Też zagram.
Swordsman Online (Start OBT)
Mam nadzieje że wymagania nie są za wysokie, tak żebym sobie przynajmniej na MEDIUM spokojnie pograł bez martwienia się o grafę, czy procka
9 GB? jprd...9 h ściągania ;_;
74%.. na jakim serwerze gracie? Jaka klasa? Za jakiś czas powinienem wejść o ile mi pójdzie. Nick jakby co Miito, Mito ~ któryś z tych. O ile będą wolne. Pisać jak coś
ile to waży?
//dobra już wiem
Eu/ eng. Nazwa serwera coś na G.
Witam mogę zacząć grać.Tylko tak od jutro 16 lat po mutacji.Posiadam mikro.
Jeśli już gracie to napiszcie ile osób gra
Mam nadzieję ,że szybko ekipa się nie wykruszy
Na TS jest nas koło 20
Mógłby ktoś przedstawić swoje pierwsze wrażenia z gry? Wie ktoś może czy są tutaj jakieś Dungeony/instancje ?
Też bym może zagrał, ale poczekam aż ktoś się o grze obszerniej wypowie.
Też zagram, różnorodność postaci mnie przyciągnęła =)
Mi się podoba. Fajnie się gra Dużo szkół / albo jak ktoś woli klas (10) ~ na 5 lvl się wybiera. Super wyglądające skille jak dla mnie. (na początku wraz z wyborem szkoły dostajemy 4 nowe skille. Jest auto - tracker (Do tej pory miałem w większości przypadków coś takiego. Naciskałem na auto - tracker, poszedłem wziąć misję, do drugiego gostka COMPLETE. 2-3 razy z tak i next level albo zabić wymagającą liczbę mobków. Momentami były misje aby zniszczyć jakieś drewniane skrzynki, uwolnić kogoś. W miarę szybko się expi. Nie wiem ile dokładnie grałem ale w jakieś hmm 2 godzinki? może trochę więcej mam 19,5 lvl. Dostajemy konika praktycznie na samym początku. Dostajemy skilla na szybowanie w powietrzu, możliwość robienia dashów. Podobają mi się cut - scenki.. hmm co tutaj więcej. Zachęcam do ściągnięcia
nick ~ Mito. Zapraszać
EDIT. System medytowania. Przydaje się w przypadku kiedy zabraknie nam potków na manę czy HP
Musiałeś się troszkę obijać bo ubiłem 23 lv w 2 godzinki postacią ze szkoły sun and moon. Nie wiem czemu ludzie marudzą z tym systemem walki ? Przecież jest całkiem spoko... z tego co się orientuje skille się counterują mamy blok mamy "dasze" można fajne kombosy wbijać używając odpowiednio skilli i je timingując naprawdę gra się jak na razie przyjemnie. Instancji nie robiłem pvp nie doświadczyłem tylko questy fabularne i poboczne. Muszę przyznać, że coś dziwnego jest z tą grą bo raczej jestem sceptykiem jeśli chodzi o dobór mmo, a ta gra niby normalna niby nie nadzwyczajna a jednak gra się przyjemnie i naprawdę polecam każdemu by spróbował tylko nie rezygnował przed 20 - 25 lv. Ja na dziś rezygnuje tylko ze względu na dc i to że nie mogę na nowo wejść na serwer. Do tego fajna grupka ludzi się z tego forum zebrała i można się na tsie pośmiać.
Pozdrawiam
ign Asasinka
Też się dołączę =]właśnie ściągam będę mieć kolo 10-11 to wejdę na TS'a
A jak PvP i PK? Ktoś coś może na ten temat powiedzieć? A Gildie/klany? Jakieś walki gildii, oblężenia, wojny o terytoria?
Siema mój nick w grze : NeverExisT zapraszać
ja w 2 i pol godzinki nabilem 32 lvl ale mam doswiadczenie z cbt takze wiem jak szybko expic do 40
również zacząłęm grę, nick: Tayashi
Do 40 lvl idzie aż za szybko. Tak naprawdę zabawa zaczyna się po 40. Biorąc pod uwagę wbudowanego bota, to wydaje mi się ze będzie sporo grindu.
Pobrałem gierkę i mam pytanko. Jak tam jest z ISem? P2W?