Chętnie się przyłącze.
Szukam ekipy do gier MMO
hmm zależy o jakie gry mmo ci chodzi ...NIe jestem fanem wszystkich z tego gatunku ale chętnie sie przylacze jak jakies konkrety beda
Mogę się przyłączyć daj jakiś kontakt
Chętnie się przyłącze.
W takim razie zapraszam do napisania na priv to dam link do Discorda. ^^
hmm zależy o jakie gry mmo ci chodzi ...NIe jestem fanem wszystkich z tego gatunku ale chętnie sie przylacze jak jakies konkrety beda
W sumie ogółem szukam ekipy do grania wiec tutaj jest już wybór dowolny co do gier. Ale mogę podać kilka tytułów w które ogrywam.
Mogę się przyłączyć daj jakiś kontakt
Już dodaje link do mojego steam http://steamcommunity.com/id/NicoNicoRin/
jakbys mogł podaj jakies tytuły
Dla przykładu podam Tree of Savior, ale jak wiadomo to nie jest jakieś ściśle ustalone tylko wciąż czekamy na jakieś propozycje.
Witam też się chętnie przyłącze jakiś kontakt na priv ?
Jeśli lubicie klimaty Tibijki to tutaj chłopaki zaczeli niedawno i stworzyli gildie :
Witam. Przyłączam się. Jeśli ktoś by chciał pograć w dragon saga, elsworda bądź lola lub podobny tytuł to z chęcią pogram wspólnie. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz najlepiej na maila johnny15025@gmail.com pozdrawiam
Daj link do discorda PW. Ja to szykuje się na Soul Workera a między czasie chciałem zobaczyć Closers Online.
Chyba, że ktoś chce w DFO pograć, dawno nie grałem, z chęcią bym spróbował nowych klas.
Podepnę się, ponieważ widzę, że temat zrobił się bardziej offtopowy, więc może a nóż widelec akurat ktoś się znajdzie
Gdyby ktoś chciał pograć casualowo w któreś poniższe to PW Nie mam czasu na więcej - praca + dodatkowo studia zaoczne, więc pozostaje mi max pare h na gre dziennie (ale też nie mam czasu codziennie), włączając niestety weekendy. Ogrywam obecnie takie gry jak:
LoL - EUW - gold/plat/drafty
PoE - zaraz nowa liga, więc wiadomo x)
WoW - Draenor - Horda - 60+ Blood DK, 30+ Aff Warlock
siema chętnie się dołączę do ekipy lubię grać w nowe tytuły
Też się podpisuję jeśli oferta nadal aktualna xD
Hej. Zapraszam chetnych do Black Desert Online, nowych czy powracajacych bez znaczenia. Jestesmy mala zgrana grupa.Gramy w takie tytuly jak Bdo, lol, pubg, fortnite, w 80% w bdo ^^ jezeli ktos chcialby przylaczyc sie do nas zapraszam. wiecej powiem jak sie spotkamy na tsie czy disco. Chetni pw.
Pozdrawiam.
To z lutego więc raczej nie aktualne XD
Siemanko
Widzę sporo odpowiedzi w tym poście jednak obawiam się, że jago autor faktycznie mógł już zapomnieć o istnieniu tego wątku Niemniej jednak zapraszam was do wzięcia udziału w przedsięwzięciu, którego jestem autorem, ma ono zgoła podobny cel, aczkolwiek zapraszam do lektury posta, w którym przedstawiam o co chodzi-miłego