Szata Graficzną

Yoł

Mam pytanie czy jest jakaś możliwośc i czy może będzie możliwość powrócenia do starej szaty graficznej

z całym szacunkiem dla autorów oraz administratorów strony ale przyzwyczaiłem się do starej i ona mi odpowiadała.

ta jest ładna ale...

Nie będziemy dla jednej osoby zmieniać szaty graficznej. Poczekamy na wyniki ankiety.

YołMam pytanie czy jest jakaś możliwośc i czy może będzie możliwość powrócenia do starej szaty graficznejz całym szacunkiem dla autorów oraz administratorów strony ale przyzwyczaiłem się do starej i ona mi odpowiadała.ta jest ładna ale...

Żartujesz, tak?

Nikt nie będzie zmieniał tej szaty graficznej. Nie dla 1, nie dla 100 osób, którym się nie podoba.

Przypominam, że to samo mówiono rok temu, kiedy wprowadzaliśmy poprzedni lay. Do tego też się przyzwyczaicie.

super zrobiona strona, można by ten łososiowy trochę przyciemnić, ogólnie dla mnie bomba

Sagi, może uda się wprowadzić mechanizm zmiany szablonu dla danego usera (wybierasz sobie z listy), ale to raczej przyszłościowe plany. Póki co są inne priorytety. Liczę, że do tego czasu przyzwyczaisz się do tego :)

No tak chodziło mi o zmiane w ustawieniach profilu szaty graficznej a nie zmiane globalną dla wszystkich :)

byćmoże macie racje to kwestia przyzwyczajenia

Przypominam, że to samo mówiono rok temu, kiedy wprowadzaliśmy poprzedni lay. Do tego też się przyzwyczaicie.

Dokładnie. Wcześniej było tak samo, wszyscy mówili, że poprzednia szata graficzna była lepsza itp. Mi się podoba nowy wygląd i cieszy mnie fakt, że strona się rozwija. :)

Mi tez sie bardzo podoba powiew swierzosci:)

Wg mnie to może być, ale będzie się trzeba przyzwyczaić ^^

Tamten też hejtowaliście a teraz chcecie jego powrotu? I po co te tematy, po co te propozycje?

Szablon lepszy.

Ten szablon jest dużo lepszy, jest bardziej przejrzysty, kolorystyka jest lepsza, przyjemniejsza dla oka.

Bardzo dobrze się teraz to wszystko przegląda... do samego koloru oko przywyknie cała reszta na Duży plus.

Dla mnie ta szata jest bardzo brzydka <_< .Ta stara była bardziej ,,prosta'' a ta taka skomplikowana.Powinien być wybór że jest lista szat graficznych i sobie wybieramy którą chcemy mieć na naszym komputerze.Ta co jest teraz jest taka ohydna.Wielu się podoba ta brzydka szata graficzna ale mi nie.Nie zróbcie tak że 2/3 będzie lubić tą szatę graficzną a 1/3 będzie niezadowolona.Tak jak już napisałem zróbcie tak żeby użytkownik swojego komputera mógł wybrać szatę graficzną a inni niech mają ustawioną tą i każdy będzie zadowolony ;)

i poco się nawazajem hejtowąć. wiadomo każdy ma swój gust jeden je kanapke z ogórkiem a drugi z pomidorem :)

najlepiej jakby taka opcja występowała na zmiane w ustawieniach profilu :)

Całkiem spoko, chociaż poprzedni lejout wydaje mi się lepszy, bardziej zgodny z trendami (kolorystyka). ;]

Jednak wydaje mi się, że przydałoby ujednolicenie oprawy graficznej forum i portalu.

Szata ładna, jak poprzednia. Może i to dało trochę świeżości ,ale wydaje mi się ,że są ważniejsze kwestie niż "przypudrowanie strony".

Mi osobiście podoba się nowy wygląd strony zmieniłbym tylko wielkość czcionki w komentarzach bo jest troche za mała

Poprzedni layout o wiele lepszy, ten jest oczojebny i nieprzejrzysty.

łatwiejszy i czytelniejszy a teraz... to ze jest kolorowy i zmodernizowany nie znaczy ze lepszy jestem na nie

wchodze do domu wciskam F5 i WTF! 1289411329604141027.jpg

Sorka, ale mi ten nowy layout, strasznie śmierdzi MMOSite.