Sword Arts Online TYPOWE ANIME O GRZE MMO ;P

Już mi się podoba jak to oglądam :) i nie moge się doczekać tego rozkręcenia ;)

Powiem tak, bleach 2 bedzie lekko przesadzony :D Taki mini spoilerek dla Ciebie aczkolwiek tez czekam za "ekranizacja".

One Piece od 1 odcinka gniecie jaja i nie przesadze mówiąc, że jest najlepsze spósród wszystkich tasiemców. A wszystkie walki pomiędzy fanami tych serii to beznadzieja bo najlepsze w tym jest to że ludzie sie kłóca o to co jest lepsze widząc jedynie jedną serie :D

Widziałem Naróto - nie całego Shitpuddin' jest słaby, fillery w pierwszej serii już lepsze, Bleach'a - podobnie, po uratowaniu Rukii kilka odcinków, dalej to samo jest, ratowanie jakiejś dziewicy, cała fabuła Blicza, One Piece - na bieżąco oglądam i niszczy d*pę cały czas, tylko wkurza to, że tak te odcinki się przeciągają.

BTW: Manga 1/2 Prince - jak bym grała w lineage 2 :D

Sao: Anime Kozackie bardzo mi się podobało niestety prawdopodobnie nie będzie 2 serii Gun Gale Gameniestety anime podobało mi się do odcinka 16? gdy dowiedział się Kirito że Asuna jest uwięziona w innej grze później było gorzejkolejnym minusem było to że przeskakiwali nie pokazywali większości poziomów jak kirito lvlowałzdobył swój miecz ten czarny jak pokonywał większość bossów brakowało mi właśnie tegoPodobno bo widziałem na pewnej stronie o anime w "nadchodzących" Że ma wyjść Remake Sao właśnie pokazujący sceny które nie były zawarte w anime więc jest nadziejaOP: Do anime podchodziłem 4x i zawsze kończyłem na tym jak zdobyli swój pierwszy statek i bardzo mi się nie podobała kreska i fabuła wtedyale po 4 próbach przemogłem się i obejrzałem kilka odcinków więcej i zanim się spostrzegłem obejrzałem ponad 200 odcinków w ciągu kilku dnicodziennie oglądałem po 6-7 godzin tak mnie wciągnęło aktualnie czekam jak wyjdzie kolejny odcinek anime naprawdę polecam później kreska robi się ciekawa i fabuła rozkręca na maksaNaruto: Do Dziś oglądam anime bardzo mi się podoba gdyby nie te filery czytam też mangę i szkoda że się kończyBleach: Może i ma Filery ale te filery w 90% są ciekawe i bardzo mi się podobały anime strasznie mi się podobało i szkoda że aktualnie nie wydają kolejnych odcinkówbo manga wymiataNapisałem o tych anime co wymieniliście i do tych tytułów wracam po kilka razy i mi się nie nudzą!!!
Sao: Anime Kozackie bardzo mi się podobało niestety prawdopodobnie nie będzie 2 serii Gun Gale Gameniestety anime podobało mi się do odcinka 16? gdy dowiedział się Kirito że Asuna jest uwięziona w innej grze później było gorzejkolejnym minusem było to że przeskakiwali nie pokazywali większości poziomów jak kirito lvlowałzdobył swój miecz ten czarny jak pokonywał większość bossów brakowało mi właśnie tegoPodobno bo widziałem na pewnej stronie o anime w "nadchodzących" Że ma wyjść Remake Sao właśnie pokazujący sceny które nie były zawarte w anime więc jest nadziejaOP: Do anime podchodziłem 4x i zawsze kończyłem na tym jak zdobyli swój pierwszy statek i bardzo mi się nie podobała kreska i fabuła wtedyale po 4 próbach przemogłem się i obejrzałem kilka odcinków więcej i zanim się spostrzegłem obejrzałem ponad 200 odcinków w ciągu kilku dnicodziennie oglądałem po 6-7 godzin tak mnie wciągnęło aktualnie czekam jak wyjdzie kolejny odcinek anime naprawdę polecam później kreska robi się ciekawa i fabuła rozkręca na maksaNaruto: Do Dziś oglądam anime bardzo mi się podoba gdyby nie te filery czytam też mangę i szkoda że się kończyBleach: Może i ma Filery ale te filery w 90% są ciekawe i bardzo mi się podobały anime strasznie mi się podobało i szkoda że aktualnie nie wydają kolejnych odcinkówbo manga wymiataNapisałem o tych anime co wymieniliście i do tych tytułów wracam po kilka razy i mi się nie nudzą!!!

Nastepnym razem ustaw spoiler... SaO mozna nazwac tylko pierwsza serie, iz te elfiki wywarly na mnie zle wrazenie... Co do Gun gale to nic niewiadomo.

http://www.swordartonline.wbijam.pl/ będzie druga seria

sao to bylo najwieksze moje rozczarowanie z tych anime co byly w tamtym okresie emitowane. po pierwszych paru odcinkach zapowiadalo sie bardzo ciekawie, ale tak jak pisal ktos na pierwszej stronie. zrobili gowniany romans z tego i najbardziej mi sie to nie podobalo. ostatnio tez jakies anime o tematyce mmo zaczelo byc emitowane, po 3 pierwszych odcinkach zapowiada sie duzo lepiej niz sword art

Jak komuś podobało się SAO to mogę mu polecić LOG HORIZON. Anime o tej samej tematyce, będzie miało 25 odcinków.

Anime bardzo dobre, aczkolwiek po zakończeniu jest wielki niedosyt. Mi się przydaje, jak nie mam ochoty już grać w dane MMO. Obejrzę kilka odc i ochota wraca :D Tak samo działa Log Horizon, które niedawno wyszło i ma dopiero 3 odcinki

Może trochę odgrzebuję ale jak dla mnie SAO (ale tylko do momemtu kiedy są w świecie SAO nie alphema czy jak to się później nazywa) jest bardzo dobrym anime chociaż są oczywiście lepsze anime choćby taki Hack//roots dużo bardziej mi się podobał. Dodam że jak dla mnie SAO zaporzycza wiele patentów z hack'ów.

Nie wiem czy ktoś pisał jak tak to sory, ale jest nowe anime o takej tematce a dokładniej Log Horizon. Jc polecam też mangę 1/2 prices manga też opowiada o takim najnowszym MMO

widział ktos xD? Ja wlasnie ogladam i jestem w szoku bo fabula naprawde oryginalna :D az zachcialo mi sie grać w mmo :P