na mmosite ten nowy tez ssie starszy byl bardziej czytelny a teraz robia uj wie co wszedzie jakies grafiki newsy na pol strony
Szata Graficzną
Sorka, ale mi ten nowy layout, strasznie śmierdzi MMOSite.
To samo pomyślałem widząc go po raz pierwszy.
fajny layout ma MMOhut
no mmohut faktycznie spoko
taka prosta jest na goze masz wszytko czego chcesz a to czego nie chcesz nie musisz widziec np teraz wchodze i wtf na co mi ostatnie gameplaye czy artykuły bede chcial poszukam a tak musze scrollowac jak szalony zeby zobaczyc jakie sa ostatnie tematy na forum czy newsy bo wszystko wiecej zajmuje a zmniejszac stronki nie bede
Ogólnie, to znienawidze białych layoutów, bo strasznie mnie to kuję w oczy, i po prostu nie da się czytać.
Prosiłbym bardzo o zmianę koloru na ciemniejszy, bo jak poczytam trochę newsy, po czym wejdę na inną stronę, to dostaję strasznego ,,oczoj*bu,, .
PS:Najlepiej, to żebyście dali czarną kartkę bez żadnych bajerów, bym się nie obraził. ^^
albo jakas granatowa z grafika z tylu bo "dla nas nerdow to swiatlo to bardzo zla rzecz to gorsiejsze od slonca bo w monitorze" hahaha tru tru
Ta nowa strasznie razi po oczach aż mi się normalnie nie chce sprawdzać newsów. Stara szata była o nieba ładniejsza.
Za bardzo oczojebna krótko mówiąc. Ciężko będzie się przyzwyczaić niestety...
Moim zdaniem wcześniejsza była bardziej przejrzysta.
Pierwsze wrażenie " Co to k***a jest!? "
ale i tak jej nie zmienia bo "za duzo roboty bylo z ta nowa"
Nikt nie będzie zmieniał tej szaty graficznej. Nie dla 1, nie dla 100 osób, którym się nie podoba.
Po przecież po co się liczyć ze zdaniem użytkowników, c'nie ?
Jebać ich, "mnie się bardziej podoba i ch*j"
// Nie zrozumcie mnie źle ale takie mam właśnie zdanie o twoim poście.
Pierwsze wrażenie? "Łuuu... Coś nowego.". Moim zdaniem nie jest zła, aczkolwiek lepsza byłaby chyba jakaś ciemniejsza wersja. Ale nie podoba mi się logo strony. Niebieskie było ładniejsze.
ale i tak jej nie zmienia bo "za duzo roboty bylo z ta nowa"
No i ok. Wiadomo. Strona się rozwija, wszystko idzie do przodu i dobrze.
Każdy może mieć swoją opinię i napisać parę słów na temat owej zmiany.
Osobiście przyzwyczaiłem się do tamtej kolorystyki i jakoś teraz news'y mniej przejrzyste mi się wydają...
PS. Jak już ktoś wspominał przydałoby się zwiększyć rozmiar czcionki w new'sach.
zmniejszyc uklad okien nesy zajmuja za duzo miejsca i tabela na gorze(dzieki) z "nowosciami" tez nie moiwac o ankiecie na pol strony...
zmniejszyc uklad okien nesy zajmuja za duzo miejsca i tabela na goze z "nowosciami" tez nie moiwac o ankiecie na pol strony...
Nie przesadzaj. Aż tak źle nie jest xD
Poprawa czcionki wystarczy ale wraz ciężko będzie się przyzwyczaić.
Oczy bolą
-*górze
Zaskoczenie miłe, coś się dzieje na stronie, ale...
Jak już wspomniano, dla mnie największy minus to to, że wygląda jak mmosite... A że mmosite ma z profesjonalnością i wiarygodnością mało wspólnego, od razu mam złe skojarzenia do nowego laya...
I kolejna sprawa, te czarne... ramki przy tytule newsa. Prawdę mówiąc, miałam wrażenie ze strona mi sie nie do końca załadowała, bo one tak nagle się kończą... Dopiero jak dokładnie obejrzałam pliki strony nie mogłam wyjść z zaskoczenia że odważyliście sie na taki ruch. Dla mnie to naprawdę wygląda jakby strona nagle przestała się ładować, chyba dlatego że są tak ostro zakończone. Proponuje to trochę zaokrąglić, jeżeli nie powrócicie do starej skórki...
Wykonanie pod względem graficznym naprawdę ładne, jednak tak jak pisałam już, wg. mnie nieprzemyślane... I te kolory, są trochę... smutne. Wcześniejszy lay był weselszy, kolorowy. Nie było tęczowo, ale nie było smutno. Tak pośrednio...
I moja propozycja, może wybór layoutów? Aby każdy kto ma konto, miał możliwość wyboru koloru skórki. Wystarczy coś takiego jak teraz (z drobnymi modyfikacjami) i zrobienie paru wersji. Czerwonej, niebieskiej, brązowej (jak teraz), fioletowej, szarej... I nikt nie powinien narzekać Wiem że to dużo roboty, ale skoro tak bardzo chcecie upiększyć stronę...
Edit: Oj przepraszam, własnie doczytałam ze Chmarus juz o tym napisal... Ale mysle ze to by rozwiazalo problem narzekania czytelników Więc zachęcam do szybszego działania!
Mi się tam layout podoba, no może czcionka w Nagłówkach newsów powinna być pogrubiona, albo większa. I mi się wcale nie kojarzy z MMOSITE.
@UP
I dobrze, że jest smutna, bo to w końcu gry MMO, a nie jakieś kolorowe bajki
Hm, może źle to ujełam skoro nie mogłeś powstrzymac sie od tej jakże niepotrzebnej i nieprzyjemnej dla mnie odpowiedzi.
Przejście z kolorowej i zywej skórki, na skórkę mniej kolorową i mniej zywą nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Różnica jest zbyt duża, a kolory zywe kojarza nam się lepiej i wyzwalaja lepsze emocje
co Wam da wypisywanie tego co sie podoba, a co nie? Wiadomo, ze ten szablon juz zostanie
Dziekuje, dobranoc
co Wam da wypisywanie tego co sie podoba, a co nie? Wiadomo, ze ten szablon juz zostanie Dziekuje, dobranoc
Chcoażby to, że pewne aspekty można zmienić/poprawić.