Szukam chetnych do gry na realu :)

Witam.

Szukam chetnych ludzi do gry w Tibie na realu :)

Zaczynam od poczatku bo dluuuugim czasie ;) Wiec server jest mi obojetny ale najlepiej Non-PVP.

Fajnie by bylo pogadac na Tsie czy Skype ale nie koniecznie ;) Czekam na propozycje najlepiej tutaj ;)

PS:Przepraszam za brak polskich znakow.

Na realu :D?

Tak zbudowali sobie kwaterę z kartonów na sklepie.

warn_ico.png
Spam ~ NS

Tak na realu to znaczy ze nie na zadnych prywatnych serwerach...

@UP chyba na globalu. ;)

@UP chyba na globalu.

Chyba nie grales w Tibie ;) Akurat Tibijczycy od zawsze mowial na servery globalne ''real''

A myślisz o zakupie Pacc w przyszłości ?

A myślisz o zakupie Pacc w przyszłości ?

No mysle ze juz tak po 15-20 lvl ciezko jest grac bez pacca :) Wiec raczej tak :D

a myślałem, że po 80-100 spokojnie

//edit: Tylko podkreślam, że jak miał bym wrócić do gierki to tylko jakiś EU serwer zero US'a bo mam lagi ;O

a myślałem, że po 80-100 spokojnie//edit: Tylko podkreślam, że jak miał bym wrócić do gierki to tylko jakiś EU serwer zero US'a bo mam lagi ;O

Spoko serwer mozesz wybrac ;) Masz moze Skype lub gg ? To sie jakos dogadamy zaraz ;) PS: Server NON-PVP nie ?

EDIT: Tutaj masz servery : http://www.tibia.com/community/?subtopic=worlds

Nie ma chetnych ? :/

Raczej odradzam non pvp bo większość graczy to boty, na pvp znów pustki dobrze trzymaja sie te nowe z 2x exp/skill. Myśle ze facc spokojnie mozna wbic 80 albo i wiecej

bez waste

ja mogę pograć, ostatnio ten sam temat nawet zakładałem, tylko że ja pracuję na trzy zmiany, więc różnie będziesz mógł mnie spotkać - 6-14 / 14-22 / 21-5

dziś i w środę oraz piątek mam wolne, więc jakby co można dziś się już zintegrować :)

Sam wróciłem do gry w Tibie jakiś czas temu i obecnie gram na Celescie i nie ma aż takiej masakry z botami jak była kiedyś wiec osobiscie polecam właśnie ten serwer :)

ja mogę pograć, ostatnio ten sam temat nawet zakładałem, tylko że ja pracuję na trzy zmiany, więc różnie będziesz mógł mnie spotkać - 6-14 / 14-22 / 21-5dziś i w środę oraz piątek mam wolne, więc jakby co można dziś się już zintegrować

Daj do sb jakis kontakt co ? :D Skype lub cokolwiek

caffrey99 skype

caffrey99 skype

Wpisuje ale nikogo z Polski nie ma sa tylko :

Deleted account i pare imion i nazwisk... Jakies wskazowki ?

Jeśli zdecydujesz sie zagrać na Celescie to dodaj do vipow - Sleeping Sunset

do zobaczenia w Tibi ! :)

deleted account to ja ;p

To co wszyscy Celesta ?