś nowym privie , stworzyć oporową gildię . PL mi się nie widzi , szkoda mi kasy.
Albo nie zrobimy tak: wszyscy którzy chcą się jeszcze wypowiedzieć jest czas do 16.30 każdy niech napisze :
Nostale - jeżeli chcę w tą grę zagrać w naszym stworzonym klanie
albo
Dyskusja - jeżeli nie chcą grać w nostale tylko w inną z tych 12 gier
Ja jestem za przedyskutowaniem.
ja wam polecam grę Dragon Nest Eu gra jest swietną mam gildie która jest również fajna służą pomocą w grze i ja również w czerwcu wchodzi nowa klasa jak i 50 lvl cap pvp jest moim zdaniem Genialne w tej grze.. grafika Fantasy więc dla mnie Wielki +
Pozdrawiam ;]
k**wa panowie zdecydujcie sie wreszcie, ja z Sadistikiem pobralismy juz Nostale i siedzimy jak te cepy we 2 na TSie i nie wiemy co mamy robic. Jak ustalilismy Nostale to k**wa w to grajmy a nie narzekacie... Mnie to nie obchodzi jaka bedzie gra, ważne aby był tak zwany teamplay. Wbijajcie na ts to pogadamy
DYSKUSJA
No to wszyscy którzy chcą pogadać o tej sprawie na TS'a o 16.00 !!
Czytam sobie temat i czytam,
nie jestem zainteresowany grą, ale naprawde przykro się robi bo burdel tutaj niezły,
zadecydowałby ktoś twardą ręką czy cuś, bo od jakiegoś czasu tylko pierdoły piszecie.
Bogurodzica my chcemy wlasnie tak zrobic ale jak mozemy sie dogadac skoro wszyscy maja problem wejsc na TSa....
Mógłbym się przyłączyć, tylko... jakaś decyzja konkretna?
Wbij na tsa battlefield.pl kanal 24 MMO haslo esl
Sciagamy MU Online na serwerze prywatnym, po info zapraszamy na TS'a
Już przestańcie spamować temat. Była ustalona godzina gdzie macie to obgadać, to była i okazja. Jeżeli nic nie ustaliliście, niech koordynator tutaj decyduje co dalej robić albo w co grać. Jest głosowanie, więc na oddaniu głosu niech teraz kogokolwiek udział się skończy bo w końcu nic nie ustalicie nawet do wakacji ludzie :\
Ja tam zagrałbym w Metina na jakimś hard privie, bądź we FlyFF'a. Można też spróbować pokaleczyć DeadZ C: Tylko nie wiem, czy będę do was pasował, bo jestem 16 letnim gimbusem. :C
@EDIT: Napiszcie, jaką grę wybraliście
Ostatecznie Wybraliśmy Mu online Więcej informacji na ts
ip macie w komentarzach wyżej