Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG

To jak uzgodnimy ta kwestie, ja jestem za Harshland i jakaś część też, przez vote czy jak? Bo w takim tempie to do końca roku nic nie uzgodnimy ;d

Chyba już za późno na zmiany. Wszyscy grają.

Komscik mógłbyś nas jakoś podexpić? Mi też trochę żal mojej WF na Lost City.

A w perfect worldzie 20 lvl to tydzień jak nic. Nie mówiąc już o wyższych lvlach.

Chyba już za późno na zmiany. Wszyscy grają.Komscik mógłbyś nas jakoś podexpić? Mi też trochę żal mojej WF na Lost City.A w perfect worldzie 20 lvl to tydzień jak nic. Nie mówiąc już o wyższych lvlach.

Pewnie żebym mógł, Hyrsie już fb 19 zrobiłem oraz kilka questów do tego. Mogę wam pomagać dopóki nie wbijecie podobnego lvl co ja ;D I tak nie mam co robić :DDD

P.S Przepraszam, że nie ma mnie na gg, ale kompletnie o nim zapomniałem ^^ Jutro na pewno wbiję, bo dzisiaj jeszcze u rodziny jestem ^^

To jak zostaje Dreamwear??

20 lvl tydzień? : P To jest dzień roboty ^.^. Właśnie jeszcze dużo nie zaczęła... Dlatego jestem za Harshland.

Poza tym, Harshland jest nowszy, Pvp, dorobiłem już tam 22 blademastera : <

jutro zasse grę,nick będzie Trix lub duszpasterz :P

to na jakim w koncu sie skonczylo?

A 61 lvl nie wbijesz w tydzień nie? Lepiej by było jakby ktoś zrobił porządną ankietę, zagłosujemy i do jutra do 20:00 i sprawdzimy, który dostał największą liczbę głosów i będziemy na nim grać ;DD

No właśnie, lekko ponad tydzień i 60 jest, a ja tam mam 73 wizzka i 22 blademastera którego zrobiłem.

No właśnie, lekko ponad tydzień i 60 jest, a ja tam mam 73 wizzka i 22 blademastera którego zrobiłem.

Ja jako newbie wbijałem 61 lvl około miesiąca, więc najlepszym wyborem będzie ankieta, bo się nie dogadamy :DD

Newbie wiadomo, że trochę dłużej, ale te bh + tideborn quest między 40-50 lvl 2 dni grania te 10 lvl, 6 lvl wpada z Tideborn, które robi się b. szybko

Jeżeli powstanie ankieta, to taka, żeby działała ;P

Sory za pytanie, ale dawno temu już grałem (prawie rok), co to jest tideborn ??

A i Iraasta mógłbyś się zająć ankietą, jeśli możesz?

Taki quest jakby ukryty, zaczyna się w mieście u ludzi, a robi się głównie w mieście tideborn 7 questow, które są krótki a dają wiele expa, kasy, itd

Chyba nie dawno to wprowadzili co? Od którego lvl można zrobić 1 taki quest?

od 40 i to jest ciąg, że robisz wszystko na tym lvl i wtedy po zrobieniu tych szejściu mam 46 lvl ;]

To spoko, ale tylko raz można zrobić tego questa czy jak??

To spoko, ale tylko raz można zrobić tego questa czy jak??

tylko raz, to ogólnie się ciągnie poźniej do 80 lvl, ale to już nie takie q, mniej expa itd., a ty nie możesz zrobić ankiety? Jeżeli możesz to zrób

Aha okej dzięki. Mogę spróbować ;DD

Może ktoś wstawić ankietę, bo jakoś ja nie umiem ^^

Ej to jakie macie nicki? Też bym zagrał.

Jeśli na serwerze Dreamwear będziemy grać to mój nick to Szeres(archer 61 lvl) oraz YourakaPL(assasin 50 lvl), a jeśli na Harshlandzie to coś się wymyśli ;DD

dobra wbiłem 20 na Harshlandzie i dalej stoje jakies dwa questy z bosami do ubicia

Weźcie może zamiast tu pogadamy na team speaku?