A zapomniałbym. Posłuchaj sobie Mc Silka, ma mało piosenek, ale dobrze mu to wychodzi.Co do kolegi wyżej, to że podoba Ci się jakiś rap, gdzie stoi banda jakichś czarnych "bandytów" z pistoletami na kulki i naszyjnikami w wersji trueschool aka gówno, to nie znaczy, że każdemu musi się to podobać. Pozdrawiam.PS. jak widzę Twój styl wypowiedzi to nie chciałbym, abyś był moderatorem.@Down A co to ma do rozumienia rapu? Nie jestem jakimś wielkim fanem, szczerze powiedziawszy nie słucham prawie wcale rapu, ale irytuje podejście jakie ma ResE typu to co moje jest najlepsze.
Co ma ranga moderatora do stylu mojej wypowiedzi? W zasadzie tylko Ty widzisz tutaj problem od czasów mojego pierwszego posta na tym forum, ponieważ ja piszę swoim stylem i nikt nie może mi tego zabronić. Napisałeś, że nie słuchasz 'prawie' wcale rapu, tak więc po co udzielasz się w takich sprawach? Oczywiście nie zabronię Ci polecić Twoich raperów, którzy Ci podeszli pod ucho i ja to szanuję, ale trochę to głupio brzmi, jak dla mnie w sumie.
Piszesz tutaj również o 'jakimś' rapie który zaproponowałem, gdzie stoi banda jakichś czarnych "bandytów" z pistoletami na kulki i naszyjnikami w wersji trueschool aka gówno.
To może teraz ja zabiorę głos w tej sprawie. Otóż interesuję się przeróżnymi gangami od około pięciu lat. A-A w stanach zjednoczonych, częściej Chicago, NY, LA, czy inne duże miasta. Bandyci? W sumie tak, to są gangi i oni mają tam swoje zasady, nie lubię ludzi którzy nie mają pojęcia o tym co piszą bądź mówią, ale zgadzam się- są bandytami. Wojna gangów pochłonęła wiele ofiar, nawet bezbronnych cywili, czy mi się to podoba? To już niczyja sprawa raczej, lecz moja osobista. Pistolety na kulki? Polemizowałbym, jak wiadomo w stanach każda pełnoletnia osoba z papierkiem na to, iż nie ma zaburzeń psychicznych ma prawo trzymać we własnym domu i obok siebie broń. Raczej nie powiedziałbyś, że złodziej, morderca czy inny kryminalista ma trudny dostęp do broni, prawda? Dla nich broń na teledysku jest priorytetem, hm. Co więcej? Osobiście mnie rozbroiłeś zdaniem, iż mają 'naszyjniki' z trueschoolu, haha! Nawijają o flocie, złocie, prostytutkach, szybkich samochodach, narkotykach, ale ty piszesz, że to trueschool, tak? Nie, nie noszą oni baggów, oni nie są raprami z Polski drogi człowieku. Myślę, że przydadzą się moje informacje i przyjmiesz sobie do wiadomości, że ja jako zwykły użytkownik oraz chętna osoba na moderatora także mogę wyrazić swoje zdanie nt muzyki. Napisałeś, że to iż słucham takiej muzyki to nie znaczy, że inni mają tego słuchać. Tak, sam autor napisał aby zaproponować mu wykonawców angielskich/polskich. Ja mu odradziłem słuchania rapu z polszy, a zaproponowałem, a wręcz nawoływałem aby spróbował posłuchać ludzi których ja zaproponowałem. Nie wiem o co Ci w tym momencie chodzi, więcej Tobie nie mam zamiaru tłumaczyć w tej kwestii skoro jesteś osobą niedoinformowaną na ten temat i sam przyznałeś, że mało słuchasz rapu, również pozdrawiam.