Szukam ekipy do SWTOR

sam powiedziałeś że jest na pierwszej stronie...

Dobra to jak się zdecydujecie na jakiś serwer to podajcie go tutaj i od razu podajcie stronę konfliktu po której się opowiecie.

Też mi się wydaje że tak było by najlepiej, ja proponuje The Red Eclipse(PvE) albo tomb of Freedon Nadd(PvP) albo jeszcze The Progenitor(RP-PvE) a co do The Red Eclipse to od razu mówię że tam zazwyczaj wysoki ping jest i lagi. Co do stron to jest mi to obojętne, może być republika.

Ja bym proponował Progenitor, można RP robić w wolnych chwilach. Strona dla mnie też jest obojętna.

tomb of Freedon Nadd(PvP) tylko i wylacznie...na pve czy rp w singla to w jedi academy lepiej pograc. sith?

W takim razie ja podziękuję, pvp mnie nie interesuje. Powodzenia

Ja też wolał bym PvE albo RP

To jest nas już trzech na pve albo rp, jeszcze jedna osoba i jest pt.

Co wy chcecie robic na pve ...? i dziwic sie pozniej ,ze gry padaja casual mode on bedziecie farmic 2 insty w kolko ?

ileż można grać na tym pvp....

@zarcu a Ty dwa battlegroundy?

Ja jestem za pve i RP w między czasie. Co do strony to obojętne.

@zarcu a Ty dwa battlegroundy? Ja jestem za pve i RP w między czasie. Co do strony to obojętne.

lol w swtorze masz open pvp na planetach i to jest zabawa...bg to tylko opcja dla pve hero ... :) NO ale coz w Aionie juz sie przyjelo ze Polacy to pve hero przykre:)

to sie nazywa zabawa a nie siedzenie wiecznie na dg ok nvm ja nie gram pve i nie zamierzam bo farmienie dg to nuda do tego w stworze.

juz aura kingdom jest dynamiczniejsza niz to , na pcozatku byla mow ao serverze pvp ....trzeba byl napisac ze szukasz graczy PVE to nawet bym sie odezwal w temacie , powodzenia w grze.

Dobra to jak już dojdziecie do porozumienia gdzie i po której stronie gramy to dajcie znać. Jak pisałem wole serwer RP ale jak zdecydujecie się na PvP to też mogę grać.

ja jestem za the progenitor.

Dobra to zaczynamy na The Progenitor po stronie republiki. Ok?

ok

Czyli zdecydowaliście się na The Progenitor a frakcja Republika tak ?? Może jakiś ts3 aby ekipa się zebrała

No my zaczniemy jutro dopiero koło 10 z Fujivarem jak ktos bedzie chcial sie dolaczyc to zapraszamy ...:)

Robi ktoś heala czy mam się przebranżowić? Bo mam "już" 16lv sage z tym że perki rozdane na dps ale jak trzeba będzie to zrobię reset.

http://www.swtor.com/leaderboards/class/scoundrel-operative macie tutaj najlepszy graczy progress itp i nigdzie nie jest wymieniona żadna osoba z serwera na którym chcecie grać. Moim zdaniem serwer Tomb .... był by najlepszym rozwiązaniem i widać przynajmniej że coś w nim się dzieje