Witam otóż niedawno skończyłem FullMetal Alchemist i teraz nie mam co robić wieczorami :/ więc szukam jakiegoś innego dobrego anime podobnego to tego .
Większość anime jakich oglądałem spodobały mi się ( SAO , YU-GI-OH ,Shigenki no Koji , Death note , Fullmetal Alchemist Brotherhood i może Pomekomy ;_; ) , poza
Naruto ( za długie i 1 walko może się ciągnąć przez nawet parę odcinków , co mnie strasznie męczy ) ,
beyblade ( według mnie to bardziej te "bączki" mają lepiej zarysowany charakter od głównych bohaterów ) ,
Inazuma eleven ( nie za bardzo lubię oglądać mecze piłki nożnej chociaż z chęciom oglądałem Galactic Football )
Lubię jak postacie są dobrze zarysowane i mają wiele uczuć, a nie że cały czas pragną tylko np. zemsty i to prowadzi je przez całą serię.
Nie lubię piłki nożnej , przerysowanych postaci (np. one piece [tak wiem dobre anime ale jakoś ten styl postaci mi nie odpowiada ]) , a także większych romansów ( takie jak w SAO mi nie przeszkadzają ).
Teraz będę się chyba zabierał za Darker than Black ale nie wiem czy to jest odpowiednie anime do moich "widzi mi się" , chociaż mroczne klimaty jak najbardziej mi pasują chociaż nie muszą panować cały czas jak np w Death note.
No i to chyba na tyle , czekam na wasze propozycje i z góry dziękuję za pomoc Ważne jest dla mnie ,żebyście o pisali anime ( według was a nie z wikipedii) co jest motywem przewodnim i co jest w nim najlepsze .