Pierwsze co sprawdzałem wchodząc na stronkę były to tematy na forum, teraz jak wszedłem, szukałem z dobrych pare sekund. Chcę by tematy z forum rzucały się w oczy! Przydała by się f=grafika w tle jak to było poprzednio, teraz jest jakoś pusto.
Szata Graficzną
Mam pytanie jak sa zakladki u gory strony typu forum beta testy itp to wyswietlaja sie dopiero jak na nie najade kursorem,tak am byc czy to bug?
Edit: mam tak tylko na ie a korzystam z chrome jak to naprawic?;p
A ja się tak zastanawiam... Czy to naprawdę takie trudne, by na dole stronki, czy gdzie tam kto chce, był taki mały pstryczek, dzięki któremu ludzie mogli by się przełączać między layoutami?
A ja się tak zastanawiam... Czy to naprawdę takie trudne, by na dole stronki, czy gdzie tam kto chce, był taki mały pstryczek, dzięki któremu ludzie mogli by się przełączać między layoutami?
Jak widać trudne.
Tak, trudne, zwłaszcza, że oba laye mają inny układ, a że na ten moment są inne priorytety, to już nie wspominam. Jak nie możesz przeboleć tego layotu to na jakiś czas używaj kanału rss. http://mmorpg.org.pl/rss
Mi wgle od poczatku sie nie spodobala ta szata zajezdza cholernie mmosite.Ta szata jest taka jakby ,,staroświecka'' a tamta była bardziej współczesna i super się po niej chodziło wszystko było czytelne...a teraz aż serwis odbija nowych użytkowników swoją ,,szatą oczojebiastą''.
Yoł
Mam pytanie czy jest jakaś możliwośc i czy może będzie możliwość powrócenia do starej szaty graficznej
z całym szacunkiem dla autorów oraz administratorów strony ale przyzwyczaiłem się do starej i ona mi odpowiadała.
ta jest ładna ale...