Mógłbym spróbować pograć w iris online
Szukam ekipy do natychmiastowego grania
Tez bym sie dolaczyl do gry w grupie ,ale u mnie musi byc gra jakims ciekawym lucznikiem
Proponuję World Of Warcraft HG TBC ewentualnie jakiś Classic,co do kolegi który proponuję Globala to powiem że 13 zl na 30 dni to nie zbyt duży majątek ja wydaję tyle na papierosy,lecz uważam że gra na Cata(Dla mnie nie ma sensu),co do MoP poczekam gdy wyjdzie ocenię czy warto wracać.
Ja moge zaproponowac Cabala szybko sie expi a pozniej potrzebny team na dungi
Eden Ethernal ja chętnie zagram w to dobrze się zapowiada.
Widze ze wow wygrywa przydał by sie ktoś z możliwością użycia raf'a tak byśmy mieli +300% xp (bodajze sie jakos da)
Pomyliły mi sie gry "z tego co pamiętam to rift kosztuje 175 zł albo 15 zł ale tylko do headstartu."a może darkensang mona zagrać natychmiast
Na allegro kolekcjonerska 8zl na 30dni potem 42.90
a do raf wowa chyba trzeba miec starsze konto nie?
rift aktualnie 6.90zł
Widze że autor tematu śpi nie budzić
nikt tu za wowa nie będzie płacił ;x
ja bym byl za Eden Ethernal,chodz jedno co mnie zniecheca mozliwosc zmiany klasy na kazda, chodz nie gralem ale slyszalem ze tak jest
W ethernal masz kilka klas naraz jak dorze pamiętam...
o widzę że wow wygrywa teraz to tylko podajcie jakiś fajny polski server i zapraszam na skype bo to najlepszy komunikator
Linki do downloadu nie działają, ten serv czasem nie umiera?
No mam tam niby kogoś ale ja polecam Moltena pod 3.3.5 a na hg dość częste dc mają -.- Grałem ostatnio.
ej ja pograłem tego hellgrounda i tu nie ma pokazanych questów trzeba samemu szukać ;( troche lipa
Pobierz http://wow.hellground.pl/addony-tbc-download/questhelper/ ~!
Wbudowany QuestHelper wprodzawdzili do WoW'a dopiero w WoTLK.
Zapraszam wszystkich na skype mój skype : czikita_firma , jak coś można zagrać w kilka tytułów z ankiety
ekipa na globalnego WoW'a, 13zl/miech to nie duzo... ;f