jak narazie gry wymionine to gry na tydzien taka prawda...hunter blade? to juz vindictus i DN lepsze 10 razy tyle ze instancjowany swiat = fail DC Universum polowa ludzi nie zagra po dzisiejszym poscie ze client bedzie mial z 15 gb
Szukam ekipy do
Przydało by się coś wybrać, bo jeżeli wszystkie osoby które się zadeklarowały będą grały, to mamy już całkiem niezłą ekipę.
Hmm... Gry na dłużej... Może Aion na privie, albo Everquest II... Niech każdy żuci jakiś pomysł a na pewno coś wybierzemy.
Przydało by się coś wybrać, bo jeżeli wszystkie osoby które się zadeklarowały będą grały, to mamy już całkiem niezłą ekipę.Hmm... Gry na dłużej... Może Aion na privie, albo Everquest II... Niech każdy żuci jakiś pomysł a na pewno coś wybierzemy.
Obie gry za dużo ważą a Aion (i to jeszcze na privie) nudzi się dosyć szybko.
Szperając po moim kompie i rozgrzebując 200 folderów z grami MMO , mogę polecić Martial Empires - jest to super dynamiczna gra z otwartym swiatem , są bodajże 3 klasy i każda z nich ma 3 różne bronie. Kreeew wylewa się hektolitrami na nasze postacie a potworki rozrywają się na 4 części. Towarzyszy temu nawet fajna muzyka. Gra jest na dość dłużej , ponieważ jest ciężka i wymagająca poświęcenia czasu. A jak znajdzie się do tego chętnych to już miodzio
Obie gry za dużo ważą a Aion (i to jeszcze na privie) nudzi się dosyć szybko.Szperając po moim kompie i rozgrzebując 200 folderów z grami MMO , mogę polecić Martial Empires - jest to super dynamiczna gra z otwartym swiatem , są bodajże 3 klasy i każda z nich ma 3 różne bronie. Kreeew wylewa się hektolitrami na nasze postacie a potworki rozrywają się na 4 części. Towarzyszy temu nawet fajna muzyka. Gra jest na dość dłużej , ponieważ jest ciężka i wymagająca poświęcenia czasu. A jak znajdzie się do tego chętnych to już miodzio
O, grałem przez chwile w Martial Empires, bardzo fajna gra ale samemu było dosyć nudno, jestem jak najbardziej za... Ale poczekajmy na wypowiedzi i pomysły innych
O, grałem przez chwile w Martial Empires, bardzo fajna gra ale samemu było dosyć nudno, jestem jak najbardziej za... Ale poczekajmy na wypowiedzi i pomysły innych
Jest to bez sensu , ponieważ wszyscy będą polenizować jaka ta gra nie jest i nie będzie. Proponuje zrobić ankietę , co już zresztą kiedyś było..
Bez sensu jest też również zakładanie co tydzień tematu " szukam ekipy" bo i tak ta tzw. "ekipa" rozpadnie się po tygodniu może i szybciej. Wiem bo tych "ekip" organizowałem tysiące jak i sam w nich uczestniczyłem. Tak więc jeżeli nikt nie ma pomysłu lub ten pomysł ma i go zaprezentował to proponuje pójść poprostu na kompromis(czt. (dla nie ogarów , lub ludzi bez podstawówki) rozwiązanie konfliktu) , a tym "konfliktem" jest poprostu gust członków tego forum , czyli temu spodoba się DC Univers(które waży 30gb?!) a temu z kolei strasznie podoba się Metin2 czy Tibia.
Ja więc ciągle proponuje założyć multigaming tego forum w którym każdy znajdzie coś dla siebie
Multigaming w sensie, ze jedna wielka grupa graczy, w ktorej czesc z nich gra w to, druga w cos innego? Tak to dziala?
Multigaming w sensie, ze jedna wielka grupa graczy, w ktorej czesc z nich gra w to, druga w cos innego? Tak to dziala?
Tak i najlepiej żeby wszyscy się znali
Tak i najlepiej żeby wszyscy się znali
A ja proponuje zebrac sie na jakims ts o konkretnej porze i wtedy mozna pomyslec pogadac w co kto obecnie gra / ma zamiar wtedy moze cos sie uda a tak tylko bijemy te posty do nieskonczonosci..
Mnie tam pasi, podajcie kiedy i o ktorej a wbije na tsa, obgadamy sprawe, czy to wogole wyjdzie
ta, tylko najpierw gry trzeba wybrać... tylko, żeby to była darmowa gra i z otwartym światem, dc odpada bo jaki to sens w to grac jak nawet handlować nie mozna bez płacenia O.o, cabal też znudziła mi się ta gra. Privy też odpadają. Sam już pomysłów nie mam, może:
Prius Online- najmniej za to grą jestem
SUN ONLINE
Forsaken World
Requiem
No chyba, że ktoś chce grać w ROMA na nowym PL servie
w Martial Empires grałem wbiłem coś koło 12 czy 14lvl, ale też przestałem bo nie było z kim
@moge wbić na ts i posłuchać propozycji
To ja też czekam na informacje o TS'ie. Tam obgadamy resztę
proszę któregoś moderatora o zamknięcie tematu, istny spam - głównie:
Bladek - je#anie o Allods, mieli swój temat zorganizowali ekipe, nie wyszło ale on nadal swoje, jakiś t#py chyba
SunSe - kolejny fantyk Allods, któremu nie wyszło
naadir22 - ten to w ogóle ma swój świat -,-'
Hyberius - kolejny od Allodsa, nie wiem czy zakochani w tej grze robią to specjalnie czy co ;s
popieram T4l4r'a, zebrać się na TSie o określonej porze i uzgodnić co i jak,
zobaczymy który cwaniakowy-spamer, który pewnie jest tak dojrzały że jeszcze nie przeszedł mutacji, będzie kozaczył i rzucał swoje sweetaśne tytuły typu Allods, DC, etc ...
Ts mogę podać , ale co z tego jak i tak nie wejdzie połowa z tych co zahaczyli o ten temat
188.165.154.237:3370 , możecie wejść tutaj a ja jak wrócę z miasta postaram się załatwić własny kanał ,a jeżeli przerodzi się to w coś więcej to będzie można założyć własny serwer.
@up widzisz zielonek , tak jak mówilem temat bez końca i bez sensu lecz informacja o ts zostanie , tam możecie się zbierać
@ napisalem do ciebie , będę potem jakoś sobie poradzicie.
@Devison - i o to chodzi, dzieci do domu bo już zaczynają mnie denerwować
@edit - można na jakiegoś publicznego wbić z tego serwa co podałeś, jct mam nick zielen
Jak już coś ustalicie to dajcie znać może też się załapie. Btw kiedy l2 będzie za free?
Jak już coś ustalicie to dajcie znać może też się załapie. Btw kiedy l2 będzie za free?
Tego nikt nit wie raczej a co do ts moze 20/21 dzisiaj all zainteresowani wpadna
Ta, tak było by najlepiej. "Masowa" zbiórka i decydujemy co robimy dalej
proszę któregoś moderatora o zamknięcie tematu, istny spam - głównie:Bladek - je#anie o Allods, mieli swój temat zorganizowali ekipe, nie wyszło ale on nadal swoje, jakiś t#py chybaSunSe - kolejny fantyk Allods, któremu nie wyszło(wypraszam sobie ok? tylko napomniałem że mi chodzi wogole postów nie czytasz tylko leciz po tytułach które ci się pierwsze w oczy rzucą?)naadir22 - ten to w ogóle ma swój świat -,-'Hyberius - kolejny od Allodsa, nie wiem czy zakochani w tej grze robią to specjalnie czy co ;spopieram T4l4r'a, zebrać się na TSie o określonej porze i uzgodnić co i jak,zobaczymy który cwaniakowy-spamer, który pewnie jest tak dojrzały że jeszcze nie przeszedł mutacji, będzie kozaczył i rzucał swoje sweetaśne tytuły typu Allods, DC, etc ...
To o której na tego TS'a?
@down
Thx nie zrozumiałem zbytnio za pierwszym razem chyba miałem laga
@up.
Patrz x2 post wyżej....
Tee szanujzielen, chciales jakies propozycje to masz, wiec nie pitol ze istny spam, bo zalozenie takiego tematu wiazalo sie z tym... geez..