Swordsman Online (Start OBT)

Witam,

w związku z dzisiejszym startem OBT Swordsman Online (prawdopodobnie 23:00 naszego czasu) poszukuje graczy, którzy planują zagrać w ten tytuł. Na ten moment jedyne czego oczekuję to kultury osobistej. W zależności od liczby chetnych można będzie stworzyć własną gildię lub dołączyć do innej. Spawę wyboru komunikatora głosowego pozostawiam otwartą. Kontaktować się ze mną można na forum oraz na Arc'u (nick Atogg).

Pozdrawiam oraz serdecznie zapraszam,

Atog

Link do oficjalnej strony gry:

https://www.arcgames.com/en/splash/swordsman

@EDIT

TS - ts.gw2haven.pl:9999 kanał Swordsman Online - OBT

@EDIT 2 GRA JUŻ DZIAŁA, ZAPRASZAM NA TS

Gramy na serwerze Gauntlet

Ja wraz z moją ukochaną kobietą zagramy. Mamy serwer TS3 który możemy udostępnić ludziom :)

Czy będą dostępne servery w EU, czy tylko w NA?

Ja też sie pisze. Również posiadam kanał TS i wydaje mi się, że ta forma komunikacji będzie najlepsza.

Serwery z tego co widziałem są 3 NA i 3 EU (eng, fr, de)

3 serwery NA i 3 EU (niemiecki, francuski i angielski) - Gauntlet (EU-EN)

Pingi na NA ~ 100, EU ~ 30

Chciałbym jeszcze się dowiedzieć od której będzie można ściągnąć klienta gry?.

Pobrać już możesz, wymagany jest do tego Arc (platforma do gier PWE, "ichniejszy" Steam/Origin).

Po pobraniu 50-60 % całości można już grać (podobnie jak w Rifcie).

Też chętnie zagram. Podajcie ts'a i możemy grać.

Ja już ściągam, tylko ciekawe, czy ta gra nie będzie miała żadnego P2W, bardzo się tego boje.

Zagram, dajcie namiar na TS i na którą godzinę się umawiamy wstępnie.

Orientuje się ktoś czy rozdają starter packi ?

Nie, jedyny pack jaki jest dostepny to Hero Pack, ktory uprawnia do grania od 1 lipca + daje nastepujace itemy:

Blazing Stallion Mount Blade Apprentice Scroll Ring of Valor Nomad Body Fashion East Sector Treasure x600 Nomad Head Fashion Mithril x10

Także zagram o ile będzie ts.

Serwer TS3:

ts.gw2haven.pl:9999

Przygotowałem odpowiedni pokój "Swordsman Online OBT"

Też chętnie zagram o ile pojadę dzisiaj po mikro.

Ja zagram (ale jutro) teraz ściągam.A ile to waży?Po 3 chyba min mam 1% :/

Pobrane, waży bodajże 9 gb? Zapraszam na ts wszystkich przed uruchomieniem serwerów wszystkich zainteresowanych.

Również zamierzam zagrać ^_^ ale niestety nie posiadam mikro :( 9 GB? hmm, nie tak źle (przy moim necie powinienem mieć 1GB w około 20-25min) :3

Tak czy owak polecam wejść na ts podczas gry, zawsze raźniej i zobaczymy jak duża społeczność zamierza grać.

zagram bardzo chetnie dajcie tylko jakies namiary pozdrawiam