Szukam ekipy do

nie nastawiaj się na Blacklight :)

to produkt ze stajni pwe, zatem is>all

nie przesadzaj tak z PWE nie które gry ma bardzo fajne ale jak rozpierdolą BlackLight to im nie wybaczę :angry:

last chaos - gra pokroju metina, dziękujękal online - j/w

:blink:

warn_ico.png
Warn za OT. - Dzz'
nie przesadzaj tak z PWE nie które gry ma bardzo fajne ale jak rozpierdolą BlackLight to im nie wybaczę
ja także czekałem na ten tytuł pomimo, że odpaliłbym go max na 60% detali

dlaczego myślę że zepsują go ? ponieważ jest to rewelacyjna gierka, grzech byłoby nie wrzucić tam przesadnego IS który daje dużą przewagę ;s

dlatego od jakiegoś czasu (odkładnie od pewnego wydarzenia z podania informacji o WOI) nie ufam firmie PWE i raczej nie mam zamiaru interesować się w większym stopniu ich tytułami

DC universum..jezeli nie masz przynajmniej premium nie mozesz dawac TRADE...wiec po co w ogole w to grac?

DC universum..jezeli nie masz przynajmniej premium nie mozesz dawac TRADE...wiec po co w ogole w to grac?

aby przetestować tytuł , który do tego 1 listopada był płatny? i zagłębić się w świat super-bochaterów i to jeszcze w Massively Multiplayer Online Role Playing Game :)

Hmm Talisman Online wygląda ciekawie :)

Od siebie mogę również polecić Dragonica Online , jedna z lepszych MMORPG , takich naprawdę dynamicznych w jakie grałem :)

Dla nowych pomógłbym się ogarnąć i wprowadził bym w świat gry :)

Od siebie mogę również polecić Dragonica Online , jedna z lepszych MMORPG , takich naprawdę dynamicznych w jakie grałem Dla nowych pomógłbym się ogarnąć i wprowadził bym w świat gry

jak dla mnie nie wygląda za ciekawie, chociaż nie zaprzeczę, że ostatnio zaczęły interesować mnie właśnie tak graficznie tytuły,

nie będę bucem i dam Ci się obronić :)

napisz coś o dragonice, tak abyśmy przekonali się do niej, ponieważ podanie tytułu i wspomnienie, że się w coś gra to tak trochę nie halo ;p

chociaż ja i tak nie pisze się na ten tytuł, ponieważ jak dla mnie jest to 2d a'la maple story :)

@up

opisywać po to że jeśli zależy Ci na grze i na wspólnym graniu, to może zachęcisz kogoś chociaż do po testowania, a nóż, kosa, motyka ktoś może zostanie :) i nie chodzi tu tylko o użytkowników udzielających się w tym temacie, tylko tych którzy w ogóle to czytają, a myślę że takich jest więcej

Więc jeśli się nie piszesz, to Co mam opisywać? A dla zainteresowanych mmorpg jak to mmorpg , zabijanie zajączków i robienie qestów :) Gra zaczyna się niestety dopiero po 42 lvl'u.

Więc jeśli się nie piszesz, to Co mam opisywać? A dla zainteresowanych mmorpg jak to mmorpg , zabijanie zajączków i robienie qestów Gra zaczyna się niestety dopiero po 42 lvl'u.

Co do tego to ja się piszę lecz tylko na lavalondr.com

Edit:

Niewiem w co moglibyśmy razem zagrać jakoś...

DB uzgodnijcie w co gramy,ja dam znac czy mi pujdzie,z gory mowie ze czasu mam malo tzn.w szkole do ok. godz. 15 i od 16 do 22 albo 00 jestem na dworze ze znajomymi ;)

To samo co UP

poszedł mi allods na minimalnych bez lagów więc nie jest źle.

Dragonica 2d 4 klasy postaci które rozgałęziają się na następne na 20lvl

przykład

ninja

20lvl

asassin

or

jaster(czyt. AoE DmG ;D)

Ciekawie zrobione dungeony

z piętrami i na range im lepsza ranga tym więcej itemów im trudniejszy poziom tym lepsze itemy ;]

można "podkręcać" eq

pvp. na Arenach 5vs5 lub death meczyki

więcej nie pamiętam :P

Kazdy swoje a konsensusu jak nie ma tak nie ma ^^

DC Universe freemium czy nie, ja chce biegać jak Flash, nawalać jak Superman, i czytać w umysłach jak Jon Jons. Mam dosyć typowych RPG'ow. Jezeli bedzie trzeba, rzuce troche kasy na tą gre.

shaiya PL, na nowym serwie ;p

No ja też mogę się przyłączyć tylko dajcie mi znać na pw w co gramy i kiedy.

Osobiście mogę polecić Cabal'a

Jesli chcecie allods online to mozecie po stronie empire tam masz husarie i piehote husari czyli duzo polskich graczy.

Bym sobie z wami pograł w Hunter Blade.:))

to w co wkońcu gramy :)? grałem w allodsa ale to staje się nudne a na dodatek nie mam teamu 15lvl mag i samemu, prawie 0 ogar.

Dawać giere i gramy :D