Światowa manipulacja farmaceutyczna

Co o tym sądzicie ja jestem w szoku !

http://www.youtube.com/watch?v=WA5Sg8zlWu8&feature=player_embedded

Zrezygnowałem w 27 sekundzie. Już wierze, że jakiś lamus czytał setki rządowych dokumentów. Chyba je sobie z d*py wyciągnął.

zobacz całość bo i tak niema nic o danych rządowych mowy

Po co mam to oglądać, skoro już na początku widać, że koleś robi nas, widzów, konkretnie w ch*ja tym filmikiem? To jest jeszcze bardziej żałosny poziom manipulacji niż relacje w "Faktach" po faktach

Buhahaha "proszę wyślijcie to wideo każdemu kogo znacie", przybędzie mi wyświetleń dostanę szybko partnerstwo i będę zarabiał na Was i na tych bajeczkach takie pieniądze, że w sumie mogę wymyślać je do końca życia. Powodzenia jeśli wszędzie widzicie teraz manipulacje, nie udało się z Grażyną to teraz na siłę szukanie czegoś innego? Do mnie podobnie jak Warcraft947, nie przemówiło. Wyłączyłem na 2:08.

Nie wierzycie? Wasza sprawa, to dalej poddawajcie się firmom farmaceutycznym, kupujcie leki nie znając ich składu, nie mając zielonego pojęcia czy działają na was tak jak działać powinny. Dalej się szczepcie, bo telewizja, gazety i lekarze mówią, że "tak należy". Wierzcie im, że nie ma jeszcze działającego w stu procentach leku zabijającego raka. Bądzcie przekonani, że chcą dla was dobrze. Leki nie mają na celu leczenie, a jedynie usuwanie objawów! Czy po wzięciu APAPu, czy innego Ibupromu wasz ząb zostanie wyleczony? NIE! Tylko na jakiś czas wasze nerwy zostaną znieczulone, choroba zostanie w ciągu dalszym! Tak działają wszystkie leki które wciskają nam "cywilizowani lekarze", byście kupowali co raz więcej tych leków i więcej i więcej. Oni nie chcą nas wyleczyć, tylko pozostawić w stanie chorobowym.

Widzę, że Elitom bardzo dobrze wychodzi ich praca. Ludzie nadal nie chcą otworzyć oczu na tak oczywiste sprawy.

Osobiście wierzę tak i Alexowi Jones'owi jak i Davidowi Icke'owi. Lecz nie w stu procentach.

Eh, najdziwniejsze jest to, ze zawsze te same osoby(na forum) widza wszedzie jakies spiski, oszustwa, knucia etc etc.. szkoda, ze psiryj ma bana [*] :( On by nas oswiecil...

Nie wierzycie? Wasza sprawa, to dalej poddawajcie się firmom farmaceutycznym, kupujcie leki nie znając ich składu, nie mając zielonego pojęcia czy działają na was tak jak działać powinny. Dalej się szczepcie, bo telewizja, gazety i lekarze mówią, że "tak należy". Wierzcie im, że nie ma jeszcze działającego w stu procentach leku zabijającego raka. Bądzcie przekonani, że chcą dla was dobrze. Leki nie mają na celu leczenie, a jedynie usuwanie objawów! Czy po wzięciu APAPu, czy innego Ibupromu wasz ząb zostanie wyleczony? NIE! Tylko na jakiś czas wasze nerwy zostaną znieczulone, choroba zostanie w ciągu dalszym! Tak działają wszystkie leki które wciskają nam "cywilizowani lekarze", byście kupowali co raz więcej tych leków i więcej i więcej. Oni nie chcą nas wyleczyć, tylko pozostawić w stanie chorobowym.Widzę, że Elitom bardzo dobrze wychodzi ich praca. Ludzie nadal nie chcą otworzyć oczu na tak oczywiste sprawy.Osobiście wierzę tak i Alexowi Jones'owi jak i Davidowi Icke'owi. Lecz nie w stu procentach.

Także Ty się pewnie "leczysz' u znachora z buszu?

zostają ziółka (medycyna naturalna )bo wszędzie są spiski 0.o

Nie wierzycie? Wasza sprawa, to dalej poddawajcie się firmom farmaceutycznym, kupujcie leki nie znając ich składu, nie mając zielonego pojęcia czy działają na was tak jak działać powinny. Dalej się szczepcie, bo telewizja, gazety i lekarze mówią, że "tak należy". Wierzcie im, że nie ma jeszcze działającego w stu procentach leku zabijającego raka. Bądzcie przekonani, że chcą dla was dobrze. Leki nie mają na celu leczenie, a jedynie usuwanie objawów! Czy po wzięciu APAPu, czy innego Ibupromu wasz ząb zostanie wyleczony? NIE! Tylko na jakiś czas wasze nerwy zostaną znieczulone, choroba zostanie w ciągu dalszym! Tak działają wszystkie leki które wciskają nam "cywilizowani lekarze", byście kupowali co raz więcej tych leków i więcej i więcej. Oni nie chcą nas wyleczyć, tylko pozostawić w stanie chorobowym.Widzę, że Elitom bardzo dobrze wychodzi ich praca. Ludzie nadal nie chcą otworzyć oczu na tak oczywiste sprawy.Osobiście wierzę tak i Alexowi Jones'owi jak i Davidowi Icke'owi. Lecz nie w stu procentach.

Cholera, czyli niepotrzebnie wydawałem ~30zł na antybiotyk jak zachorowałem na anginę :( podobnie z środkami przeciwbólowymi - lepiej żeby ząb napie**alał przez 3-4 dni non-stop z powodu nerwu na wierzchu (bo jest piątek wieczór, a dopiero w pon dentystka przyjmuje) niż brać coś co będzie ten ból tłumiło [a to akurat true story - ból który przechodzi po dwóch etopirynach pod warunkiem że zęba nie ruszysz nawet śliną to bardzo parszywa sprawa].

Znaczy, kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi z środkami przeciwbólowymi, które - jak sama nazwa mówi - służą do tłumienia bólu, a nie do leczenia problemów. Jeśli - tak jak pisałem wyżej - mam problem z zębem, albo od zmian ciśnienia napiernicza mnie głowa to tak, chcę wziąć coś co pozwoli mi funkcjonować bez wyżywania się na wszystkich i wszystkim, już dość problemów z impulsywnością mam.

Zgadzam się natomiast z tym, że szczepionki nie powinny być czymś przymusowym. Dziwne jest też to, że właśnie brakuje leku na raka czy AIDS, po tylu latach. No ale ja lekarzem ani farmaceutą nie jestem i nie będę, więc sam się nie przekonam o tym czy po stworzeniu czegoś takiego nagle nie zapuka do mnie EEU*. A że w przypadku większej choroby komuś wierzyć muszę...

*Elites' Extermination Unit oczywiście, Elity muszą mieć tajną elitarną służbę do eliminacji wywrotowców...

pewnie jest jakaś roślina owoc (coś naturalnego ) która by miała właściwości przeciw nowotworowe ale marketing i zbyt duży bum by był bo może być to tak oczywiste

Ja na przykład leków w ogóle nie biorę, tak samo się nie szczepię, i jakoś nie jestem zombie. Ciamkam ziołka i mięte na brzuszek już od wielu lat. Tu już nie chodzi o to, w co kto wierzy, tylko Dwarfar pisze, że on ma otwarty umysł i trzeźwe spojrzenie na świat, a da sobie wmawiać takie brednie. Nie wiem jak trzeba być ślepym, by nie zauważyć że ten koleś tan ewidentnie pali głupa. Jest strasznie sztuczny, i pieprzy niesamowite głupoty.

@Dwarfar

Jedyną osobą tutaj sterowaną przez jakieś tajemnicze siły jesteś Ty^^.

@n4zArh

Właśnie chodzi mi o to, że wszystkie leki działają jak painkiller, a są w większości reklamowane jak leki które usuną dane schorzenie na stałe.

@Warcraft947

Nie jestem bardziej "oświecony" od was, może i widzę trochę więcej, bo od dłuższego czasu się tym interesuję, i wyrobiłem sobie nawyk innego spojrzenia na rzeczywistość, ale "lepszy", ani "gorszy" nie jestem od nikogo

Tylko nie przeskakujcie na mnie z Psiego Ryja, ok? ^^

Wszystkie? No to czekam na wyjaśnienie czemuż to przy nieleczonej anginie (ot, ostatnie co mi się przydarzyło) z dnia na dzień miałem coraz większe problemy, a jak brałem antybiotyk - nie. Jedyne wyjaśnienie dla tego stanu rzeczy poza tym oczywistym, ze to lek pomógł, leży w efekcie placebo.

Ehh, a ja tym skurwysynom codziennie daje kase, aby być kontrolowanym przy pomocy aspiryny! Chociaż może to oni zaczepili mi w dzieciństwie migrenowe bóle głowy i teraz zarabiają na leczeniu objawów! GENIALNE

A wracając do tematu spisków. Niektórzy ludzie mają zbyt bogatą wyobraźnię/nadmiar wolnego czasu (wybrać dowolne) i wykazują wysokie zainteresowanie takim "bullshitem". Nie mam zamiaru obrazić zwolenników tego typu teorii, ale: Boga nie ma, światem nie rządzi żadna tajna organizacja (jeśli o tym wiemy to jest tajna?), a koniec świata zgotujemy sobie sami, ponieważ ludzie są k**ewsko GŁUPI. Mogę teraz wyjść na egoiste, czuba, ale patrząc na współczesny świat, sam chciałbym nacisnąć wielki czerwony guzik i ro***bać wszystko w pył. Dziękuję za uwagę i przepraszam za użyty język. Wylewanie żalu na forum jest debilnym pomysłem, więc jak tylko dorwę arsenał atomowy spodziewajcie się paru kolorowych grzybków o poranku.

Cały świat to jedna wielka manipulacja ,a Twoje spostrzeżenie Dwarfar jest na prawdę dosyć dziwne. Jesteś przeciwny wszystkiemu i wszystkim. Szukasz wszędzie luki i temu się sprzeciwiasz, istny anarchista. Wierzysz w filmiki z youtube i wierzysz w zdanie jakiś oszołomów. Jaką masz pewność ,że ich dane są faktycznie prawdziwe? Na taki temat można wymyślić jeszcze kilka innych "śmiesznych teorii" ,a dowody można sfinszować . Jeżeli chcesz potwierdzić swoją tezę to nie lecz się, nie bierz leków i nie chodź do lekarza. Jeżeli nie wykitujesz w ciągu kilku lat to masz rację. Możliwe ,że są niektóre leki ,które faktycznie szkodzą i niektóre firmy farmaceutyczne ,które kręcą ,ale proszę cię... rozumiem ,że to jest ten trudny, burzliwy wiek.

W tym temacie można się spierać do końca świata. Spiskami jara się w "..." osób m.in. ja. A co do leków, to i owszem jest w tym źdźbło prawdy, ale gdyby nie działały, tylko były typowymi "painkillerami"(jak powiedział ktoś wyżej) to nikt by w nie nie inwestował, bo wolałby kupić nurofen w biedronce za 5 zł i wyszło by na to samo. Odbijając od tematu nurofenu, apapu, panadolu itp. i nawiązując do "źdźbła prawdy" to dla chętnych(jeżeli się takowi znajdą) polecam poczytać sobie jak to szczepionki(przeterminowane) zza oceanu, tj. USA trafiły do Afryki. Naszprycowali tym dzieciaki i wiadomo jak to się skończyło.

A moim zdaniem warto czasem poczytać o czymś takim, tylko trzeba na to brać gruby margines, bo jak wiadomo nie wszystko musi być w 100% prawdą.

a koniec świata zgotujemy sobie sami

A. Einstein powiedział, że III WŚ będzie na "niewiadomoco", ale IV na patyki i kamienie ^^, także coś w tym musi być

@crracked

Jaki burzliwy wiek :D? Mam go już za sobą. Jak widzę po twoim profilu, to jesteś w wieku mojego brata. U lekarza w sprawie choroby nie byłem już dobre 9 lat. Co najwyżej odwiedzam trucicieli raz na rok na badania okresowe i zawsze mam świetne wyniki. To pewnie dlatego, że jeszcze jestem młody i silny duchem i ciałem. Założę się jednak, że jestem potruty od środka. Nie korzystam z używek, fast-foodów, jednak trucia się w naszym świecie się nie ominie.

Co do znachorów i szamanów, to bardzo chętnie korzytał bym z ich usług.