Racja, żyjemy w chorym Matrixie, który żeruje na naszej niewiedzy i ignorancji. Darkllord, to dobrze, że poruszył ten temat, bo trzeba rozmawiać, trzeba dyskutować i wykazać zrozumienie drugiemu człowiekowi, jakichkolwiek by on nie miał poglądów.
Światowa manipulacja farmaceutyczna
Racja, żyjemy w chorym Matrixie, który żeruje na naszej niewiedzy i ignorancji. Darkllord, to dobrze, że poruszył ten temat, bo trzeba rozmawiać, trzeba dyskutować i wykazać zrozumienie drugiemu człowiekowi, jakichkolwiek by on nie miał poglądów.
Tylko że pisząc w sposób w jaki piszesz obecnie, każdy "nieoświecony" cie po prostu wyśmieje, co jest w 100% zrozumiałe, a ty, i inni nastoletni fanatycy raczej szans z "elitami" nie macie...
Ubrania "Made in China" nie są robione po to by specjalnie się rozwaliły i trzeba było kupować nowe. Po prostu są niskiej jakości i jak kupujesz taki chłam to potem ci się sypią ubrania. I naprawdę nie było sensu odkopywać tego tematu. A leki chyba muszą coś robić skoro tez dzięki nim średnia długość życia się poprawiła i ludzie już nie umierają na to na co kiedyś mogli. A to, że jest wydawany inteligentny lek który wie gdzie ma działać. Przecież to zwykłe chwyty, jakby w innych branżach tego nie było. Jeśli chodzi o wysokie ceny. Proszę zauważyć, że niektóre leki po tym jak straciły refundację stały się kilkakrotnie tańsze. Np. z 50 zł do poniżej 10 zł. I tylko dlatego by utrzymać się na rynku. Więc można znaleźć leki za niską cenę tylko trzeba dopytać się aptekarza i umieć szukać.
Oczywiście że tak jest. Ja tam nie rozumiem jak niektórzy mogą mówić że próbuje się nam wcisnąć byle co, przeciwbólowe leki które powinny leczyć itd. Cholera, wy mylicie swoje śmieszne teorie z MARKETINGIEM! Widzieliście kiedyś reklamę która mówiła samą prawdę na temat produktu?
Pewnie że w reklamach ibupromu czy innego specyfiku będziecie słyszeli że działa tylko w miejscu bólu, w dodatku lecząc nas z gorączki, zapalenia gardła czy innej sraczki, o ile jest w tym choć ziarno prawdy (a czasami i bez tego). A to że ludzie w to wierzą? Winić można tylko ich głupotę i/lub naiwność.
@edit: swoją drogą, kto powiedział że nie można odkopać tematu który jest ciekawy? Nawet jeśli będzie 2 strony więcej głupich postów, wystarczy trzymać się od tematu z daleka jeśli komuś się nie podoba. Tyle.
Co o tym sądzicie ja jestem w szoku !
http://www.youtube.com/watch?v=WA5Sg8zlWu8&feature=player_embedded