Szkice

wspaniałe, mógłbyś tworzyć plakaty filmowe etc.

Jeszcze wiele czasu mam przed sobą, niedługo będę HOT 16 boy :)

Czy to nie pan z "Piątek 13" ? Świetnie wygląda i bardzo klimatycznie tak trzymaj

Zgadza się to jest "Jason" a obok naszkicuje jeszcze Freddy Kruegera :)

A mógł byś dl mnie jak ukończysz swój dotychczasowy prodżekt naszkicować mi Jokera z Batmana ale oczywiście granym przez Heatha Ledgera

Jedno słowo - ZAJ*****E

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 5.1. - crracked

crracked, zrobiłem cenzurę, więc o co lata?

mod_ico.png
I tak e krzaczki same się robią na forum ,no ale regulamin jest. - crracked

Dobra, nie będę się kłócił, następnym razem będę pamiętał, sorry.

Ile czasu zajmuje Ci taki jeden szkic?

Ten nad którym właśnie pracuje szkicowałem jakieś 3-4 godziny więc jest to czasochłonne, lecz czas mija bardzo szybko :)

Bardzo mi się podoba :)

Ps.Czemu jest data 2010? XD

Ten ostatni zdecydowanie najlepszy. Kiedys sie tez mazalo troszke ;)

Dixell Ten ostatni zdecydowanie najlepszy. Kiedys sie tez mazalo troszke

Może podeślesz swoje wypociny ? :)

Może podeślesz swoje wypociny ?

To bylo 10 lat temu. Kiedys rozwazalem cos zrobic w tym kierunku, ale byli lepsi wiec zrezygnowalem. Prac niestety nie mam, jak pisalem dawno temu to bylo. No i juz mnie nie to nie kreci, a szkoda bo dekade temu mialem frajde rysujac.

scanimage002v.jpg

Dawno nie dodawałem nic nowego, więc zabrałem się za tworzenie Batmana... Tak jakoś mnie naszło xD

jak dla mnie mistrzostwo świata, widać, że umiesz dobrze rysować (znasz się na cieniowaniu, kresce), a mam tylko pytanie czy rysujesz z głowy, czy przerysowujesz?

Stawiam przed sobą jakieś zdjęcie i staram się je odwzorować na kartce, lecz często dodaje jakieś swoje detale i moje widzimisię. Na Cieniowaniu i kresce nie znam się za bardzo, taki mam styl, w końcu to tylko moje hobby... ^^

Urósł nam drugi Leonardo Da'vinci , chłopie idź do szkoły malarskiej a zrobisz karierę jako słynny malarz.

Aktualnie jestem w Technikum Technologi Drewna w kierunku Stolarza i jakoś nie ciągnie mnie do szkoły Malarskiej, Artystycznej :D

@UP jak to przeczytałem to się usmiechnąłem. Z takim talentem na stolarza...nic, tylko czekać jakie Ci tam stoły wyjdą :D

To nie talent, to po prostu wytrwałość i zawziętość w tym co się robi, zawsze powtarzam i powtórzę jeszcze raz każdy potrafi tak szkicować trzeba po prostu chcieć :)

Rysunek Batmana piękny! Jakiś Łowca Talentów cię znajdzie i weźmie do rysowania artów do gier :D Jeśli to nie talent, to ja potrafię mówić wszystkimi językami świata. Chłopie, jedyne co mi wyszło z rysowania, to krzywy Son Goku z Dragon Ball, i to jeszcze z zezem...