Dobra ostatecznie postanowiłem że lepiej jak ta ekipa będzie do każdej gry taka po prostu ekipka do napierdalania , i pisać ostatecznie kto chce do ekipki na moje gg
Szukam ekipy do natychmiastowego grania
A jakie gry są brane pod uwagę?
no niestety mnie np nie stać na takie zabawy jak globalny wow wole jakieś tytuły f2p
10zł/mc, gratuluje siedzenia na d*pie i nie pójścia nawet do jakiejkolwiek pracy na 2h.
@all - Nie wiem czy jest sens grać na privach, jak praktycznie wszystkie gry teraz przechodzą na f2p lub zmniejszają abke.
a co myslicie o grze Raiderz?,w sumie jeszce chyba trwaja cb, ale na taka gre mozna sie ustawic.
Jeżeli chodzi o RAF-a do WoW-a to chętnie komuś podeśle jeżeli tylko wyrazi chęć gry.
Zbieram aktualnie z Theirinem ekipe do WoW-a http://mmorpg.org.pl/forum/index.php?showtopic=30112&st=
11 zł miesięcznie za pre-paid ty chyba nie jest majątek no ale jak kto uważa.
Jeżeli ktoś będzie chętny pisać do tematu do którego dałem link wyżej.
10zł/mc, gratuluje siedzenia na d*pie i nie pójścia nawet do jakiejkolwiek pracy na 2h.@all - Nie wiem czy jest sens grać na privach, jak praktycznie wszystkie gry teraz przechodzą na f2p lub zmniejszają abke.
nie będę wydawał kasy na gówno ..... wole zakupić raz gw 2 albo d3
Siema szukam ludzi do natychmiastowego grania , bo znudziło mi się zapisywać do ekip które nic nie zorganizowały , tak więc myślałem nad Scarlet legacy albo forsaken world proponujcie gry . jak coś mój skype czikita_firma (nie chodzi o firme jp) albo gg w profilu