Prawdę mówiąc mi to obojętne jest, ważniejsze jest nie po jakiej stronie zagramy tylko kim zagramy, bo fajnie by było mieć jednego heala w party jak będziemy chodzić na flashpoint albo zadania Heroic będziemy robić.
Szukam ekipy do SWTOR
O 18 wejdźcie na tego ts'a którego podałem i zadecydujemy
Nie wiem jak można mówić że gra nie ma end game`u jak się samemu jej nie przetestowało. SWTOR moim zdaniem ma najlepsze pvp w jakiekolwiek grałem, a end game też jest bardzo przyjemny szczególnie że teraz po dodatku dodano o wiele więcej reputaji, operations, flashpoint`y. Jescze dodali bardzo dobrze zrobiony galactic star fighter.
Ja mogę wbić na tego ts'a ale dyskutować nie będę bo słuchawki mi się popsuły i mam je w reklamacji.
No racja, SWTOR ma przyzwoity End Game. Ale jeżeli ktoś nie dobił przynajmniej tego 45-50lvl to co może wiedzieć o tej grze.
siukulele z nich
jeszcze godzinka + kilka minut i startujemy siukulele
ehh mi do 18 cala gra nie zdarzy sie pobrac ehh ;/ akurat po dzisiejszym patchu musialem miec problemy z gra
Nie musisz przecież 100% gry mieć pobranej, możesz pobierać i grać, a zanim wyjdziemy z pierwszej lokacji to na pewno gra zdąży Ci się pobrać.
Dokładnie ;D
Ja mam już pobrane dawajcie ts, mogę już zaczynać
Wlasnie o to chodzi ze nie mam do tego stopnia pobrne zebym mogl grac ... jak cos ja dolacze dopiero jutro nie ma wyjscia
Jaka strona i serwer w końcu?
Właśnie, podajcie to od jutra z wami mogę pykać. Bo dziś to już zaraz do roboty lecę.
strona jest zubugowana ze nie mozna pobrac zcy jak ?? / ok nvm mialem jakis blad na jakim serverze gracie ?? mam nadzieje ze pvp bo pve to nuda
jak cos dzis moze sprawdzcie kim chceci grac itp a juto np od 10 rano zaczniemy wszyscy razem ok? ... nie kazdy jeszcze pobral i wogole ... dzieki za wyrozumialosc ... juto podam server
Ja bym zagrał sage/sorcerer (pod heal) lub guardian/juggernaut (pod tank) zależnie od strony konfliktu. A pomysł żeby od jutra mi leży bo zaczynam urlop ^^. Dobra to widzimy się jutro, uciekam bo szefu idzie..
ok nie ma problemu ... mam nadzieje ze wiekszosci pasuje ... pozdrawiam
To jutro o 10:00 na ts?;]
oki: Ts podany na 1 stronie
To na jakim serwie gracie?
Narazie mamy zamiar obgadać to na ts
a to moze ktos poda tego ts ?