@up Ty pokazujesz progress pvp a z tego co widziałem to tylko jedna/dwie osoby chcą robić pvp reszta raczej pve/rp .
Szukam ekipy do SWTOR
Wezcie napiszcie wreszcie server, ts i o ktorej wszyscy razem zaczynam ...!!!
Nawet wczesniejszy ts jest podany blednie ... nawet nie ma kanalu dla ludzi ze SWTOR
Wczoraj doszliśmy (podobno) do wniosku że serwer Progenitor w Republice
a TS jaki ?
na TOM / pvp penwie zbralo by sie 3x wiecej osb do gry no ale jak chcecie:)
Nikt nikogo nie ciągnie na siłę Kto chcę grać z nami to na serwer The Progenitor po stronie republiki. Tsa nie mamy, przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
ok ja moge grac na tym pvp ... zarcu jak bedziesz zaczync grac to pisz
Ja mogę pograć~ Quo-dan nick. Serwer The Progenitor ofc
a ktory masz lvl?
no spoko każdy gdzie indziej gra dajcie konkretnie serwer frakcję i wbijamy razem oraz jakiś ts3
Ale sam widzisz że jednemu nie pasje serwer pvp, a drugiemu pve, ja osobiście gram na the progenitor, wczoraj dobiłem 11lvl, dzisiaj zamierzam dobić ten 20 tylko muszę trochę wyleczyć kaca po wczorajszej studniówce....
no ale jak ludzie chcecie grrac razem jak zero ts itp? niby ten sam server a ciezko bedzie raczej od tak sie zobaczyc w grze... gdyby ktos zaczynal na progenitor to prossze pisac
Ja wczoraj zacząłem, mam ten 10 poziom i idę jakoś przed siebie. Miło byłoby, jakby każdy kto gra na tym progenitorze, napisał w temacie nick, to chociaż do fl się zaprosi. ; )
ok ogólna informacja:
Serwer: The Progenitos
Frakcja:Republika
Gildia: Ostatni Batalion
TS3: ts3.novasociety.com kanał SWTOR---hasło:SWTOR wbijać i nie gadać
Siemanko wszystkim.
Nie byłem aktywny na forum, ponieważ miałem szkołe.
TS był podany prawidłowo ponieważ rozmawialiśmy z Nadarothem tylko kanał co wejście na TS trzeba było robić z każdym wejściem ( był on podany tymczasowo ).
Ja jestem gotowy do gry, wszystko jest podane więc chyba nic tylko zacząć grać hm ???
ja jestem na ts3 który podałem jak coś jak coś zapraszam.
Nick: Nevillen, jeżeli gracie na the progenitor, ja osobiście wbije dopiero około 19-20
też moge zagrać
To jak coś adres ts3 macie podany wyżej nazwę gildii tak samo. Gildia posiada ok 40 aktywnych graczy wiek powyżej 23 lat jak na razie
Więcej informacji o gildii oraz do kogo się zgłaszać są podane tutaj---> http://www.gaming.novasociety.com/?portfolio=star-wars-the-old-republic