Szukam ekipy do natychmiastowego grania

Siema szukam ludzi do natychmiastowego grania , bo znudziło mi się zapisywać do ekip które nic nie zorganizowały , tak więc myślałem nad Scarlet legacy albo forsaken world proponujcie gry . jak coś mój skype czikita_firma (nie chodzi o firme jp) albo gg w profilu

akurat mam Forsaken world - slaba gra :X

proponuje pwi, wow hg.pl

hmm wow to całkiem ciekawa propozycja ale musiałbyś nauczyć grać ;p

jak wow, to tylko global, jaki sens ma gra na tbc, kiedy wychodzi MoP? Mogę zagrać w jakieś ciekawe mmo np. Allods :)

no niestety mnie np nie stać na takie zabawy jak globalny wow :P wole jakieś tytuły f2p

może poczekamy na własnie Allodsa PL ? I zaczniemy grać od samego poczatku serwera :D

można i poczekać na allodsa ale w między czasie grać w coś innego ;) jaka gra wymaga gry zespołowej ?

Najbardziej zespołową gre jaką pamiętam jest D&D(Dungeons and dragons)

Najbardziej zespołową gre jaką pamiętam jest D&D(Dungeons and dragons)

A ja wlasnie koncze sciagac Maple Story. Jak ktoś ma ochotę, to moze pograć ze mną.

a moze AirRivals ?

to może ten scarlet legacy ?

rifta zaproponowac mozna;) 1 miesiac za 8zl potem wakacje to mozna zarobic;p

ale jak to ?

Pomyliły mi sie gry "z tego co pamiętam to rift kosztuje 175 zł albo 15 zł ale tylko do headstartu."

a może darkensang mona zagrać natychmiast :D

ja w coś bym zagrał ciekawego, D&D jest kijowy, bo świat zamknięty, chociaż, vindictus, dragonnest?

w vindictus'ie również jest świat zamknięty nadodatek bardzo mały ( mam tam lvl 60 scyte)

Bodajze wprowadzili nowa postac to mugłbym nawet zagrać.

a co powiecie na Eden Eternal :D ?

a co powiecie na fallen earth ? albo global agenda

Ja się piszę na GLOBAL AGENDA FREE AGEND (polecam)

Dobra wybierajcie którą grę checie