Swordsman Online (Start OBT)

Z tego co pamiętam dobiłem do 25 wczoraj. Za nie długo wejdę do gry to pozapraszam wszystkich. Przyjmować od "Mito" ^_^

@lisander Mi się ten system walki bardzo podoba. Super wyglądające skille (zabawa się dopiero zaczyna od 20 gdzie dostajemy nowe skile i możliwość robienia własnego drzewka. Ja gram Harmony ~ nie wiem czy dobrze wybrałem no ale... Jakby ktoś nie wiedział to Harmony ma że tak powiem mroczne skille *shadow*, iluzjonista (tworzy iluzje które atakują) + biega z mieczem schowanym w takiej jakby parasolce xD :P... mam ochotę sprawdzić wszystkie szkoły ale na to, to by mi chyba czasu brakło haha :) Wbijajcie i róbcie gildie. Z przyjemnością dołączę :3

Zabieram się za ściąganie. Moglibyście podać dokładnie serwer na jakim gracie:)?

Jasne ^_^ Gramy na Gauntlet [EU]

omg,jprd,Matko Święta,Jezu,itd.:CZEMU JA MAM ZNOWU BŁĄD??? -,- jak łączy z serwerem wyskakuje ,,your username or password is incorrect" No ale dobre wpisuje :/ Ktoś wie co zrobić?

EDIT:

Zalożyłem nowe konto,ważne,że grać moge :)

23070000000074408011 tutor id który wpisujecie w okienku tutor, zapewnia wam to paczkę co 10 lvli z fajnymi przedmiotami :)

Mam to samo co Niezdecydowany, po wyborze serwera wyskakuje mi bląd z loginem/hasłem.

Edit

Przepraszam za kłopot, już działa. :)

Husaria sie posypala?.

Ktoś z forumowiczów jeszcze w to gra?

Witam,

w związku z dzisiejszym startem OBT Swordsman Online (prawdopodobnie 23:00 naszego czasu) poszukuje graczy, którzy planują zagrać w ten tytuł. Na ten moment jedyne czego oczekuję to kultury osobistej. W zależności od liczby chetnych można będzie stworzyć własną gildię lub dołączyć do innej. Spawę wyboru komunikatora głosowego pozostawiam otwartą. Kontaktować się ze mną można na forum oraz na Arc'u (nick Atogg).

Pozdrawiam oraz serdecznie zapraszam,

Atog

Link do oficjalnej strony gry:

https://www.arcgames.com/en/splash/swordsman

@EDIT

TS - ts.gw2haven.pl:9999 kanał Swordsman Online - OBT

@EDIT 2 GRA JUŻ DZIAŁA, ZAPRASZAM NA TS

Gramy na serwerze Gauntlet