Swordsman Online (Start OBT)

Też zagram.

Mam nadzieje że wymagania nie są za wysokie, tak żebym sobie przynajmniej na MEDIUM spokojnie pograł :3 bez martwienia się o grafę, czy procka ;)

9 GB? jprd...9 h ściągania ;_;

74%.. na jakim serwerze gracie? Jaka klasa? :3 Za jakiś czas powinienem wejść o ile mi pójdzie. Nick jakby co Miito, Mito ~ któryś z tych. O ile będą wolne. Pisać jak coś :)

ile to waży?

//dobra już wiem :3

Eu/ eng. Nazwa serwera coś na G.

Witam mogę zacząć grać.Tylko tak od jutro 16 lat po mutacji.Posiadam mikro.

Jeśli już gracie to napiszcie ile osób gra :D

Mam nadzieję ,że szybko ekipa się nie wykruszy :P

Na TS jest nas koło 20 :)

Mógłby ktoś przedstawić swoje pierwsze wrażenia z gry? Wie ktoś może czy są tutaj jakieś Dungeony/instancje ?

Też bym może zagrał, ale poczekam aż ktoś się o grze obszerniej wypowie.

Też zagram, różnorodność postaci mnie przyciągnęła =)

Mi się podoba. Fajnie się gra ^_^ Dużo szkół / albo jak ktoś woli klas (10) ~ na 5 lvl się wybiera. Super wyglądające skille jak dla mnie. (na początku wraz z wyborem szkoły dostajemy 4 nowe skille. Jest auto - tracker (Do tej pory miałem w większości przypadków coś takiego. Naciskałem na auto - tracker, poszedłem wziąć misję, do drugiego gostka COMPLETE. 2-3 razy z tak i next level albo zabić wymagającą liczbę mobków. Momentami były misje aby zniszczyć jakieś drewniane skrzynki, uwolnić kogoś. W miarę szybko się expi. Nie wiem ile dokładnie grałem ale w jakieś hmm 2 godzinki? może trochę więcej mam 19,5 lvl. Dostajemy konika praktycznie na samym początku. Dostajemy skilla na szybowanie w powietrzu, możliwość robienia dashów. Podobają mi się cut - scenki.. hmm co tutaj więcej. Zachęcam do ściągnięcia ^_^

nick ~ Mito. Zapraszać ;)

EDIT. System medytowania. Przydaje się w przypadku kiedy zabraknie nam potków na manę czy HP :)

Musiałeś się troszkę obijać bo ubiłem 23 lv w 2 godzinki postacią ze szkoły sun and moon. Nie wiem czemu ludzie marudzą z tym systemem walki ? Przecież jest całkiem spoko... z tego co się orientuje skille się counterują mamy blok mamy "dasze" można fajne kombosy wbijać używając odpowiednio skilli i je timingując naprawdę gra się jak na razie przyjemnie. Instancji nie robiłem pvp nie doświadczyłem tylko questy fabularne i poboczne. Muszę przyznać, że coś dziwnego jest z tą grą bo raczej jestem sceptykiem jeśli chodzi o dobór mmo, a ta gra niby normalna niby nie nadzwyczajna a jednak gra się przyjemnie i naprawdę polecam każdemu by spróbował tylko nie rezygnował przed 20 - 25 lv. Ja na dziś rezygnuje tylko ze względu na dc i to że nie mogę na nowo wejść na serwer. Do tego fajna grupka ludzi się z tego forum zebrała i można się na tsie pośmiać.

Pozdrawiam
ign Asasinka :)

Też się dołączę =]właśnie ściągam będę mieć kolo 10-11 to wejdę na TS'a

A jak PvP i PK? Ktoś coś może na ten temat powiedzieć? :D A Gildie/klany? Jakieś walki gildii, oblężenia, wojny o terytoria?

Siema mój nick w grze : NeverExisT :) zapraszać :P

ja w 2 i pol godzinki nabilem 32 lvl ale mam doswiadczenie z cbt takze wiem jak szybko expic do 40 :)

również zacząłęm grę, nick: Tayashi ;)

Do 40 lvl idzie aż za szybko. Tak naprawdę zabawa zaczyna się po 40. Biorąc pod uwagę wbudowanego bota, to wydaje mi się ze będzie sporo grindu.

Pobrałem gierkę i mam pytanko. Jak tam jest z ISem? P2W?