Sword Arts Online TYPOWE ANIME O GRZE MMO ;P

full metal alchemist

Magar z jakiego anime jest twój obrazek

to jest bardzo dobre anime i tez polecę Berserk

dobre tez jest Ghost in the Shell

seria .hack zawsze mi się kojarzy z jakąś dystopią, nostalgią. Pomimo iż to świetny tytuł, jest między nią a np. takim Accel World przepaść.

Nie mniej jednak, jeśli komuś spodobał się Sword Art Online, to Accel World czy .hack'i to pozycja obowiązkowa (przynajmniej .hack//SIGN, .hack//Roots i .hack//Legend of the Twilight Bracelet)

Co do SAO. Nie mogłem wyrobić ze śmiechu, gdy na shindenie były wyniki na 2012r. najlepsze anime itp. "Największe zaskoczenie" - SAO, "Największe rozczarowanie" - SAO "Najlepsza para" - KiritoxAsuna [...] I parę innych kategorii, w których wygrało SAO. Nie powiem, to dobre anime. Fabuła wciąga, wykorzystanie gry MMO super, bohaterowie godni zapamietania, + mały romansik. Ja ze swojej strony polecam. Zdania co do SAO są podzielone, ale jest do dobrze wykonane anime jeżeli chodzi o takie aspekty jak fabuła, kreska itp. Jeżeli nie ma co oglądać to polecam :)

zwróć uwagę na to że SAO zajęło tyle miejsc w wielu kategoriach... nie zawsze dobrych ale zawsze to nr1 ;pp

to znaczy że widzowie to nie sami fanboje to anime oglądała naprawdę masa ludzi

zwróć uwagę na to że SAO zajęło tyle miejsc w wielu kategoriach... nie zawsze dobrych ale zawsze to nr1 ;ppto znaczy że widzowie to nie sami fanboje to anime oglądała naprawdę masa ludzi

No tak, dokładnie oto mi chodziło. O tym, że SAO zajęło w dość większej części kategorii 1 miejsce, nawet w tych, które są sobie sprzecznością. Tak jak mówiłeś, to świadczy że sporo ludzi obejrzało SAO, a twórcy najprawdopodobnie nie będą zabijać kury znoszące złote jajka i zabiorą się za drugi sezon.

Jeśli Irhim, jeszcze to będzie czytał. Mylisz się, że Accel World z SAO jest tylko związany przestarzałymi hełmami. :)

Ale tylko te hełmy wyłapałem w Accel World (anime), no i tą całą afere z (spoiler). Nowelki nie czytałem i jakoś zaspecjalnie się nie pale, by to zrobić. Może pod koniec wakacyjnej nudy. Tylko czy watro i tak jak słysząłem w przyadku SAO, nowelka biję na głowe anime na jej podstawie?

Jestem w trakcie oglądania ( 18 odcinek ). Jak dla mnie coś wspaniałego. Jest to moje pierwsze anime, nie wiem czy to dobry wybór na sam początek, ale jestem po ogromnym wrażeniem.

Ja ogladam pokemony i są lepsze

@UP 1296660265750.jpg

Anime jest bardzo dobre (są lepsze ale to jest bardzo dobre)

Fabuła trzymała mnie do końca ani razu nie przewijałem odcinka a często to robię (w większości anime później jest zmuła lekka)

no i najważniejsze bardzo fajny wątek miłosny który mi sie podobał :D nie to co w większości anime że przez 10z12 odcinków facet/dziewczyna nie wiedzą czego chcą a kontakt wzrokowy to szczyt możliwości

Można powiedzieć, że jest bardzo, bardzo, baaaardzo dobrym zachęcaczem do dalszego oglądania Anime, bo dla nowicjuszy może robić fenomenalne wręcz wrażenie, więc ludzie przekonują się do "chińskich bajeczek".

Anime najlepsze jakie oglądałem, a widziałem ich sporo poczynając na naruto, a kończąc na Another. Jedyny minus jest taki, że krotkie :x

Powie mi ktoś czy warto się brać za one piece? :P bo skończyłem z dziewczyną całęgo naruto i obejrzałem też sword arts online oraz kilka innych np film Vampire hunter d :P i nie wiem czy warto traci czas na wlasnie one piece

OP dla mnie to sh1t przez duże S. Jak masz cierpliwość by przebrnąć przez "powalającą kreskę" oraz 150+ nudnych odcinków by coś w końcu zaczęło się dziać to możesz oglądać. Zaraz będą hejty od fanbojów ale takie są realia. OP do 150/170 jest gównem.

Jak dla mnie nudne jest do walki z Arlongiem, po tym coraz lepiej, tylko Arabasta miejscowo przynudza.

hmm hmm one piece jest miejscami bardzo emocjonalny, porządna dawka wku...nia, wzruszenia ale również niewybrednych dowcipów i szalonych zwrotów akcji. Jako tasiemiec posiada również sporą dawke fillerów które są raczej niskich lotów :) Gdy anime robiło sie nudne, wystarczyło że obejrzałem parę amvek i chęć na dalsze odcinki wracała :D np. takie cuś

jeśli dalej się wachacie to tu macie asmv streszczającą większość fabuły, od samego początku :)

heh tutaj małe porównanie jak rozwija się fabuła w poszczególnych anime z wielkiej rójki

http://9gag.com/gag/38217

Dobra oglądam :P 25 odcinek i nie jest najgorzej ;)

Zeszliśmy z tematu troszkę(:D), ale jeśli o ASMV One Piece chodzi to zapodam 2 must watche od naszego rodaka. :P

One Piece > Naruto > Bleach

fakt fakty w OP bardzo wolno sie wszystko rozkreca ale jak juz do tego dojdzie to nie idzie sie oderwać xP

Luffy i cala jego ekipa miażdży system!