Szukam chetnych do gry na realu :)

To co wszyscy Celesta ?

A ty jak myslisz ?

Jakbyście grali na Valori albo Selenie to też się piszę.

Odpowiada mi tylko serwer EU a z trybem to mi obojętne :) Jbc to dajcie znać bo zacznę mieszać od 21 :) jaki serwer wybraliscie. Bo mam na unitera 210 palka i 100+ knighta + parę mniejszych postaci po 100skill. I postanawiam zagrać od nowa ^^.

tez bym mogl zagrac tylko problem z paccem :/ niezbyt mi sie widzi wydawanie kasy do 40 lvl: )

Jak bedziesz chcial zagrac to pisz pw

Jak byście na Saphirze grali to mógłbym dołączyć - knight 10 lvl 80/80 skille ^^

Gramy na Asterze , chetni pisac PW :=)

Astera, worldgasm. Grało się kiedyś, niby moja postać przepadła, ale mam dobre wspomnienia z tym światem, jakbyście kiedyś spotkali kolesia o nicku Demolisherro to pozdrówcie ode mnie(choć nie logował się od 2012). :D

Tak czy inaczej powodzenia życzę w grze, nie na temat, ale ahoj, zaryzykuje, nadal myślę, że Tibia to syf.

aktualne lvle: 33 ed (ja) oraz 29 ek (dzokers) - jeżeli są nadal chętne osoby do wspólnej gry, serdecznie zapraszamy. Możemy stworzyć gildię, gdzie wspólnie będziemy pogrywać, robić questy. Od siebie mogę coś dorzucić, kaski, eq itp. Samemu Dzokersowi odstąpiłem demon shielda, golden legsy, bright sworda, crusader helmeta, buckle + on kupił sobie bohy samemu. :)

Siema, grałem jakiś czas temu w tibie i chciałbym teraz zacząc grać na nowo, tylko nie mam z kim. Także szukam jakiegoś kumpla do wspólnej gry. Zostawiam swoje gg : 43121109 . CZekam na wiadomość ;)

Jeśli ktoś chętny do gry to zapraszam ;) Zmieniłem serwer na Celesta właśnie wiec cisnę znowu od 0... Gralem sporo z kolega na Asterze ale US.. Nie dla mnie za te lagi... za duzo razy padłem przez to...

Na Celeście jest bardzo dużo ludzi, może zaczniemy razem na jakimś mniej obleganym serwie?

Na Celeście jest bardzo dużo ludzi, może zaczniemy razem na jakimś mniej obleganym serwie?

Nie , tam jest dobrze chcesz to wbijaj ;) nick: Dzokerks

Chyba jednak nie, świat optional PVP jednak trochę mnie nudzi ;)

kurde no! dawać na PVP, zrobimy jakąś gildię i będzie super ;)

mod_ico.png
Posty można edytować, pamiętaj o tym ~ NS

Dalej szukam chętnych ;) Gram narazie można powiedzieć sam ;)

Hmm to ja z chęcią zagram :) jaki name w grze?

jaki server?

Ktoś na Aurorze ma zamiar grać?

Powiem krótko i na temat. Gram na Antica - 39 knight 69/69. Napiszcie PW na forum do mnie jeżeli chcecie ze mną grać. Hajs zawsze jakiś dam na początek, a na resztę zapracujecie sami :)

nie będe zakładał nowego więc może ktoś chętny do zagrania na serwerze Aurora?

Witam zapraszam na server Iridia - wraz z ludźmi z torga założyliśmy tam projekt zaczynający grę od 0. Mój nick Arks Decos