Witam tak jak w temacie szukam ekipy do Swtor ... najlepiej żeby to były może dwie pewne osoby które napewno będą miały chęć i czs pograć w ten tytuł ... oczywiście możemy zacząc od początku. Mimo że mam już postać na 25 lvl. Jeżeli znajdzie się więcej osób oraz może ktoś z TS byłoby super pozdrawiam.
Szukam ekipy do SWTOR
Witam tak jak w temacie szukam ekipy do Swtor ... najlepiej żeby to były może dwie pewne osoby które napewno będą miały chęć i czs pograć w ten tytuł ... oczywiście możemy zacząc od początku. Mimo że mam już postać na 25 lvl. Jeżeli znajdzie się więcej osób oraz może ktoś z TS byłoby super pozdrawiam.
szkoda , ze wybrales gre , ktora ponoc nie ma zadnego end game i po wbiciu maxa konczy sie gra , sam chetnie bym w nia pogral ale odpycha mnie aspekt subki i dretwosci pvp no i end game. Moze jakas inna gra?
ponoc ... wbiles max lvl ?... skomentuj jak nabijesz ten max lvl. Bo z tego co wiem to ma wszystkie te same dostepne opcje co inne mmo np: instancje, pvp, pve, walki w kosmosie itp. Wydaje mi sie ze nawet pod koniec gry ma wiecej do zaoferowania niz wiekszosc mmo. A nie musisz placic subskrypcji a jezeli gra Ci sie spodoba to przy 55 lvl mysle ze 26 zł to nie bedzie majatek
Mogę zagrać ale tak jak mówisz przy 55 bym kupił subke
ok spoko to ja tak samo
to o ktorej zaczynamy grac ... moze zeby zaczynac razem co ?
Mogę nawet teraz, masz jakiś ts/Skype ?
moment cos z clientem mi sie zrobilo
Mi jeszcze aktualizuje bo dawno nie włączałem. Mam prawie 91% więc myślę że tak do 14/15 się zrobi
Też mogę zagrać...
Ja też zaczynam od początku więc mogę się do was podczepić, z tym że nie mam komunikatora żadnego bo mam mikro zepsuty a nie chce mi się jechać po nowy. Zresztą i tak z niego nie korzystam.
Więc jak brak komunikatora to dla was nie problem to się chętnie doczepię.
na jakim servie bedziecie grac pve czy pvp ?
na chwile obecna staram sie naprawic clienta ...
Na jakim serwerze i po której stronie?
jak cos dajmy czas aby kazdy przygotowal patch itp ... razem zaczzniemy o 18 ... server zapewne pvp albo pve ... a jak strona wolicie grac?
Jak dla mnie jeśli chodzi o stronę to mogę grać tu i tu - nie ma problemu
18:00 jestem gotowy do gry ;D
No spoko, 18 mi też pasuje, można pograć na The Red Eclipse, tam najwięcej chyba gra ludzi i jest to serwer PvE. Na tym serwie gram po stronie Imperium (Ciemna strona mocy), ale jak dla mnie to obojętne po której stronie zagramy.
Tylko jak coz zaczynamy wszyscy od nowa ? I czy ktos ma jakiegos ts ?
178.217.191.254:6320 kanał SIUKULELE
hasło: 123
Aaaaaaa i myślę że lepiej zacząć każdy od nowa. Jak wyjdziemy z tych startowych instancji to się spotkamy
Zależy, bo jeżeli będziemy grali powiedzmy w 3-4 i 2-3 osoby zrobią sobie Sitha to oni zaczną razem grać od początku.
a to kim gramy sitham czy republica ?