Również polecam, bardzo dobry film, a wracając do tematu to ostatnio po raz kolejny miałem świadomy sen. Spałem sobie grzecznie ja to zwykle mam w zwyczaju (xd) śniło mi, że przebywałem w lesie, nagle poczułem, że mam pełną świadomość. Chcąc się upewnić pomyślałem:"Wygląda na to, że mam świadomy sen, więc jeżeli zechce mieć pistolet w gaciach to ten pistolet w gaciach mieć będę" i tak też się stało. Gdy już pozbyłem się spluwy z gaci postanowiłem się zabawić. [Ten fragment wypowiedzi został ocenzurowany w trosce o zdrowie psychiczne młodszych użytkowników forum] Po udanej zabawie wyszedłem z domu i wybrałem się na rynek. Popatrzyłem na znajdujący się tam zegar, jego wskazówki wyraźnie pokazywały godzinę 11:30, pomyślałem wtedy że czas wstawać, bo umówiłem się na piwo z kumplem. Z nieba zleciał jakiś sznurek, złapałem go i pociągnąłem... Moje oczy się otworzyły, odruchowo złapałem telefon aby zobaczyć która godzina. Zgadnijcie która była... Zgadza się, 11:30.
Weź :X Ja jak mam świadomy sen to jedyne nad czym moge panować to chodzenie etc... żadnych itemów nie moge przywoływać.