Szukam chetnych do gry na realu :)

Ja mogę grać na Harmonii albo na Celeście :)

Na Harmonii mam 100+ EK

a na Celeście 100+ RP :)

chętnie pójde z kimś na jakieś hunty : B)

pisać na GG: 2808642

Dzisiaj weekend już! Dla nie których już się zaczął , innym będzie dane poczekać jeszcze kilka godzin. Jednak nie o tym, chodzi rzecz jasna o kość piszczelową zwaną czasem - tibia. Właśnie mam zamiar zacząć grać dzisiaj na świecie o nazwie Antica, w grę w chodzą inne światy open pvp, jednak chciałbym żeby były one w miarę zaludnione, tak więc antica wydaje mi się być dobrym wyborem. Start o godzinie 17, tak więc chwilę zastanowienia nad czy macie zamiar zagościć w tibia na dłużej i napisać do mnie lub też nie. Wiadoma sprawa gra samemu nudna potrafi być, a dodatkowo na świecie pvp przyda się każda pomoc. Tak więc do zobaczenia i do 17

Witam! Z tej strony "Sir Tuxedo", 45 ek na Antice. Ciekawi mnie ile osob z forum grywa na Antice, bylibyscie uprzejmi pochwalic sie w owym temacie? :). Dzieki.

A grają mości Panie, na Antice grajcują w tibię. Sir Gareth jest chętny do nawiązania współpracy z równie odważnym awanturnikiem co on. Po tym jak w nieznanych okolicznościach utracił swoje dawne umiejętności i wylądował na dawno zapomnianej wyspie zwanej Rookgaardem nie minęło co prawda wiele czasu. jednak zdążył on już dokonać niebywałego czynu. Pokonał bowiem knującego w ciemnościach złego orkowego szamana Kraknaknorka, który od dawna już terroryzował mieszkańców wyspy. Napomnieć trzeba, że niemalże ten szlachetny woj zginał z ręki sługusa paskudnego orka, który go najpierw podstępnie teleportował do swojej sfery, a następnie niemalże go wykończył. Jednakowoż został on uratowany przez kapłana Asraliusa. Po tym paskudnym zdarzeniu Sir Gareth poprzysiągł zemstę, co w nie dalekiej przyszłości miało odzwierciedlenie w odrąbanym orkowym łbie szamana. Obecnie ten szlachetny wojownik zwany czasem potocznie paladynem przebywa na wyspie Edron, gdzie stara się odnaleźć równowagę i odzyskać utracone umiejętności!

A w Skrócie krótkim to nikt nie odpowiedział na moje wezwanie do rozpoczęcia wspólnego boju i zacząłem póki co sam. Bezstresowo i powolutku dopiero poziom 16 został zdobyty, bo póki co skille trzeba trenować. Także jeśli ktoś chętny do gry pisać. - Sir Garth.

Chcę przenieść swojego palka na jakiś serwer na którym mógłbym z kimś pograć. Więc widzę ze Dzokeros już se długi czas nie logował, czy ktoś inny jeszcze aktywnie gra? Najlepiej optional PvP ew. open PvP.

Czekam na info w temacie.

@Edit:

Widzę że sir Garth jest aktywny. Pytanie teraz tylko czy na Opional PvP ktoś jeszcze gra?

Gorąco zachęcam do gry na Antice i udzielaniu się w temacie jej poświęconym na forum! :)

Po co grać na optional pvp? Tak de facto rezygnujesz z głównej atrakcji w postaci srania w gacie gdy ktoś nagle chce Cię ubić, lub też równie innej w postaci radochy z mordowania innych.

Po co grać na optional pvp? Tak de facto rezygnujesz z głównej atrakcji w postaci srania w gacie gdy ktoś nagle chce Cię ubić, lub też równie innej w postaci radochy z mordowania innych.

Fakt, jestem tego samego zdania :P Pokręciłem trochę bo myślałem że jest optional PvP i Non-PvP... A to jedno i to samo. Gram na Antice z Tuxedo, Chętnych zapraszam do dołączenia, mój nick Blooflame.

Pozdro

Jakby ktoś chciał to gram na Candii (obencie 42 RP nick: Arczinhio) lub też na Celescie (obecnie 22 ED nick: Druidefiks).
Pisać na PW jak będę :)

Witam.

Szukam chetnych ludzi do gry w Tibie na realu :)

Zaczynam od poczatku bo dluuuugim czasie ;) Wiec server jest mi obojetny ale najlepiej Non-PVP.

Fajnie by bylo pogadac na Tsie czy Skype ale nie koniecznie ;) Czekam na propozycje najlepiej tutaj ;)

PS:Przepraszam za brak polskich znakow.