ja zabujcą lub czarnym rycerzem albo tank dps.
Szukam Ekipy do Royal Quest
Witajcie. Ja bym magiem mogl pograć. nie wiem jak bedzie klasa na polski przetlumaczona. Po russku to "wolshebnik"
A tak, swoja drogą, jeżeli teraz ktos gra na RU to mozna by bylo wspólnie pograć. Ja sobie pogrywam, poznaje mechanikę gry,lokalizacje i takie tam. nik w grze " Brigs"
Z tego co zauważyłem to IS w grze jest bardzo w porządku wobec graczy co nie chcą pozostawiać fortuny realnej kasy w projekcie. Nie kupicie tam lepzego ekwipinku, lub innych drastycnych środków dzięki którym bedziemy lepsi. Owszem, costam jest w tym IS, na przykład fajne kamienie, runy dzieki którym prościej i taniej ulepszać broń lub zbroje.
Pozdrawiam.
wiadomo kiedy gra wystartuje?>
Ponoć w tym roku.
czyli niedlugo wiec tez z checia zagram wazne by ekipa byla zgrana i uzywala TS bo bez TS to nie gra
Także z chęcią zagram
super. warto sprobowac i zobaczyc co i jak. Ja gram na serwie BEPOH. Wybralem bo najmniej zaludniony był. A i tak nawet na tych mniejszych levelach czyli od 10po 25 wszedzie sa ludzie . Zwłaszcza w lokalizacjach podobnych do dungeonow sporo. Nie wiek jak w Pl bedzieale w RU naprawde popularna gra nie wiedzieć czemu.
mozecie zapodac linka do wersji RU?
Chętnie zagram z Wami ; ).
dziekuje
Cenendzy został tydzień, mam nadzieje że się wywiążą z obietnicy.
Początek grudnia CBT będzie więc nie spinajcie
Trzeba ludzi z wszystkich tematów o Royal Quescie zebrac do jednego i na jednego TS'a. Wtedy nas bedzie z 50!!!
ts.mmorpg nie wystarczy wtedy wiec trzeba bedzie cos zorganizowac
Tez sie pisze na gre:D
No to myslec nad nazwa gildii ;p
faworytem jest: Nie mamy nazwy gildii bo niemożemy się zdecydować (NMNGBNMSZ)
Nazwa gildii już jest Sunny Tomatoes
Teraz wystarczy spokojnie czekać na CBT.
sloneczne pomidory.......no....w koncu liczy sie ekipa nie nazwa