Witam. Prześledziłem kilkanaście tematów i głównie te 4 gry przykuły moją uwagę. Zakładałem już temat o tym czy można liczyć na jakieś ciekawe nowe MMORPG w tym roku ale widzę, że chyba nic z tego więc znudzony strzelaniem do ludzi z pistoletów chce sobie ograć jedną z tych gierek i mam kilka pytań.
- Nie jestem osobą, która będzie grała po kilka godzin dziennie raczej pogram trochę wieczorem i więcej w weekendy. Raczej solo lub w duecie bo prawdopodobnie wciągnę kumpla do, któregoś z tych tytułów. Wiec szukam raczej gry, która nie wymaga codziennego grania po kilka godzin.
- Jak wyglądają endgame i fabuła w tych czterech produkcjach? Szukam czegoś gdzie fabuła będzie ciekawa ale żeby i po jej przejściu było co robić.
- Jak tutaj wyglądają cenowo te gry? Rozumiem, że za SW i FF płacę tylko ten abonament 30 ziko/ miesiąc i gram? Jak jest tutaj z dodatkami muszę za nie osobno płacić? BDO to widzę groszowe sprawy teraz ale ludzie piszą, że gra p2w więc sam nie wiem czy się pchać jednak zachęca mnie ta grafika bo ładnie to wszystko wygląda na gameplayach.
- Jak jest z populacją w tych grach? Żadna nie jest martwa?
- Raczej dobra optymalizacja żebym mi to hulało bez przycinek, mam taki sprzęt:
- Intel® Core™ i5 7gen 7200U 2,5 - 3,1 GHz
- 8 GB RAM
- 2 GB GeForce 920M
Grywałem w Rainbow Six’a i BF’a 4 bez problemów to chyba powinny pójść te 4 tytuły bez problemów.
- Może macie coś lepszego do zaproponowania?