Szukam Ekipy do Royal Quest

ja zabujcą lub czarnym rycerzem albo tank dps.

Witajcie. Ja bym magiem mogl pograć. nie wiem jak bedzie klasa na polski przetlumaczona. Po russku to "wolshebnik" :)

A tak, swoja drogą, jeżeli teraz ktos gra na RU to mozna by bylo wspólnie pograć. Ja sobie pogrywam, poznaje mechanikę gry,lokalizacje i takie tam. nik w grze " Brigs"

Z tego co zauważyłem to IS w grze jest bardzo w porządku wobec graczy co nie chcą pozostawiać fortuny realnej kasy w projekcie. Nie kupicie tam lepzego ekwipinku, lub innych drastycnych środków dzięki którym bedziemy lepsi. Owszem, costam jest w tym IS, na przykład fajne kamienie, runy dzieki którym prościej i taniej ulepszać broń lub zbroje.

Pozdrawiam.

wiadomo kiedy gra wystartuje?>

Ponoć w tym roku.

czyli niedlugo :) wiec tez z checia zagram wazne by ekipa byla zgrana i uzywala TS bo bez TS to nie gra ;)

Także z chęcią zagram :)

super. warto sprobowac i zobaczyc co i jak. Ja gram na serwie BEPOH. Wybralem bo najmniej zaludniony był. A i tak nawet na tych mniejszych levelach czyli od 10po 25 wszedzie sa ludzie . Zwłaszcza w lokalizacjach podobnych do dungeonow sporo. Nie wiek jak w Pl bedzieale w RU naprawde popularna gra nie wiedzieć czemu.

mozecie zapodac linka do wersji RU?

http://www.royalquest.ru/download/

bardzo prosze

Chętnie zagram z Wami ; ).

dziekuje

Cenendzy został tydzień, mam nadzieje że się wywiążą z obietnicy.

Początek grudnia CBT będzie więc nie spinajcie :)

Trzeba ludzi z wszystkich tematów o Royal Quescie zebrac do jednego i na jednego TS'a. Wtedy nas bedzie z 50!!!

ts.mmorpg nie wystarczy wtedy wiec trzeba bedzie cos zorganizowac :)

Tez sie pisze na gre:D

No to myslec nad nazwa gildii ;p

faworytem jest: Nie mamy nazwy gildii bo niemożemy się zdecydować (NMNGBNMSZ)

Nazwa gildii już jest ;)Sunny Tomatoes

Teraz wystarczy spokojnie czekać na CBT.

sloneczne pomidory.......no....w koncu liczy sie ekipa nie nazwa