http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54522-royalquest-sunny-tomatoes/ < Po co robić dwa takie same tematy. Zapisywać się w tym temacie
Szukam Ekipy do Royal Quest
Jestem tego samego zdania.
Nie ma sensu się dzielić na grupki które szybko upadna.
Taka jest prawda ze przez pierwsze 2-3 tygodnie ludzie potestuja i zostana tylko Ci ktorym gra przypadnie do gustu z tych 80 osob co sie zadeklarowaly narazie na forum mysle ze po miesiacu OBT tak naprawde bedzie gralo ze max 20. Takie sa realia i moje obserwacje z deklaracji gry ludzi z tego forum.
Ja na bank wbije lvl cap.
Na ru 39lv wbilem ale odpuściłem żeby sobie frajdy na PL nie psuć.
lvl cap to nie bedzie problem mysle najwazniejsze beda zgrane gildie i przejmowanie zamkow czyli najlepsza zabawa do tego bedzie sie trzeba zabrac za dobry ekwipunek
zobaczymy zreszta co tam jeszcze bedzie
czy w tej grze jest coś takiego woe z ragnoraka? czyli przejęcie zamku a potem obrona. czy bardziej jak lineage?
/emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
Mam pytanko czy ktos gra aktualnie an russkiej wersji? I kiedy dokladnie eu wchodzi czy tam En?!
CBT polskiej wersji wchodzi na poczatku grudnia jakos. Na ruskiej sporo osob gra z polakow.
Na razie nie ma planów wydania
Ma ktos moze jakis pordanik jak sie zarejestrowac;p na ruskij bo nie bardzo umiem ruski.
Czemu nie dziła forum RoyalQuest?
Oczywiście jak będzie już można grac ;D